154

Анонимен

преди 2 години

Само Сирия, либия, Ирак, Сомалия, афганистан, виетнам, чили - да, САЩ си е направо без опит XD

153

Анонимен

преди 2 години

До 242 - Много добре казано. Русия извършва прецизна хирургическа операция, защото не иска да убива много хора (все пак, там живеят и руснаци), а разполага с време, стига само НАТО да не се намеси. За разлика от тях, НАТО са добри само в това да ръсят бомби и да сриват градове със земята, защото не им пука за хората, а колкото повече бомби, толкова повече печалби за определени компании. Бизнес. Руската армия е може би най-силната в света, а американците са най-силни в пропагандата.

152

Анонимен

преди 2 години

По препоръка на американските инструктори точно хохлите използват жилищни среда нимтърговски центровете е,какато и обществени сгради за складова ве на муниции и оръжия.Затова и операцията се провежда,като хирургическа операция със скалпел,а не както американците в Ирак,Сирия,Афганистан.Това са фактите.Другото е пошла пропаганда по медии и сайтове.Не ми се мисли к*во ги чака ако дръзнат да нападнат Русия,че и нас заради тях.Мислете с главите си хора.Не ни мислят доброто.

151

Анонимен

преди 2 години

До 225 - Не знае или казва, че не знае. Какво казва разузнаването е американска пропаганда - не е нужно да казват всичко, което знаят, не е нужно да казват истината. Казват каквото им е изгодно. В случая, че Украйна има шанс да победи и, че руската армия се представя много зле. Представено с активна кампания от фейкове по социалните мрежи и от информация идваща от американски източници. Целта е Украйна да не се предаде (което е разумното), и да се проточи войната.

150

ами

преди 2 години

Щом са закарали подвижни крематориуми дето Русия им е под носа смятайте за КАКВИ ПАЗИТЕЛИ НА ХРИСТИЯНСТВОТО СТАВА ВЪПРОС

149

Анонимен

преди 2 години

Няколко пъти холите с помоща на американците,чрез "специални средства"се опитваха да убият"мозъкат"на операцията в щаба на руските войски участващи в прочистватнето от фашагите на Украйнината си,но явно не са успели и сега кръв пикаят.Тия дърти американски ***,дето се пишат за генерали и хабер си нямат от руска воена тактика.Мислеха че като убият руски генера ще настъпи паника в руските войски и ще прекратят операцията.Но явно грешат.Точно хохлите са измамени от тях

148

Анонимен

преди 2 години

Няколко пъти холите с помоща на американците,чрез "специални средства"се опитваха да убият"мозъкат"на община негативния щаб на руските с руски участващи в прочистватнето от фашагите на Украйнината си,но явно не са успели и сега кръв пикаят.Тия дърти американски ***,дето се пишат за генерали и хабер си нямат от руска воена тактика.Мислеха че като убият руски генера ще настъпи паника в руските войски ще прекратят операцията.Но явно грешат.Хохлите използват жилищни сгради и търговски центрове

147

ъъъ

преди 2 години

Така е защото за руските ръководители човека не е от значение Колкото и да умрат други ще ги заместят

146

Анонимен

преди 2 години

Кой луд ще се пише, че е командващ в тази пародия .... Няма такъв дето да си плюе на пагона

145

До заблудения 230

преди 2 години

До АнонименТова е ВОЙНА. Гадна, срамна, нечовешка война. Нов фашизъм.

144

любопитен

преди 2 години

Ами то останаха ли живи командващи - след толкова убити генерали и висши офицери от всички родове войски

143

Анонимен

преди 2 години

Простите бройлербургери, както винаги връткат агитлатерната, ама не виждат как жужето тихомълком пусна възможно най-лошото оръжие познавано някога от хомосапиенса. Моно по-примливо жужето да беше пуснало ядрения арсенал. Про сти, про сти бройлербургери верно Макдоналдс Кемикъл ви е полирал двете оставащи клетки. Туй Хитлер, направо ще полудее от яд, че не се е сетил през втората световна.

142

Честито на Путин

преди 2 години

Западните страни ще обявят в четвъртък нови санкции срещу Русия и ще засилят съществуващите вече такива. Това заяви съветникът по националната сигурност към Белия дом Джейк Съливан, предадоха световните агенции.

141

Анонимен

преди 2 години

Ще им кажа кой е командирчето......дребното ботоксче ....

140

Анонимен

преди 2 години

С две думи както винаги американското разузнаване не знае нищо. Еди месец се води война а тия още не са разбрали кой командва и на фона на това тяхно признание са изписани една камара глупости, украински контраатаки, бля, бля.. Остава да посочат точно кога и къде са контраатакували украинците след като самите те казват че се отбраняват.

139

Анонимен

преди 2 години

Явно в руската "армия" цари тотален хаос щом не се знае кой е главния. То се вижда и от резултата на жертвите. Затова и отново ще бъдат унизени и победени...

138

:

преди 2 години

Не събраха ли опит от безбройните си войни с държави джуджета , аааа ама то сега истинска армия , е да , пускаме тогава пропаганда отвсякъде , фирми , соц мрежи и разбира се верните другари от средствата за масова дезинформация :)

137

пияница мистик

преди 2 години

До 211 === Напротив дрогарю пyтинoпитек :))) Знам го този случай. Баща ми ми го разказваше като бях малко дете. Десетилетия наред такива комунисти като теб и съветската пропаганда разправяха как изпепелили китайската армия с най-нов вид лазер, накрая всичко се оказа кyхо като главата ти и поредната лъжа. Всъщност са си стреляли по тях с най-обикновени катюши. Системите за залпов огън, но използвани в много големи количества и интензитет на огъня. Това е дрогарю. А Сибир ще бъде китайски гаранция

136

Анонимен

преди 2 години

До пияница Мистик, кога китаеца ще вземе Сибир, на някоя виртуална игра ли? Толкова си ***, че си нямаш на идея. Нещо да знаеш за онова нападение, когато цяла китайска армия от над половин милион войника, остават за винаги овъглени на полетата преди Сибир ? Някога някой китаец да е претендирал за тези избити за минути войници? Толкова си неук, че си чак смешен .

135

Мнение

преди 2 години

Казах още със започване на инвазията, че руснаците си правят наистина бойно учение, просто става като в Грузия- изпробват различните боеви структури във военно положение, до момента когато ще влезе истинската артилерия. Доказателство- за сега само загатнаха с Кинжалите. Укрите да са готови за пълна разруха, ако зеленият не развее белият флаг. Този психопат, все още вярва , че някой ще скочи да го защитава, не гледа, че само парични и хуманитарни помощи му дават.