96

Анонимен

преди 2 години

Жълтият Дракон с нетърпение очаква баба Меца да му се отпусне на " кинжала".Ех любов зла - палюбиш и казла .

95

Извън земен

преди 2 години

От къде толкова професори в България , всеки 2-ри е неграмотен , и всеки 2-ри е ''професор''.

94

Свободни медии

преди 2 години

Днес са краварска медия, Блиц -гербери, Дарик -се лашкат. Абе ако слушате българските медии обърнете новините на обратно. Такова промиване на мозъци е нямало от соца и БКП. който може да гледа чужди медии, или политически блогъри.Дори американците са по -обективни.Ние не случайно сме на последните позиции по свобода на словото

93

Питане !

преди 2 години

Ш-МЕРКЕЛ да каже , защо ЕС няма армия !

92

до ЕС

преди 2 години

Защо нямаме армия , КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ ЗА ВЪОРЪЖАВАНЕТО КОИТО ХВЪРЛИХТЕ ???

91

Анонимен

преди 2 години

Някой ден ядреното копче ще бъде натиснато , защото човешкото племе е така устроено - войната и унищожението са му в кръвта ! Няма бъдеще за "венецът на природата" ...

90

Анонимен

преди 2 години

Много им даде професора на руснаците - 2 месеца .До 2 месеца рашките ще се изнижат от Украйна, даже на преговори няма да отидат .

89

Даа!

преди 2 години

Добре че ние не сме от цивилизованият свят , Путин ще ни подмине , то пък кой ли се спира пред нещо на което са накацали мухи !?

88

Анонимен

преди 2 години

Конвенция за забрана на ядрено оръжие?! Този човек се шегува. За съжаление и останалото е гола пропаганда. От 9-те страни, които притежават ядрени оръжия само Кита и Индия са заявили, че няма да ги употребяват пъви. Лъжата е истина. Невежеството е сила.

87

Ами да !

преди 2 години

След като в ЕС има ''хора'' като Бареков и подобни нищожни лидери , то щатите и Русия ще си ги въртят на малкият си пръст !КАКЪВ ФАКТОР Е ЕС ВЕЧЕ ?Ристо Иванов го каза направо :''СЪС СМЪКНАТИ Ки-ЛОТи''.

86

До 93

преди 2 години

Ми щом путин е тръгнал срещу цивилизационния свят ние ко прайм там ?!??? няма за кво да се притесняваме

85

Анонимен

преди 2 години

До 103Че те кога са взимали в плен. Изтече информация и за разстрелвани цивилни с вдигнати ръце. Ама много руски телевизии гледате - там сигурно всичко е цветя и рози.

84

И кво стаА ?

преди 2 години

Европейските държави от ЕС да се сражават с Русия , а НАТО е пас /оказва се , че НАТО не е ЕС / .Защо ЕС няма армия ,.. явно защото НАТО не им позволява ?Прав бе Шойбле / бивш финансист на Германия: "НАТО е отживелица , на ЕС ни трябва ---ОБЩО ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ '' ... прав ли се оказа ???

83

Анонимен

преди 2 години

Армии РФ и ДНР дали нацистам из "Азова" время до полуночи сложить оружие и выйти из Мариуполя! С полуночи никого в плен брать не будут!

82

Анонимен

преди 2 години

Убит е шефа на морската пехота, оняден зам-командира, днес командира. Червената армия се разпада. Отвратително отношение на командирите към войничетата. Винаги е било така при тях, но в момента моралът им е минус безкрайност. Като защитават своя земя от Хитлер и Наполеон, ако е имало морал, в украйна -няма. Руган от собствените си командири, презиран от местните цивилни, които го наричат орка. Това е руският войник в Украйна. Рано или късно ще поиска сметка. Руснака - по-скоро- късно.

81

Анонимен

преди 2 години

Нали ви казвам че по руската телевизия дават само радостни новини от многобройни победи.Човек ще си помисли че вече са стигнали Нова Зеландия.Зомбирани руски водещи говорят само за нацистки скривалища и за разгромени нацистки батальони.

80

питане !

преди 2 години

От кога и тоя започна да чете мисли ?Много добре се знае от историята , че Русия , дали е Путин или друг Путин , никога няма да спрат войната до край , най-вече те я завършват .

79

Анонимен

преди 2 години

Янките така и не проумяха, че вече свободно не могат да си разиграват коня. Минало време е...

78

брех

преди 2 години

Още един "професор" се изходи по темата!

77

Анонимен

преди 2 години

От вируса, сега пък към копчето. Аман от експерти...Айде измислете нещо друго, това вече не е интересно.