69

Анонимен

преди 2 години

Украинците бягат от бандитите вилнеещи в градовете.

68

Защо се чудите

преди 2 години

Тези хора така си заработват заплатите. ЦРУ води информационна война срещу Путин заедно с 4.5 милиарда долара за оръжие. Такава е англосаксонската/американската политика. А който иска...начини много да се достигне до истината.

67

Петров

преди 2 години

Русия губи войната, батальона Азов не е натикан в миша дупка, а е пред Кремъл. Хайде стига с тези фантасмагории на платените от американците соломон паси и ленчето поптодорова.

66

Анонимен

преди 2 години

Русия губи войната, но имайки предвид че тя се управлява от бандити и терористи ще приложи тактиката на вземане за заложници на цели градове лишавайки ги от вода, храна и електричество плътно до предизвикване на масова смърт в тези градове за да се пазарят с Украйна на преговорите които ще текат паралелно. Това е основната опасност на която ще бъде подложена Украйна и ако не предприеме контраофанзива в близките 3-4 седмици ще се стигне до една замразена война което е в изгода само на Русия.

65

Анонимен

преди 2 години

Путин няма да е човекът, който ще подпише мирния договор на тази война. Едва ли ще доживее краят и. Преговори с него са абсолютно безсмислени.

64

Каподитуттикапи

преди 2 години

Путин трябва да им направи предложение, на което да не могат да устоят.

63

До 70

преди 2 години

Ако ще да си говори. Щом има солдати за жертване и пари за война, ако ще и сам да си говори. Те руснаците още малко ще го траят и ще му вземат думата.

62

Хаа

преди 2 години

Защо бягат тогава?

61

Петров

преди 2 години

Зеленски като какъв ще преговаря с Путин, да си говори Путин с Байдън направо. Както в "Кръстника" Солоцо се прави на някакъв, а е обикновен сводник на Таталия.

60

Дуле Савич

преди 2 години

47% са на мн сериозни гъби, а другите 74% дето подкрепят вечното мрънкало са още по-тежки случаи. Сигурно въпросните процентни извадки са от ония със скъпите джипове дето избегаха чрез подкупи на границата и сега си мислят, че са на почивка.

59

Анонимен

преди 2 години

Съвсем любезно питам подкрепящите путинизма, какъв живот си представят за тях и децата си, ако Русия победи в тази война?

58

Анонимен

преди 2 години

Русия показа на света как се правят "военни операции" - руши се всичко и се трепе всичко, да не остане нищо живо... путинофилия, некрофилия.

57

Анонимен

преди 2 години

Както навремето Тервел спаси европа от арабските орди, Така днес Зеленски я пази от руските. Падне ли Украйна, край с цивилизацията, а вероятно и с човечеството.

56

Klitschko

преди 2 години

Руснаците вече няма да могат да се разпореждат в държавите от ОНД и на собствената си територия. Дотам стигнаха от глупост. Фвдерацията ще се разпадне до месеци на съставните си части. Слава УкрайнI, героям слава.

55

Христо

преди 2 години

Блаженни са вярващите тяхно е царството небесно

54

Анонимен

преди 2 години

Скоро победа, а после дълга депутинизация и денацификация на Русия.

53

Анонимен

преди 2 години

Да намалят дрогата XD

52

Анонимен

преди 2 години

За колхозниците, които четат само заглавията: 47% смята, че ще победят съвсем скоро, а над 80% са сигурни в победата рано или късно. С Путинизма, войната има само еди изход - победа. Всичко друго означава, че още не е свършила.

51

аз

преди 2 години

47% от украинците са прекалили с пиенето на нафта!

50

Тошо

преди 2 години

47 % мислят че ......., не, те просто не мислят адекватно в тази ситуация и ги разбирам !За останалите 53% нищо не се казва, но поне те би следвало да са наясно, че изходът от това безумие няма да е добър.....смърт, разруха, безпътица, порутени мечти, любови и ....време, което можеше да се ползва за всичко това, но....с обратен знак !Кой е виновен...., има такива, вероятно и от двете страни, но какво от това !?Отговорността ....тя ще се поеме от народите на двете "братски" страни !