103

до 116

преди 2 години

присмял се хърбел на щърбел погледни собственият си народ и тогава пиши

102

Анонимен

преди 2 години

Путин нищо няма да отнесе в гробът ще си отиде такъв какъвто е дошъл. Това го чака всеки президент, крал, емир, кралица, падишах и всеки от нас.

101

Анонимен

преди 2 години

Западът обича парите на подобни диктаторчета. И им ги ползва. А, ако не слушкат - ги и взима. Само мога да си представя какво е било в бункера, когато Путин и тия около него са научили, че трупаните с години бюджетни резерви, а и всичките им замъци, яхти и подобни са чао :)

100

Блогер-руснак

преди 2 години

показа беззъби баби и професионални алкаши, за които онова, късото нещо е икона! Кърнат се в него от висотата на собствената си мизерия. Крепостните си остават крепостни! Дори и съветската месомелачка не им е повлияла много - Батюшката Цар за тях е всьо и всь! Не щат го тоя запад праклятий. Ще си възродят колхозите и заводите и щели да си живеят "как клубника в сметане".

99

До 113

преди 2 години

Той е такъв, защото народа му го заслужава! Руснаците като цяло са изостанал и глупав народ!

98

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са крепостници, иначе казано - роби! Такива са били в миналото, в настоящето и такива ще бъдат и в бъдещето.

97

Анонимен

преди 2 години

Чешене на езици..И какво?Колко има Путин и как е облечен?Това ли е актуалното в момента?

96

Анонимен

преди 2 години

Не е луд този който яде баницата, с този който му дава. Защо руснаците не се вземат да премахнат този кърлеж? Да го изплюят като някоя буболечка която е попаднала в гърлото? Тази буболечка ще задави човек

95

Анонимен

преди 2 години

Ако падне тоя пак ли ще има , русофили"?

94

Анонимен

преди 2 години

Путин има много по-голям дерт от криенето на огромното си състояние. В момента Путин и Бортников шефа на ФСБ се дебнат взаимно кой първи ще напръска другия с Новичок. Твърде е възможно русофилите да засвидетелстват голямата си любов към Русия с кланяне и удряне челото в плочките към нов руски кумир.

93

Анонимен

преди 2 години

И Княз Владимир яхта има също

92

До 106

преди 2 години

И аз бях сигурен че лекаря от болницата е диктатор , откъде накъде пък Путин измислиха, че и за Ким Чен пък пълен абсурд...

91

ве

преди 2 години

на Путин яхтата се казва ,,Адмирал Нахимов,, много е красива можете да прочетете за нея

90

Анонимен

преди 2 години

Странни хора са"демократите". Открито осъждат всички от лишаване на медицински грижи, остават стари хора да умрът пред болницата защото си пия кафето, после, другите били диктатори. Дали са ***? Да

89

Анонимен

преди 2 години

Че той таксиджия на Запорожец, поне да е бил на Лада

88

Анонимен

преди 2 години

И народът на Муамар беше зад него, и народът на Саддам... Ама само като усети въпросният народ, че на диктатора му се клатят краката... Мммммда. И Володя много добре го знае - а се е показал слабоват, а са му увиснали краченцата на някой фенер.

87

кой краде има

преди 2 години

Глей я ватенката как от обикновен питерски таксиджия сега се уреди с дворци, милиарди...

86

Анонимен

преди 2 години

Това ми звучи познато, някога за Т.Живков се говореше същото, Кадафи и за него, Салам и той в тоя куп, а защо никой не пише за богатството на Зеленски, а за Байдън който само от Китай смъква 31 млн. Не може да карат по един и същ сценарии. Кралицата като не работи въобще колко има, а цялата и рода дето ги издържа народа.

85

Анонимен

преди 2 години

Състоянието му е от 8000 ядрени бойни глави вече в готовност за използване, 17млн км2 площ и народ който е с него----------Както се вижда от войната в Украйна, въпросният народ няма особено желание да се бие за италианските якета на Путин. Камо ли да стане на стъкло заради налудните му амбиции.

84

До Анонимен 90

преди 2 години

Да, Русия има богатство от бойни глави. Засега Русия беше главен доставчик на уран за САЩ, а се говори, че щяла да смени начина на доставка на урана.