83

Анонимен

преди 2 години

До 100 - хахаха, само ти не разбра, че Путин не ги иска тия от Донецк иначе щеше да ги признае още преди 8 години. Обществения натиск заради провала на Минск 2 беше твърде голям иначе Русия нямаше да си мръдне пръста.

82

Анонимен

преди 2 години

Полша, която прави радикални предложения, в момената са запасява с газ от Русия, (купила е 2 пъти повече, срвнено с миналата година) През Полша се строи газопровод север- юг, който е конкурент на Севрен поток 2, очаква се от следващата година даполучава газ само оттам. Полша иска да навреди не само на Русия, но и на Германия.

81

Анонимен

преди 2 години

Ударили подло спящи войници? Казармата е легитимна военна цел. По логиката на тоя трябва първо да събудят врага, че след това да стрелят по него. Пълен смях!

80

Анонимен

преди 2 години

"ГОВОРЯ ЗА МИНИРАНЕ НА ОДЕСА" - хахаха гледах го тва, дето се заформила няква буря и прилива ги измир от брега, хахахаха. Добре, че ме мързи да ходя на море от десетилетие насам, хахаха.

79

Анонимен

преди 2 години

Путин използва жителите на Донецк за "жив щит". Той евакуира всички жители от Донецк. Няма мирни жители в Донецк. Путин е лъжец.

78

Анонимен

преди 2 години

Немските медии започнаха вече да отразяват досто подробно действията на Изток. Това говори, че са минали фазата на първия емоционален шок и реакция, почват да разбират, че трябва да познават реалностите. Не се позовават единствено на украински официози. Очаквам и българските медии да се осмелят.

77

Мишо

преди 2 години

Еми лека или не но пръст за 79 самостоятелна деснатно щурмова бригада на ВСУ!Имаха всички шансове да се предадат, но бяха предадени от своето ръководството и продажните украински политици, които продадоха тази красива държава за американски долари! Зеленски, свърта на всеки един войник е на твоята съвест! Този човек трябва да бъде съден! Кмета на Николаев също!

76

Ха-ха-ха, честито!

преди 2 години

Полша е предложила на Европейския съюз да наложи пълна забрана за търговията с Русия, каза днес полският премиер Матеуш Моравецки, цитиран от Ройтерс. По думите му това трябва да стане възможно най-скоро, като забраната да включва търговията по море и суша. "Отрязването на търговията с Русия ще окаже допълнителен натиск върху Русия да обмисли дали не е по-добре да прекрати тази жестока война".

75

ЗАЩО

преди 2 години

НЕ ГОВОРЯ ЗА МИНИРАНЕ НА ОДЕСА! Пуснати са плаващи мини ор руснаците в западната част на Черно Море! ТАСС казва (това е дезинф) , че са го направили Украинците. Украинците казват че са Руснаците. НАТО казва че корабоплаването е опасно вече в Черно Море. Има издадено официално предупреждение! МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ! Тази година какъв туризъм какви 5 лева. Ако такива плаващи мини изкочат по плажовете!???

74

Анонимен

преди 2 години

До SS каква война бе брат, те Украинците са толкова шокирани, че вече трета седмица забравят да я обявят. Хахаха.

73

Анонимен

преди 2 години

ах в русия гледам и слушаам лруги новини които са реални не като ваще измислени новини

72

Някой

преди 2 години

Началото на краят!Покрайнината скоро ще приключи като държава!

71

SS

преди 2 години

Завалийките да не им трепят и войниците.На война ли са или какво?

70

Анонимен

преди 2 години

До Варненец - Украинките направо не им се верва, вече изкочиха новини за отвлечени за проституция в Германия. Да напуснеш държавата качвайки се в колата на непознат, щото идкал да ти помогне, хахахаха. НАТО им разказаха играта.

69

БАНко

преди 2 години

УБИТИ ВОЙНИЦИ ИЛИ ХОРА ??? ПРИ ВОЙНА ИМА РАЗЛИКА , СПОРЕД ХАГА !!!

68

Анонимен

преди 2 години

Който търси информация, ще я намери,. Жалкото е как промиха мозъка на много украинци, които за разлика от укронаци елита, който намазва с благини, то обикновените просто клакьори също ще паднат в месомелачката по демилитаризиране и денацификация.Няма как да ги търпи Росия, без значение Путин, Мутин или както и да се казва президента.Нямат много време, а упорството увеличава жертвите. До ден, максумум два Мариопул е зачистен. Ще се върнат към Николаев до седмица. Кой разбрал разбрал.

67

Ужас

преди 2 години

Наци фейк....

66

Да

преди 2 години

Не са убити хора а фашисти наемници и убийци.

65

Ето

преди 2 години

ВМС на Украйна минираха черноморското крайбрежие в Одеска област, гласи съобщението в събота на официалната страница на ВМС в социалната мрежа Фейсбук.

64

До Защо

преди 2 години

"На вниманието на жителите на Одеса, жителите на Одеския регион и гостите...Молим ви в никакъв случай да не се движите по крайбрежието на Одеска област.Това е опасно за живота ви. Призоваваме рибарите и собствениците на лодки да не се отдалечават от бреговете на Одеска област, за да не се излагате на опасност да попаднете под евентуален огън и минни полета", пише в съобщението, цитирано от БГНЕС.