184

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-40 Онзи ден, не разбра ли, че ги пуснаха!? Невежа!

183

гАз

преди 2 години

"Руските "Кинжали" в Украйна - предупреждение към Запада" ---- Да, "Кинжалите" са само едно от предупрежденията към Запада!

182

аз

преди 2 години

путин да запази няколко за сащ и да реши проблемите на света.

181

Анонимен

преди 2 години

Такива ракети се спират само с много модерна ПВО. За съжаление Украйна няма такава.

180

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да ги накара да се спрат. Луди хора, а още по -луди са тези дето намират оправдания за военни действия. Нека да знаят, че такива няма и ще отговарят където трябва. Вместо светът да върви напред, тези ни карат да затъваме в калта и ни връщат векове назад. Безумци!

179

Анонимен

преди 2 години

за 30 дена изтреляха 2 нови ракети и си мислят, че плашат някои с тях...а всички виждаме, че забиха яко и даже вече и ракети нямат!!! Скоро ще трябва да се съгласят на нещо.....нещо, което ще бутне диктатора им от власт!!!

178

Анонимен

преди 2 години

И какво се оказа прехваления кинжал? Ракета Искандер М изстреляна от Миг31 или от кораб, и не е хиперзвукова а свръхзвукова.

177

Ангел

преди 2 години

Русия от 10 години разработва лазерни оръжия базирани наземно и в орбита които могат да атакуват американските военни спътници.Без тях САЩ не могат да изстрелят и управляват и 1 междуконтинентална ракета. Дали са развили това оръжие Руснаците се пази в дълбока тайна .Но си мисля ,че скоро ще разберем !

176

Rado

преди 2 години

Кинжал е близо 3 пъти по-бърз от звука, не 10!

175

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Голямата цел на Путин е карибска криза номер 2. Само при такъв развой Русия може да поставя условия и да бъде чута.Противниците на Русия в лицето на САЩ и ЕС започват да си мислят как всичко за което за живяли и са се трудили може да изчезне за миг . Докато Русия няма много какво да губи. НАТО знае това много добре но въпреки това провокира Путин подкрепяйки Украйна !!!

174

куку

преди 2 години

До БУРЕВЕСНИК Еее браво! Аз пък имам един голям камък дето с един удар глава троши! Ама това не ме прави голямата работа, нито велик, нито по умен... Абе жени няма ли за вас, ами на ракети се кефите...?!

173

БУРЕВЕСНИК

преди 2 години

Е Първата и единствена към момента ракета с ядрен двигател.Развива 28 800 км в час и бе представена за първи път на военния парад по случай дена на победата 9-май 2017г .Може да носи до 50 ядрени бойни глави който са с обща мощ от 16 000 мега тона. Над 1000 пъти по мощна от бомбата в Хирошима.Ракетата освен ,че се движи много по бързо от всяко ПВО ,може да променя рязко курса си ако бъде засечена !В НАТО я наричат SSC-X-9 Skyfall !

172

Жужи

преди 2 години

Мнооого лоши тез Украинци!Сталин от глад ги умори и пак не та не!Как да прайш Куманизъма в Украйна?

171

Не може да бъде

преди 2 години

До ПОЛКОВНИК Ама верно ли има толкова пр***ст народ?! Май не сте наясно, че даже и САЩ да не отвърнат на ядрен удар, планетата пак няма да става за живеене, само от руските ракети! А на останалите живи ще им се иска да са умрели! Даже и интернет няма да имате къде да пишете глупости, кухари пр*сти!!!

170

ДДРОнег

преди 2 години

До Изнервен___русофили, сър ... Непостигнали нищо в живота си !!!___ С радост ще умрат "За путини, за Родину " ...

169

Ха Ха Ха

преди 2 години

Съгласен съм с Еврогея. Зеленски е по-голямо джудже от джуджето. Той е точно 169 см.

168

Анонимен

преди 2 години

До полковник. Ха-ха, какъв е този Буривесник? От вестник ли е направен?

167

БЕЗАНАЛОГОВЫЙ

преди 2 години

Новите Кинжали, които стреснаха дори САЩ = Новата Лада, която стресна дори Ферари

166

Изнервен

преди 2 години

Баси какви иддиоти има в тая държава. Коментират това оръжие, онова оръжие, колко смъртоносно и ефикасно било, не било. А бе, креттени, никое оръжие не е добро щом убива хора, опомнете се.

165

КАКВО СТАНА

преди 2 години

ВИКАХА,КРЯКАХА, ЗАПЛАШВАХА РУСИЯ ЗА КРИМ ЗА 2 ТЕ ОБЛАСТИ, САНКЦИИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ, А СЕГА? СЕГА ДЖАФКАТ КАТО МАЛКИ КУЧЕТА И ОБИКАЛЯТ ОКОЛО ОГРАДАТА. РУСИЯ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ РАЗРАБОТВАШЕ ОРЪЖИЯ И СЕГА ВСИЧКИ КЛЕКНАХА. САЩ СЕ МЕСИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ И Е АГРЕСОР, РУСИЯ СЪЩО Е АГРЕСОР. ИЛИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ 3-ТА СВЕТОВНА ИЛИ УКРАЙНА ЩЕ СЕ ПРИМИРИ, ЩЕ ОБЯВИ НЕУТРАЛИТЕТ, ЩЕ ПРИЗНАЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ КРИМ И 2 ТЕ РЕПУБЛИКИ ЗА РУСКИ И ДА СИ ОТДЪХНЕМ, НИЕ И НАЙ-ВЕЧЕ УКРАЙНА.