241

Анонимен

преди 2 години

Военните по света нямат особено количество мозък. Като сте говорили с военен, не ви ли прави впечатление, че много трудно се установява диалог. Значи ако загинат в един полк 10 човека и дивия полкови е много вероятно да заповяда да се открие огън и по цивилното население... На такъв озверял централното командване не му прави никакво впечатление.

240

Анонимен

преди 2 години

Кабаева къде е? В Мариупол явно, там е навряна...? И, не, у швейцарско е скрита,като съсел у трици!;

239

Анонимен

преди 2 години

идете и разберете сами каво става там а не да пишете глупости дрехите са облечени обратно

238

Анонимен

преди 2 години

Дъртото паля4о от Кремлин се изпуска у гащите на поразия!

237

Каква е разликата

преди 2 години

Разликата между руснаците и американците е, че американците не ги е грижа за чуждият живот, докато своят си го пазят с цената на всичко. Затова бомбардират наред без да ги е грижа за мирното население. Ракка в Сирия е само един от примерите на какво са способни. Там след тяхната бомбардировка не е останал камък върху камък. Ако Русия действаше така, Киев отдавна да е сравнен със земята

236

Ракка В Сирия 2018

преди 2 години

За сравнение: По време на пика на боевете в края на август 2018, ООН излезе с изявление, критикуващо коалицията на САЩ за неприемливата цена, която цивилните на града плащат заради бомбардировките. Хуманитарна мисия на ООН, посетила града през април, заяви, че е шокирана от степента на разрушение, което надминава всичко, което сме виждали досега.

235

Анонимен

преди 2 години

Щом не вдигат белия байрак нищо им няма

234

За какво иде реч

преди 2 години

До до Бако: Да, прочетох статията. И какво - да вярвам на украинските фейкове - така ли? Русия предложи на Киев възможност всички да напуснат Мариупол, включително украинските войници, ако предадат оръжието си. Не поискаха. На Киев им трябва максимално дълга обсада и максимално разрушен град за да може Зеленски всеки ден да го гледаме по телевизията как иска помощ и си прави пропагандата.

233

Анонимен

преди 2 години

До HeinrichHimmlerПовече от половината от населението е напуснало, но българският нцист приказва, че украинците били нацисти, които не пускат себе си .

232

до Бако

преди 2 години

Ти чете ли статията, или така си говориш наизуст. Про-руски, а не украински войници не дават възможност хората да се евакуират. Това говори ли ти нещо? Дано руснаците по-бързо разберат, че в Украйна няма кого и от какво да освобождават и в тази ситуация са едни агресори и нищо повече.

231

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Когато те е страх да влезеш в град и да водиш улични боеве, бомбардираш града и разправяш че защитниците на града държат населението като жив щит. Когато не те е страх, влизаш в града и се биеш за всяка улица и всяка сграда, даваш жерти, и така не се налага да бомбардираш цивилни.

230

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Армия роби тръгнали да освобождават свободни хора.

229

Тошо

преди 2 години

Това какво е ако не е престъпление....?!Тия преговарящите трябва да са по-гъвкави, да не стане така, че да стигнат до съгласие по всички въпроси, а.......... да няма кой да им се радва !Треба да има баланс иначе не е ОК !

228

Бако

преди 2 години

Дано руснаците стигнат по-бързо и да освободят горките хора!

227

Анонимен

преди 2 години

Да обясним само на бедняка русофил, бачкащ в склада, който не вярва на западни медии, но братска Русия, която го облъчи с радиация от Чернобил без да каже и дума, че от там истина няма. Никакви фашисти няма- това са кремълски пропаганди и главорези, финансирани от Путин с цел да се нахлуе в Украйна. Украинците са горд народ, не се продават като снишения бедняк Гай ***. Неслучайно идват с новите си коли тук, защото са успели и можещи, а не страхливци бедняци като ***.

226

Анонимен

преди 2 години

До ИСТИНА!С това, което си написал Очевадно демонстрираш, че не си човек

225

HeinrichHimmler

преди 2 години

Спрете с измислиците. Градът е ползван за крепост на укронацистите от Азов и те ще умрат, но няма да допуснат никой цивилен да си тръгне, защото цивилните им трябват за жив щит срещу руснаците! Не вярвайте на западните медии! Проверявайте фактите!

224

100%

преди 2 години

До Анонимен 309==А защо Азов са се скрили в Мариупол? Не могат ли да излязат на полето и да се бият като мъже с руснаците? Защо се крият в жилищни квартали? И в Киев пак същото. Украинските войници се крият по жилищните квартали.

223

ПУТИН

преди 2 години

ЩЕ СВЪРШИ КАТО САДДАМ

222

Горчо

преди 2 години

Путин говори - не го слушате.Проф. Витанов пише - не го слушате.Предайте се и вичко приключва - пак не. Ще умираме до последния украинец.Добре, няма проблем.Що са тия драми - всичко е пределно ясно.