122

Анонимен

преди 2 години

Отде имала пари Русия да воюва? - Ми тва си е нейна работа. Важният въпрос е-Защо ние нямаме с какво да се защитим?

121

Анонимен

преди 2 години

От всички *** руснаци взима парите, като им дава само трохи за пенсии и заплати

120

Анонимен

преди 2 години

Сериозно ?

119

Хикса

преди 2 години

И днеска Путин ще си играе на "война",и днес пак простите "интелектуалци"ще се радват и учудват на героизма на "украинският"войн.А техните ръководители на "светлата демокрация"днес ще решат ще могат ли без руски нефт,газ и други ресурси."Зелената"икономика дали ще я осъществим на СВЕЩИ И КОПРИВА.Боже,защо реши да скриеш толкова простотия зад всеки"интелектуалец с костюм и вратовръзка"

118

Анонимен

преди 2 години

От Мушетата, там са всички кинти

117

Хаха

преди 2 години

Бре бре бре тия дойче веле и очевидния им сателит днес.бг. Статиите в стил приказка не разбрахте ли че струват точно 0. Същите простотии и същата пропаганда като при измесленените ви пандемии и вируси и рекламите за ПростоПодлогата. Не разбрахте ли, че ние не сме иdиotи като вас. За всеки разумно мислещ е ясно като бял ден какво представлява тази "война" - цирк, в който хората които умират са същите тези "баба и дядо" като при "пандемията" ви - косвените жертви.

116

тъй де

преди 2 години

Имат редовни парични преводи от съзвездието Орион.

115

Анонимен

преди 2 години

От световната банка и мвф, хахХх

114

Оп Са

преди 2 години

С пари воюват изтърсаците като нас! Парите не значат нищо! Трябват ресурси, ора, интелектуален потенциал в тая област, военна индустрия и селско стопанство с лека промишленост, която да обслужва продоволствените нужди! За какво точно са парите? Генералите да с купят яхти ли? Включете мозъците си доколкото ги има още!

113

Анонимен

преди 2 години

А от къде имаха Америка, пари да запалят техните окупационни войни, за нефт? От такива балъци, като нас да ни добиват златото и полезните изкопаеми. За това, се бяха настанили и в Украйна, да смучат.

112

Анонимен

преди 2 години

Докато крепостните ceляни на Путин едва свързват двата края той харчи милиарди в тази безсмислена война... Освен, това вече прати в гроба над 10 хиляди руски войници...

111

Ангел

преди 2 години

Само НАТО ли може да има пари да воюва !

110

Гошо

преди 2 години

До до пияницаДа ,и е част от плененото оръжие на украинските "победители"

109

По-интересно и

преди 2 години

откъде Украйна ще намери пари да плати десетките милиарди, които САЩ и НАТО изсипват в Украйна под формата на оръжия и амуниции. Единствената работеща хипотеза е, че Западът ще открадне парите и златото на Русия, за да финансира войната срещу нея и обогати собствения си ВПК. Което в крайна сметка винаги е било целта на занятието.

108

Дедо

преди 2 години

До.По-интересен е въпро.... Ами на запад хората и фирмите работят, плащат данъци и създават блага от които и ти се ползваш а тези благинки струват пари и затова имат.

107

Анонимен

преди 2 години

Великобритания ще достави на Украйна още към 6000 отбранителни ракети и ще ѝ отпусна допълнително 30 млн. лири в помощ за излъчванията на Би Би Си в региона и за заплати на украинските войници и пилоти, предаде Ройтерс, като се позова на Даунинг стрийт 10. Путин ще трябва да купи още много черни чували от AliExpress...

106

Шънфуй

преди 2 години

С Русия се получава това което се случва с всеки човек който има непрестанен лесен източник на доходи. Измързеливя се, деморализира се, отдава се на всевъзможни удоволствия които накрая са пагубни за целостта на личността, не се променя към по добро и когато света съвсем естествено се промени той се оказва непригоден и неконкурентноспособен за новите условия и....... тогава идва повратния момент на кризата която рано или късно води до промяна.

105

Анонимен

преди 2 години

Що не си гледаме в паницата, а само очите ни в чуждата? България цъфнала, вързала, Русия взела да оправя. От къде си имат достатъчно пари? Ми то си е тяхна работа, а нашата?!? Ние от къдЯ ще ги имаме? От заеми, от икономика, от търговия с какво??? Колко е удобно да опряваме другите, нас си голтаците не

104

112

преди 2 години

***, по-скоро питай - от къде и как България ще има достатъчно пари да съществува, без да фалира???

103

По-далече от Азия

преди 2 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!