106

777

преди 2 години

Бреййййй,тоя започна да командори наляво и надясно .......Я се озапти.....

105

Зеленски, пич.

преди 2 години

Целият свят да тръгне да ви помага, няма да ви спаси. Изкара руснаците с думите ви, че няма да имат работа, сигурност и права на територията на Украйна. Не стига това ами взехте и да ги ликвидирате. С парцалите ще ви изядът и ако не си разбрал няма значение, че си си у вас. Още малко ако продължаваш и снимките от Сирия ще са като картички в сравнение със Славната ти Украина. Руснаците ви почнаха вече и заводите, не ти ли е ясно, че нищо няма да ви оставят. Продължавай скоро направо ще ви занулят

104

Анонимен

преди 2 години

нямам кола, но ще отида да си купя 2 туби руски бензин за да ги финансирам

103

Размисли

преди 2 години

Гадно е, че има война и хората губят домовете си, но трябва да сме малко егоисти и да помислим за собственото си положение. В една такава ситуация трябва да извлечем максималното. Да запазим неутралитет, да не налагаме санкции на Русия и да продължаваме търговията с петрол и т.н. Страната ни е ударена от невиждана инфлация и всичко това от ненормалните цени на горивата. Достатъчно е, че страната ни приема бежанци и им осигурява отлични условия като харчи от бюджета

102

Анонимен

преди 2 години

Само укритие се въоръжават руснаците им е забранено за да можем да ги бием.Що за простотия.Много е мек Путин със вас ако беше Жериновски до сега Украйна нямаше да я има на картата.

101

Анонимен

преди 2 години

Като се замисля хубаво, отдавна се говореше, че САЩ ще накарат украинците да се бият с Раша, тоест те ще излязат с чисти ръце :)) Все пак като се има предвид, че Русия е пратила едва 150к армия, едва ли са хвърлили целия си боен арсенал, даже едва пипат :))) Ако искаха да ги превземат за дни, щяха да пратят 2 милиона солджъри и щеше да прилкючи всичко :))

100

Абе

преди 2 години

Абе спрете да показвате тоя еврейн... Заради него държавата му е в това положение. При тия цени на храните, тока и газта мислите ли, че ни е до Украйна ?

99

Анонимен

преди 2 години

Паметникът може да бъде съвършен слънчев часовник. Даже когато вече го няма, е ясно чий час е ударил

98

Sikander

преди 2 години

Другари,аз предлагам да напутим Путин за да хване правилният път за дома.

97

Истината

преди 2 години

Зеленски да не дава съвети! Да подаде оставка и да се свършва с тази война. Ясно е, че докато Украйна не бъде превзета от Путин и Зеленски не подаде оставка - войната няма да свърши. Не съм русофил, но България е доста зависима от Русия страна, така, че по-добре да приключва всичко.

96

Дк

преди 2 години

Пич, знам че не е готино и демократично, но също така не е готино ти да имаш пълни офшорки с милиони -pandora papers- а ние с празни ръце. А сега и да гладувам за теб.

95

Б@си

преди 2 години

И още нещо. Коя друга цивилизована държава не е доставила оръжие на Украйна и не е наложила никакви санкции на Русия? Това е Изрел. Учете се от евреите - те знаят какво правят.

94

сина

преди 2 години

доживяхме зеления да извива ръцете на европа, и еуропата му ходи по ***, паси пародията, !

93

Анонимен

преди 2 години

До Sikander 95 : Че какво лошо има в това да прекръстиш и изгониш 500 хиляди турци? Грешката му е че не изгони всички. Или че не ги набиваше на кол както те са правили като са потурчвали българите. Гледай "Време разделно"!

92

Анонимен

преди 2 години

Тоест иска Запада да спре всичко може би да отидат на Украинската трудова борса да плаща на бизнеса за пропуснати ползи.Зеленски не всеки е на издръжка от Вашингтон като теб да си играеш на война с големия брат и за всичко после обикновения украинец и руснак да плащат с живота си

91

Гиб Мелсън

преди 2 години

В чешките медии пише, че украинската мафия се възползва от украинските бежанци в Чехия. Украинските мафиоти предлагат работа на черно на бежанците. В замяна бежанците плащат половината от заработените пари на украинските мафиоти. Полицията вече разследва два такива случая, но са много повече. Чешките журналисти пишат, че украинските бежанци се страхуват да споделят, тъй като в Украйна е дълбоко вкоренена корупцията и украинците са свикнали да работят за мафиоти. То и в България е така.

90

Б@си

преди 2 години

Ами могат да си го позволят. Америка с връзките и в ОАЕ и НИГЕРИЯ може да си го позволи. Освен това добива и собствен петрол. С КАТАР пък са в договорка за газ. Те нямат проблем. Мъгливия Албион предполагам е получил рамо иззад океана. Но Европа? Европа отива на ритуално самоубийство. Двуцифрена инфлация и масова енергийна бедност. Да прекопува американския /КАТАРСКИ/ газ с надценка. В Европа ще падат правителства другата зима. А тоя иска още и още. Седни на масата за преговори, бе!

89

Sikander

преди 2 години

Западе!Къде гледаш.Не разбра ли?Видиш ли диктатор,резни му топките навреме.Изпуснахте ли навремето Хитлер.Угроби 50 милиона.Изпуснахте ли бай Тошо.Прекръсти и изгони 500 хиляди турци .Избягаха ли 800 хиляди народ от Косово от Милошевич.Майка му жална на Джуджи дето изгони 3 милиона.Нали така другари? Ритник в топките на мръсника.Ако сте познали кой е той,пишете.С другарски поздрав,sikander.

88

Щерю

преди 2 години

На мой познат брат му от САЩ му изпратил клип, в който се твърди, че тази нощ Владимир Кличко е бил убит от граната, паднала в краката му. Но дали е достоверно?

87

Анонимен

преди 2 години

Отчаяно звучи. Вече се чуди какви изтрещели призиви и заплахи да отправя, и репертоара му се изчерпа. Малко му остава докато го пипнат и войната приключва.