119

след месец

преди 2 години

Според Путин нереалистични предложения са мир и украйна да изтегли войските от Москва

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 134 - Мисля, че именно в това е смисъла не целия театър. Колкото повече се протакат нещата, толкова повече ще потъва икономиката на Европа.

117

Да си опичаме акъла

преди 2 години

Настанят си се трайно американски военни части у нас след това не можем да се оттървем от тях. Американците от никъде не са си тръгнали доброволно. За учения, за седмица-две бива, но за повече - не.

116

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че на този етап никоя от двете страни няма право да коментира военни престъпления, щото така са се омазали, че не е истина. Но да, логично е украинците да протакат, имат неограничен източник на оръжия, очевидно са готови да жертват и последния мъж. Руснаците да се сърдят на себе си, подходиха несериозно и сега си ядат ушите. Не се предприема такава война без желязна подготовка. те очевидно са я нямали. Мисля, че на този етап само чудо може да им помогне.

115

До 131

преди 2 години

Мдаа, след още малко ще кажат "Ами той Киев и без това не е хубав, няма да го превземаме".

114

:)))))

преди 2 години

Хаххахаха, руснаци, защо ревете, че някой нещо протаква? Бързате ли занякъде? Да не би да взеха да ви свършват танковете и новобранците, м? :)

113

Анонимен

преди 2 години

Русия в деня на атаката "Няма какво да си кажем, ще завземаме". Русия третия ден на войната "Преговорите са безсмислени, военните да свалят правителството и да се предадат на нашата армия". Русия 15 дни след началото "Можем да говорим за някакъв компромисен вариант" Русия 23 дни от началото на войната "Пък лошите Украинци протакат преговорите". След още 2 седмици какво ще е? "Ами на нас тук и без друго не ни харесва и си тръгваме"?

112

БГ

преди 2 години

за пореден път се убеждавам, че русофилите пречат на нормалното развитие на страната. Представете си една България без тези шматоци на какви висини ще се намира. Отдавна щеше да е на едно ниво минимум с Гърция. Но пък никога не е късно и съм много радостен, че вече хората взеха да се усещат и вятърът на промяната започна да духа в западна посока, а не към руското безкрайно блато от мъки.

111

Анонимен

преди 2 години

Хихихи цър цъъъррр, мишлeнцето той, за къде бързаш? То квот беше беше, взриви сума гразове, украйнците няма какво да губят, ама ти губиш с всеки изминал ден, войници техника пари. Април месец всички в държавичката ти ще разберат че пак са прецакани, бързал той ами сега да се разбере че или си с играчите и спазва правилата или си извън играта и посе е сложно. А наще промити утaйки пак няма да им дойде акъла и ще смятат че САЩ ще фалират и Ръша е велика.

110

Дедо Либен

преди 2 години

България НЯМА да даде С-300 нито на УкраИна, нито на САЩ !!!

109

Дедо Либен

преди 2 години

108

Ястребител

преди 2 години

А в българия пияният руски солдат се посреща с хляб и сол от нагиздени българки с влажни погледи и смъкнати под коленете подмокрени гащщички. И дори им се издигат паметници.

107

Анонимен

преди 2 години

Мина времето за мира, сега ще получиш секира долен масов убиец.

106

бай Иван

преди 2 години

100% съм убеден че за украинците е по-добре да ги трепят пред това да намерят мирно решение на войната. Ама щом Путин каза ВЕРВАМ МУ !

105

Анонимен

преди 2 години

Царят е гол и в Русия арестуват всеки, който не се преструва, че царят е гол. Това не означава, че извън Русия ние трябва да се правим, че царят не е гол! Руската мощ, Руската сила и прочие митове бяха развенчани напълно след 3 седмици война с Украйна. През 2014-та мина номера щото Украинците не бяха готови. Тоя път 8г по-късно вече са готови и Русия се показа като импотентен великан. Единственото, което все още плаши при тях е ядреното оръжие. Без него досега НАТО да ги беше стрило на сол!

104

Анонимен

преди 2 години

Никакъв мирен договор. Войната ще продължи на руска територия от разбунтували се руснаци от липсата на шопингтерапия и новата трудотерапия на Путин.

103

Анонимен

преди 2 години

Путин загуби, Украйна ще победи във войната и ще обяви Западна Русия за независима. Сибир за китайски, ще върне Карелия на Финландия, ще даде независимост на републиките Дагестан и Чечения. Свобода за Чукотка и Камчатка, Курилите ще върне на Япония. Ще демилитаризира Русия, ще я денуклеира и депутинизира.

102

хаха

преди 2 години

и аз да съм и аз няма изобщо да преговарям. Фалирайте. Яжте ми знаете какво

101

али

преди 2 години

САЩ изтеглиха армията си от местата с конфликти. Тръмп каза, че докато САЩ харчи милиарди за армията, страни като Русия, Китай, ЕС набират икономическа мощ.... Получе се вакум, за съжаление Русия се хванаха в капана (Грузия, Нагорни карабах, Сирия, Либия, Украйна). Това са милиарди разходи...

100

Анонимен

преди 2 години

Дожвях да видя как братски народи предават и избиват един друг в угода на америка, значи краят е близко