34

Анонимен

преди 2 години

Ми не. Тя милицията на пияндурника рашкоф иска прокуратурата да разследва и да арестува Боко. А трябва следствието да представи доказателства, а не хартийките на черепа или извадките от Гугъл на ленка или тези на киро от Грайндър!

33

Анонимен

преди 2 години

Арнаудова и тя ли изнудвала Божков, тц, тц, те ще го разорят

32

Тираджията

преди 2 години

Нищо подобро.Само Киро лудия и ПП стават за смях.Аз кво общо имам с ББ че да ставам за смях?

31

Анонимен

преди 2 години

Кире мачкай олигархията на Тиквата! Народа те подкрепя! Ти не си диктатор като него и не искаш да си на власт като Тиквата и Путин по 12 или 24 години!

30

До ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

А Севи кво да я правим?!

29

Taню

преди 2 години

Обръщам ви внимание, че тук освен да се трият коментари, също и се пренаписват и съдържанието се променя. Написах мистър мазна коса. Страшен пиар, нямам думи...> Сега изглежда така: Мистър sтрашен пиар, думи нямам...Безумно е...Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2022/03/21/algafari-za-arestite-stavame-za-rezil-pred-celiia-sviat.524087

28

мак

преди 2 години

Голям праз, че бивш политик "от световна величина" прекара 1 нощ в ареста. Какво толкова е станало? Докога ще давате трибуна на разни т.лупски адвокатчета? По какво банкянският се различава от всеки друг обикновен гражданин? Радвайте се, че имаше възможност при задържане да държи ръце в джобовете и да демонстрира нехайство и надменност. Това е станало, нежно отношение към него, за разлика от други задържани.

27

ех,мечтии

преди 2 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ Яко си мечтаеш!Интересно ми е,обаче,с какво!?

26

Анонимен

преди 2 години

От ЦК на СССР каза - Още утре другари ще полетите до слънцето . - Ама как ? Няма ли да изгорим ??? - Спокойно другари . Ние в ЦК ту не сме дураци . Нощно време ще летите :)))

25

Алфагари не така

преди 2 години

Станахме за резил пред света не с ареста на тиквата , а с това че този арест се забави 12 години.

24

баш попонай

преди 2 години

Стига сте врякали бе,крадци неуспяли завистливи,ако бяхте на баницата дали щеше да ви се чуе гласчето,м!?Много се съмнявам!

23

Анонимен

преди 2 години

Вие пак си плямпате своето, човека е измамник рецидивист, кой знае още колко подобни схеми е изработил успешно и за колко ни е продал я на САЩ я на Путлера (тук вече не съм сигурен на кой точно), а вие само Герб ви е в главата.

22

Гоце

преди 2 години

Не разбирам защо продължавате да давате поле за изява на П*дал Алгафари?!? Агент на Държавна Сигурност. Не успял ПР - бивша слуга на хора като Трактора, Гоце и Боци - всички загубили изборите, когато са работили с П*дал. Известен единствено с това, че е мъж на жена си.

21

Хахаха..

преди 2 години

То па един свят..То па едно резилче.. Америка се дъни,това е РЕЗИЛ,камиларите със прашните сандали от Афганистан ги орезилиха,след това Мечката и Дракона със зловещи усмивки се изправиха на ринга.Ще има сеир,братя и сестри бг сеирджии,айде на дивана с пуканките и да се кефим на екраня докато сифоня на събитията не засмуче и нас!

20

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

мутрите в затвора

19

"входиран"

преди 2 години

Много ми е интересно дамаджанков ако бъде арестуван от боко с колко ката ла-на ще се закичи!?

18

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БОРИСОВ ГОРАНОВ ГЕШЕВ мутри престъпници съд присъда затвор

17

Taню

преди 2 години

Мистър sтрашен пиар, думи нямам...

16

Алгабойко е ясен !

преди 2 години

Като него бол , но истината е че народа иска баш бакана ,барбата и тнт. И сие да се запознаят със Ставри и да им вземат всичко което не са успели да изнесат ! Та Кирцата беше избран точно за това и ако не свърши работа следващия мин.предс. ще е от Възраждане пък ако ще и после да си викаме ,,другарю,, ! Все някой ще се намери да разтури тези крадци на магистрали и какво ли още не,къде са и тези 600 милиона които липсват във бюджета то да са само тези охооо !

15

Майора

преди 2 години

Абе Слави , бащати също е коеумпиран щом получи завода за хладилници вместоза 11 за 1 милион и не изпълни условията по приватизацията! Така че преди Борисов има много за наказание!