198

Лекар от чужбина

преди 2 години

,,Новият" ред на Путин е мизерия и невежество. Покажете ми например в Афганистан руски училища....Не. Няма да ги откриете.Липсват. Сега отново пък англиканските ще ги закрият талибаните.Те са същите ,като Путинската рота.

197

Какво следва

преди 2 години

Новият ред в Европа включва от една страна НАТО, от друга - Русия, а между тях това, което ще остане от Украйна - това ще е буферната зона.

196

Май - май...

преди 2 години

Путин създава нов световен ред и заплашва запада облечен в италианско яке за 12000 евро. Май запада трябва да е лош само за обикновенните братушки, а за него и шепа олигарси граници в прекия и преносния смисъл няма... Малко ми замириса на комунизъм...

195

Анонимен

преди 2 години

Че какъв цивилизован свят виждаш? Тие си избиха индианците и ***, живеят в трейлъри, а до преди некви си 200-300 години са имали света инквизиция и са измислили най-зверския начин за измъчване на хора, просто така. Цивилизован свет, братче.

194

Анонимен

преди 2 години

Комуномутрите продължават да ръсят литературни бисери. Путин може ли да се противопостави на цивилизования свят? - не разбира се, освен в мечтите на нашенските партийни секретари и наследниците им. Та препоръчвам им да прочетат защо римляните са нарекли Помпей -ВЕЛИКИ. И Митридат е изкарал 200000 армия срещу няколкото римски легиона - и загубил войната щото от другата страна е стоял -АКЪЛ

193

Анонимен

преди 2 години

Да, Путин създава нов световен ред, но той не е по вкуса на запада, иначе нямаше да протестирате и да виете срещу Луната. Че кой ще протестира, ако Путин работи в негова полза, а?

192

52Тази

преди 2 години

война е генерална репетиция за превземането на клатещата се Турция. И Русия става хегемон на пътищата между Европа и Азия.

191

Пдерасти руски

преди 2 години

Ако си призсе, че е идиидот ще му олекне.

190

Българин

преди 2 години

Новият световен ред на психопата Путин ще има съдбата на световният ред на Хитлер. С налудната мания за "руският свят" ще стане каквото стана с "Хилядолетния райх" а Путин ще свърши като Хитлер в бункера! А руските *** ги чакат дълги години на страдания е депутинизация!

189

До 192

преди 2 години

Ако след войната Руската федерация не се разпадне трябва молебен да правят !!!

188

Ицо

преди 2 години

***!

187

До196

преди 2 години

Те и немците като са били на 100 км от Москва така се е говорило за Руснаците ама .... Войната е огромен финансов камък, който Русия не може да понесе ..

186

Анонимен

преди 2 години

Създаде се нов световен Гнет. Не адвокатствам на щатите и *** им войни в бл изток и Афганистан, но Путин ката и КГБ направиха двойно по-голяма глупост. Тоя свят не го чака нищо хубаво. Господ да пази Украйна и това което остане от нея. Няма да има печеливши. Само губещи!!!

185

Анонимен

преди 2 години

До анализатор - Всичко добре , но само НЕ си схванал есенцията на едно нещо _ Украина никога НЯМА да победи , ако още не си разбрал !

184

анализатор

преди 2 години

"...унизителното изтегляне на САЩ от Афганистан" То не е унизително за САЩ. Просто на САЩ им писна да бъдат световен полица и затова се изтеглиха. Свободата не е нещо което да чакаме някоя чужда армия да ни подари. Свободата трябва да си извоюват самите народи! Затова Украйна ще победи, защото украинците се борят за да бъдат свободни от Русия, не разчитат на НАТО да дойде да ги "освободи"!И в Афганистан е същото - афганистанците ако ги е страх от талибаните никой не може да ги "освободи"!

183

Психарко

преди 2 години

През октомври съм юбиляр.Одъртявам окончателно и ботоксът няма да ме спаси.След мен -потоп.

182

Иван

преди 2 години

А междувременно днес мастит вестник излиза със заглавие за това което ви говорих тук а много от вас се смееха ,че Америка я чака упадък със политиката която води! И четем заглавието от днес на "The Wall Street Journal" Saudi Arabia Consider Accepting YUAN instead of dollars for Chines OilЧестито на всички които си мислеха,че с Русия е свършено и,че тя е сама след тези "съкрушителни" санкции на САЩ и послушковците им от ЕС!

181

Русия става по силна

преди 2 години

Благодарение на Запада, руската федерация ще излезе от тая война още по силна. Двете заедно с Китай ще принизят Щатите - беше крайно време ....

180

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да мъчим в безсмислени разсъждения свързани с Русия и Путин. Никога няма да можем да разберем кръвожадните им страсти. Иван Грозни убил сина си. Петър Велики и той убил сина. Бил слаб и безволен, не ставал за цар. Цялата руска история е низ от насилие, страдание и мъка. Колкото по-далеч са от нас толкова по-добре. Още през 19 век Левски, Ботев, Каравелов са разбрали, че Русия не може да е пример за нас, нито политически, нито икономически. Днес - диктатура и олигарихия. Ай, сиктир!

179

баба мара

преди 2 години

ако в резултат на климатичните проблеми сев америка стане като аляска ще итрябва нова топла земя и ресурси и ето русия предоставя такива условиятака че новият световен ред го поръчва сащ където да доминира дали ще станее друг въпрос но такъв е плана