182

Solar Power

преди 2 години

Петков е 100% прав ! Скъпото гориво: Защо не си копаме газовите хидрати приятелю ? Имаме залежи за цели 200 години. Какво чакаме ? Заповеди от Масква кога да започнем да го копаме за да може те междувременно да ни продават 90% от газа и петрола ?!

181

Анонимен

преди 2 години

С евтино гориво имаш конкурентноспособна икономика. Със скъпо гориво - фалираща. Евроатлантиците искат скъпо, защото мразят България и българите. Факт.

180

Анонимен

преди 2 години

До До 179"Връзката с Гърция ще осигури доставки на азерски газ през Турция" - aма ако азерите имат газ, защото не си ти единствената ...на чакаща за него. ПП. Азерите и турците (които са ужасно близки) не подписаха дългосрочен договор за газ, защото нито азерите имаха възможността да изнесат повече в момента, нито турците искаха да плащат премиум цена за в бъдеще. така, че това с азерския газ си е дъвка за про'стаци като теб.

179

Истината

преди 2 години

Аз пък искам евтино руско гориво и ниска инфлация. Трябва да гледаме собсвените си политически интереси, а не отново да се правим на много загрижени са световния мир. Тази война не е наша, ние нямаме ресурси и сме зависими, трябва да бъдем неутрални и да сме по-ниски от тревата.

178

Анонимен

преди 2 години

Страхотна снимка! Бравос! Това на нея мяза на дете, което си играе на пищови. И точно толкоз акъл има, като го слушам.

177

преди 2 години

Дали с руснаци или гърци все някой ще ни дава! Свободна развита България НИКОГА! Нямаме български разпределителни дружества ,Нямаме собствени антени и телекомуникационни компании ,банки ,предприятията са много малко . Местят ни от единия крачол в друия !

176

ти да видиш

преди 2 години

То излиза,че Русия "напада" и почти превзема 1/3 от украйна,а жертвите на руснаците са два пъти повече.....То хамериканската пропаганда край няма,лъжат повече даже от банкянският тарикат

175

стига ти толкова

преди 2 години

Качвай се на боинг 737 и обратно в канада, омитай се от България.

174

Анонимен

преди 2 години

На туй що му е такваз устата? И що сочи с пръсти? Пило ли е? Гла маво ли е? Що ли?

173

Анонимен

преди 2 години

Кире, я дупни едно кладенче у твое село, може пък газ да изкочи оттам и с нея да заменим руската!

172

Анонимен

преди 2 години

До До 179 Азерска гас нали пак минава през Армения и Осетия които са с Русия и Путин ще им врътне кран. Русия и Иран контролира и каспийско море. Няма диверсификация освен похарчени 10 милярда $ от бюджета за тръби и за фирми на ЕС или ГЕРП.

171

Петя

преди 2 години

Младежо най-добре си хващай самолета за Канада, че скоре ние ще ти дадем начална скорост.

170

Анонимен

преди 2 години

Кики вземай си еднопосочен билети и в Канада ! До като можеш че скоро ще бъде затворено небето над океана. Кой където е там ще остане. Бягане няма.

169

g.venov

преди 2 години

До Анонимен толкова си ***, че няма накъде повече,те затова Индия увеличи поставките на нефт от Русия 4 пъти,затова се готви проект за газопровод до Китай ,ти миски с какво ще си светиш и отопляваш ***,руснаците ни ги мисли.

168

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе Русия е пред спиране на руския нефт и газ. Четирите световни фирми коита са в основата на сондирането и доставката на резервни части за добив на нефт и газ си тръгнаха от Русия. Вече каквото се счупи в добива на нефт и газ в русия нито ще има кой да го ремонтира нито ще има с какво да го ремонтира, а за нови сондажи още от днес руснаците трябва да забравят. Така че краят на добива на руски нефт и газ ще настъпи до края на май.

167

Сатир

преди 2 години

, не знаеш за какво става дума, но си сигурен че го разбираш???? Кире, това не е проста работа. Много *** неща ще забъркаш.

166

До 179

преди 2 години

Азерски газ и сега получаваме. Връзката с Гърция ще осигури доставки на азерски газ през Турция и евентуално втечнен газ от Александропулис.

165

Анонимен

преди 2 години

Можеш да замениш руската газ само ако от другите источници е по-евтина. Ако е по-скъпа си е чисто политичеко решение в ущърб на нашето население и икономика. Угаждай на САЩ и ЕС за своя сметка.

164

Анонимен

преди 2 години

И Зеленски се репчеше на Путин но сега се крие.

163

Анонимен

преди 2 години

Ще плащаме двойно на Гърция и Турция а и досега 10 милиряд $ на вятъра похарчени за тръби с Гърция Турция и Сърбия а не се знае дали ще има газ. Много пари похарчени а народа беден.