173

Анонимен

преди 2 години

До Стоичо Керев Господинчо, само дето твойта Русия ни е записала в списъка си с врагове, а за Турция сме приятел от 145 години и дори не сме имали и един граничен инцидент, докато велика Русия ни е нападала зва пъти и ни е обявявала война.

172

Анонимен

преди 2 години

По начало не всички руснаци са за Путин, там има репресии,издевателства,страх, брутална пропаганда! Но има и смели хора, борят се своята Русия на Пушкин,Толстой,Солженицин...Не всеки руснак е пречупен от административния , полицейски и съдебен произвол! И са много!

171

Анонимен

преди 2 години

Лунта се отдалечава от земята с 4 см на година, за което е виновн Путин!

170

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 216 Затова ли се бият в Масква за захар по опашките? Днес ги гледах как си крадат един от друг пакетите със захар от количките докато чакат по опашките пред касата е се налагат един друг. Тъъпа държава с изключително *** народ. Напълно си заслужават кооочината в която живеят. В провинциалните градове от 10 дни не са виждали захар по магазините. А санкциите са от 10 дни, представям си какви побоища ще стават след месец за провизии във велика Русия.

169

До 219

преди 2 години

За себе си ли казваш?

168

Анонимен

преди 2 години

що за паcминa вярва на тези пропаганда...

167

До 216

преди 2 години

От там пясък ли купува

166

Анонимен

преди 2 години

Това възможно ли е?

165

До 213

преди 2 години

Еднокнижник е хаштаг за Бойко от Възраждането, не си го пуснал на място ***

164

CBD

преди 2 години

Да слагат по един ,,Garmin" на предното стъкло на авиона и да не се плашат.Хората целия свят обикалят така без да се загубат.

163

Анонимен

преди 2 години

Руските *** като не могат да заглушат сигнала над Украйна го заглушават над половин Европа и Близкия изток. Допотопна държава с допотопни методи и техника.

162

Анонимен

преди 2 години

България не заслужава да е част от Европа, икономически, културно и духовно! С толкова нискообразовано и некултурно население! Ние сме за Евразийския съюз!

161

Анонимен

преди 2 години

Поредната фалшива новина.

160

Анонимен

преди 2 години

Усещането за целия свят, което ни създават, не е истина. Светът вече е наясно с конфликта. И цялата зла енертия е насочена срещу световните бандити, които са блокирали половината държави, и са обрекли населението им на мизерия.Неофашизмът и фалшивият глабализъм са пред крах. Лошата новина е, че ни предстои война. И разполагаме с пародията простокирчо, българският вариант на мюрето зеленски.Вън бандитите от Европа! Искаме мир!

159

Анонимен

преди 2 години

От както върви военната операция в Украйна над България ежедневно прелитат военни самолети на Кралските Военновъздушни Сили (Royal Air Force). Вчера например засякох няколко въздушни танкера Airbus KC-2 Voyager. Често прелитат и изтребители Eurofighter понякога придружени от големи Карго самолети. Винаги летят в посока югоизток към Турция. Явно се гласят за третата световна война и част от британските сили са позиционирани там.

158

DIvanov

преди 2 години

Това не е ли опасно за гражданската авиация... като се замисля е тероризъм. Преди време свалиха граждански самолет с ракета, сега пак опитват по друг начин.

157

Ф.Тютчев

преди 2 години

,,Умом России не понять...' С разум Русия не можеш да разбереш....там са хора със сбъркано мислене! Трима руснаци познавам и всичките им понятия са обратни на тези на българин, те грандомани, нарциси, създали света,неадекватна самооценка, а не са богати, въшки,богато парвеню айде , а те мишки и се гордеят...

156

Анонимен

преди 2 години

Нали бяха бензиностанция с ракети? Май се оказва, че в тия бензиностанции има по-кадърни безинджии от краварските. Русия може да завладее целият свят и да избие всички хора. Просто си тупат топката и запомнете, европейският съюз сам ще се избие и разпадане, а руснаците ще гледат отстрани и ще се смеят!

155

Анонимен

преди 2 години

То освен Русия и Китай си има навигационна система. Пак ли трябва да я наричаме глобална? Руските ракети да не летят по GPS бе баламyрняк?

154

Анонимен

преди 2 години

Полетите са спрени и от ЕС и от Русия. Няма проблем в такъв случай.