425

1

преди 2 години

До 44,много ми е интересно ,това бойко какъв е,след като на 18г.е приет за член на БКП.

424

qwe

преди 2 години

Пак се скара леко на мисирките, да си знаят

423

Анонимен

преди 2 години

Това, което изчете снощи прокуратурата, беше по-скоро защитна адвокатска пледоария написана от адвоката на Борисов, отколкото анализ.

422

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия безплодни сеири по никое време! Цените ще си останат обирджийски нагоре, ще гризем прескъп превтасал хляб за домашни любимци, ще се храним с картофи за прасета, олиото ще го пестим и ще гледаме *** сензации по телевизора. За да израснем духовно.

421

Анонимен

преди 2 години

Бойко за затвор си пиле шарено ! Не че харесвам новите , но и ти не ставаш за нищо

420

САТАНАТА

преди 2 години

Как беше в малката панделка,Бърборко, куче...

419

Анонимен

преди 2 години

Спал една вечер на нара, закусил с кроасан и гола вода. Това е достатъчно за да бъде обявен за Великомъченик Буци!

418

Анонимен

преди 2 години

Утре пред прокуратурата и да освободим България! Гешев е срам и позор за България!

417

Анонимен

преди 2 години

Добре де, българския селянин да разбере, че има неща като обективна истина, която не се влияе според това коя партия е на власт.

416

Затвор за ГЕРБ

преди 2 години

Хич не трябваше да го пускат, ама нали за това Гешев е главен прокурор и не напуска! За да вади *** от затвора!!! Утре, контра стачка- искаме справедливост- оставка на главния прокурор! Веднага!

415

Анонимен

преди 2 години

А, дано !

414

Анонимен

преди 2 години

Добре де, като е толкова корумпиран Бойко, къде са доказателствата срещу него ? Къде е прословутата къща в Испания, къде са крадените милиони ? Народа иска да види доказателства, а не брътвежите на един мафиот в Дубай.

413

ivan

преди 2 години

Баце влезе в районното с ръце в джобовете...Е*аси и бруталните полицаи.

412

Комунист Глобалист

преди 2 години

България си заслужава мизерията и развалата да подкрепяш този тази слабоумно отвратителна и деградирала мутросвиня показва тоталното падение до животински вид симпатизантите на този отпадъченпродукт трудно може да се нарекат адвокати,българи българска телевизия прокуратура и тн.Всички говорещи денонощно за тази деградат мутра ви чака БЕЛЕНЕ вас които ни вкарахте в положението където сме.Народа е на ръба и когато излезне мутра...

411

Истината

преди 2 години

Да,той трябваше да бъде отстранен - и беше ОТСТРАНЕН!Да,той трябваше да бъде унизен - и той беше УНИЗЕН!С една дума - кой,както си е постлал,така си е и легнал!Точка!

410

44

преди 2 години

Хленч и комунизъм-два изпитани милиционерски похвата на Буци!Съжалете ме,подкрепете ме ,спасете ме от комунистите ...които от 32 години не са на власт!Да,в България прокуратура няма!

409

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО ПРЕДИ СЕДЕМ ГОДИНИ ЗАЯВИХ, ЧЕ АКТИВИСТИТЕ НА ГЕРБ, КОИТО ГРУХТЯТ СЕГА ПО КАБЕЛАРКИТЕ, СА ПЕРМАНЕНТНО ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ТОВА ВИ Е ИЗГЛЕЖДАЛО КАТО ЕКЗОТИКА. Е,СЕГА ВЕЧЕ НЕ Е!!! ХАЙДЕ БУДА ДАЙ НИ 50 МИЛИОНА,А НЕ САМО НА ОНЗИ РИТНИТОПКО СЪДИЯ С ЧУВАЛИТЕ И НА ПРИЯТЕЛСКИТЕ ФИРМИ ОТ ПРЕСТЪПНИЯТ ЗАГОВОР НА ШАЙКАТА!!! А, КАТО ГЛЕДАМ КАБЕЛАРКИТЕ - МНОГО БЪРЗО ЗАГУБИХА ИНТЕРЕС. ЯВНО,ЧУДОТО Е ЗА 33 МИНУТИ...

408

Анонимен

преди 2 години

Вече е сигурен,че ще има и следващ път.Там му е мястото.

407

ментета

преди 2 години

хахахах тъкмо си играел с децата горкия, коко на колко семейства с Цецо и Гешев им го направихте този номер бе, пред очите на семействата им пращахте качулки да им грабите бизнесите,да ги държите по 6 месеца в килии, да ги пречупите психически...И сега ревна за 24 часа, и слугите отстрани дето са част от цялата ви кражба за милиарди Бойко че Бойко, иначе се бият в Кауфланд за олио и хартия, продажни души за по 2 кебапчета дето не мислят за утрешния ден като го няма Бойко и всичко се е разрушило

406

полковник Колев

преди 2 години

На тебе и управлението ти беше гадно и брутално....Да те убият ли - нееее. Трудов лагер за тебе и твоите съучастници 20год.