136

Анонимен

преди 2 години

И за какво им беше на РуССия да напада Украйна? За да унищожи завод за стомана ли? Русофили - осъзнайте се малко. Това е глупава идея с глупаво ръководство.

135

Анонимен

преди 2 години

Всъщност ЕС финансира воината на русия срещу Украйна с това ,че купува газ и петрол за 1 Милиард евро на ден !

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 171, така наречената Русия не я е грижа за Донецк, нито за руснаците, нито за самата държава. Всичко в Русия се върти около Кремъл, 1000 души от Кремъл са единствените които имат значение. Обикновените руснаци трябва да са благодарни, че им се разрешава да дишат въздуха над Русия!

133

Анонимен

преди 2 години

Всеки фашистки режим пада, когато намери достатъчно силен отпор. РуССия е основана на фашистки режим. В РуССия е тоталитаризъм, Русия е геноцид, РуССия се кланят на войната. Русия ще падне.

132

Анонимен

преди 2 години

До 165 Анонимен: това са всички жители на Украйна за които говориш. Това е геноцид за което говориш. Геноцида след като почне, поражда след себе си огромна и дългосрочна вражда. И този геноцид е направен по избор.

131

lostarmour

преди 2 години

Русия владее положението, много руснаци не искат и мирно споразумение. Повече на lostarmour

130

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не си падат по блиц криг. Те си падат по геноцид и масово разрушение! Хитлер почна геноцида чак година след войната, Путин почна геноцида още на 3-я ден!

129

Анонимен

преди 2 години

Фактически Виентам победи ядрената САЩ. Афганистан не е победил, но не загуби срещу ядрените Русия и САЩ. Опорката за ядреното оръжие издиша ли издиша!

128

Анонимен

преди 2 години

Да руснаците в сравнение с Вермахта имат 2,5 по големи загуби на войници, но те унищожават всичко и при отстъпление и при настъпление.Варварите накрая винаги печелят, е не икономика де,ама това не ги интересува!

127

Анонимен

преди 2 години

Украинското общество водено от сегашния си наци елит, много отдавна раздели гражданите си на кой на кого е брат. Още с първите опити да постави в пантеона на героите Бандера и прочие, пропускайки , че не малка част населението има в родовата си история герои, които са се борили срещу тези, които са прокарвали наци плановете на третия Райх. Сега просто е жътва. Кой каквото е посял, ще жъне. И за това в какво си повярвал, ще се наложи, да защитаваш дори сцената на живота си.

126

Гиб Мелсън

преди 2 години

Руснаците никога не са си падали по блиц-крийга. Това е патент на немците и на Гитлер. Руснаците винаги са се придържали към бавно методично и системно стъпкване на противника. Тактиката им е, степ бай степ вперед. Само човек с един пръст чело може да си помисли, че неядрена държава може да победи ядрена да не говорим, че и без ядрено оръжие руснаците могат да сринат украинските градове за няколко минути. Имам предвид пълно унищожение, не да събориш терасите или покривите на няколко блока.

125

До 167

преди 2 години

Защото не са братя, а славяни е измислено наименование възникнало в края на 17 век, с единствена основа на българския език -словени, което значи хора с азбука и език, или българи!

124

Чета и си мисля

преди 2 години

На джуджето, което е "обратното на умно" съвсем му свърши мозъкът! Тоя трябва да бъде изтрит от историята! Антипод на нормален!

123

Апел

преди 2 години

Братския Украински народ има нужда от помощ. Взимайте пример от Литовците! Обикновени граждани боядисват джипове в зелено, тунинговат ги за войната и ги пращат в Украйна! Помагайте на братята Украинци срещу руските фашисти, аз нямам джип да пратя, но съм пратил 1000 евро помощ, като дойде следващата заплата пращам още 1000! Няма да се дадем на руските фашисти!

122

Не е ли ясно?

преди 2 години

До Дали са братски ?!: Изглежда само ти не си разбрал защо. Не си ли виждал по нашата телевизия поне как Зеленски с каска се разхожда по окопите от украинсйката страна на т.н. "линия на разделение". В Украйна от 8 години се водеше гражданска война. Решение на конфликта в рамките на международното право бяха Минските споразумения, но Киев седем години отказваше да ги изпълнява. Какво друго решение предлагаше международното право? Никакво. Какво следваше? Войната стана неизбежна.

121

Анонимен

преди 2 години

България задължително трябва да изпълни искането на щатите, всички С-300 да бъдат получени от украинската армия! По същият начин, по който България получи Ф-16 (Блок не знам си кой си) - на хартия!! Така че, Кирето да седне и да ги нарисува тези С-300 и незабавно да ги праща на украинците!!!

120

Анонимен

преди 2 години

Путин предвидливо забрани износа на стомана още преди две седмици. В "Азовсталь" са се барикадирали много нацита. С един куршум два заека - хем трепеш нацита, хем набиваш чепей в дууупенцето на европата! Хихихихиххихихи!!!

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, руския блицкриг свършва като свърши водката. Тогава се прибират с подвити опашки в Маскве!

118

Нищо ново

преди 2 години

До мазепа: Не си видял, защото не си искал да видиш. Съвсем скоро в центъра на Донецк се взриви касетъчен заряд от украинска ракета .У и загинаха 21 човека. Когато показаха това по руската телевизия на улицата още лежаха трупове. Да се използват касетъчни заряди срещу мирно население си е военно престъпление.

117

Дали са братски ?!

преди 2 години

Защо братският православен руски народ напада и убива жените и децата на братския православен украински народ ?!