241

Анонимен

преди 2 години

еее, ушанките верно се оказаха големи гад-ини - избиват всичко живо - безпощадно

240

Анонимен

преди 2 години

*** фашистки гадове.Все някога ще ви ликвидират.Путин няма закъде да бърза.Всяко нещо с времето си.Възмездието за Донецк идва бавно но сигурно.

239

Анонимен

преди 2 години

Целта на Путин е да отцепи източна Украйна, но може и да е завладее цялата, зависи от развитието на войната :) Зеленски от симпатичен взе да става досаден с това реване пред всеки :))) Разбирам го челяка, ама то всеки ден реване може да отблъсне всеки :)

238

Анонимен

преди 2 години

Чакам момента , когато ще линчуват Зеленски за това, че взе за заложници мъжката половина на населението на Украйна, като забрани на мъжете да напускат страната и ги направи жив щит. Такова варварство не си е позволил никой до сега, ама някак си не е удобно да се говори за това.И ще го линчуват точно украинците!

237

сега гледах

преди 2 години

Б Мариопол няма вода.На територията завладяна от руската армия им достават с цистерни с вода.Украински фашисти стрелят по хората отишли за вода.ТОва е истината.

236

Анонимен

преди 2 години

МАРИОПУЛ?- ОТПИШИ ГО ОТ РЕГИСТЪРА НА UA.

235

Анонимен

преди 2 години

АБЕ ДНЕС БГ.--Я СЕ ОПРАВЕТЕ БЕ!- ЩЕ ИЗДЪРЖИ ЛИ МАРИОПУЛ. *** ТО СГРАДИТЕ ЛИ ВОЮВАТ ИЛИ БАНДЕРОВЦИТЕ ВЪВ НЕГО. "ЩЕ ИЗДЪРЖАТ ЛИ НАЦИСТИТЕ"- ТОВА Е ВЪПРОСА.

234

до r3v0lv3

преди 2 години

НАТО поддържа войната в Украйна, не русофилите..Не русофилите изпращат оръжие в Украйна , а НАТО..

233

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименА пък един български цар беше казал: Министрите ми са англофили, генералите - германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил.

232

Анонимен

преди 2 години

Не, няма! Въпрос на дни е да се превземе и ликвидират всички нацита азовски. Колкото до фили и фоби, един професор беше казал, че в България всички русофоби са османофили! Така че честито на османофилите.

231

Анонимен

преди 2 години

Не няма да издържи , пабеда будет за нами Слава Росии

230

r3v0lv3r до 261

преди 2 години

Не знаех, че Украйна е влязла в НАТО, не знаех, че сме излезли от НАТО и не знаех, че да не поддържаш война е поддръжка за НАТО.

229

Анонимен

преди 2 години

каква яросна атака? те не са вкарали и 20% от силата си за д опазят цивилното население което е насила държано в града от нацистите.

228

до r3v0lv3

преди 2 години

Не врат, ами шия..Сляпата поддръжка за НАТО е антибългарска и всеки разумен българин трябва да и се противопоставя.

227

Фори

преди 2 години

НЕКА ДО ДА ВИДЯТ РЕЗУЛТАТА ОТ ВСВ,КОГАТО ХАМЕРИКАНЦИ,ХАНГЛИЧАНИ МНОГО ОЩЕ ХХ....,БЯХА НАКАЧУЛИЛИ РУСНАЦИТЕ С ЕДНА ЦЕЛ-ДА ЛАПНАТ И ТОВА,КОЕТО Е ПОД ЗЕМЯТА.ДНЕС Е СЪЩОТО,ПАК СТАРИТЕ ФАШИСТИ,НОВИТЕ НАЦИСТИ И МНОГОТО ПАСМИНА,НА ЗАПАД И НА ЮГ.РУСИЯ НЕ ПРАВИ НИЩО,ПРЕДИ ДА Е НА ЯСНО С КРАЙНИЯРЕЗУЛТАТ.ДА МУ МИСЛЯТ,ТЕЗИ У НАС,ПРЕДИ НАС И ДРУГИТЕ ДО ТЯХ!

226

Анонимен

преди 2 години

Ще издържи ли Мариупол на яростната руска атака? - А сега де, аз мислех че Русия е загубила войната по данни на ЦРУ а то се оказва че още шавала ..... Стига с тия заглавия Днес, пишете каквото говори Зеленски ... Там е истината ...

225

Тракиец

преди 2 години

Ако изтрезнеят руснаците,може да превземат града.Трябва да им се спре алкохола.Без хляб могат ,но без водка не.

224

Анонимен

преди 2 години

Жалко за Украинците които населяват Мариупол,явно Путин е озверял и тоя град ще стане курбан и назидание за другите!Време е Укрите да се събудят и да вземат главата на клоуна безродник Зеленски,няма нужда от повече страдания и разрушения!

223

Мда

преди 2 години

Както винаги 2 дни назад и 5 встрани... Много са ви стари данните, ама така е, като не щете за чуете всички източници а гадаете на боб....

222

r3v0lv3r

преди 2 години

До до r3v0lv3rРазликата е, че отричането на руската пропаганда, не ме прави поддръжник на САЩ и не съм аз, който ходи да вее руски знамена пред парламента. Нито съм виждал българи да развяват американското знаме. Сляпата поддръжка за Русия е антибългарска и всеки разумен българин трябва да и се противопоставя.