88

Все

преди 2 години

Все повече и повече и ЛавроФ,и Путин искат и настояват за преговори, даже по телефона се оплаквали на шулц и макрон,че Украйна не правила компромис. Но горните двама забравили вълшебната думичка : Моля

87

Някой си

преди 2 години

Преди няколко дена бе съобщено че всички обучаващи се във военните училища и академии ще бъдат предсрочно повишени в чин и голяма част от тях ще бъдат насочени веднага за участие във "специална операция" във Украйна. Което си означава че руските сили изпитват остър недостиг на среден и висш команден състав по места. С други думи: повечето сержанти, лейтенанти, майори и полковници са..както казват руснаците - преминали в други полкове. Тоест убити.

86

Страхил

преди 2 години

Така се получава,руския войник се бие открито,украинеца се крие зад цивилните!

85

94

преди 2 години

А дали отсега нататък ще се празнува 9 май? Ми щото украинците хич не им харесва тази дата, нещата натам вървят,че Украйна ще победи))

84

Teo

преди 2 години

На война, като на война! Чии го дирят там?

83

Анонимен

преди 2 години

До 73Руснаците дават 14 милиона убити войници и 13 милиона цивилни.)))))))Няма такова нещо убитите от страна на РСФСР(тоест Русия) са не повече от 12 млн. военни и цивилни. Процентно от населението най-големи жертви дават Беларус и Украйна.

82

Въпрос

преди 2 години

До анонимния циркаджия, за тази контранастъпление само ми кажи с колко танка ще го направят, като се спреш на едно число го умножи по 5 тона нафта, че толкова ще ти трябва да заредиш всеки танк. Накрая си представи полученото количество как изглежда във вид на автоцистерни. Останалото е лафмоабет на хора които са стреляли с автомат само от компютъра.

81

Анонимен

преди 2 години

Руските офецери са безсмъртни, защото са част от Безсмъртния полк. Ще им разнасят потретите на 9 май, редом с тези на подполковника от КГБ, дето навремето е бил в Дрезден!

80

Гиб Мелсън

преди 2 години

Това пазене на цивилното население струва твърде скъпо на Русия и много руски войници губят живота си напразно. А и никой не го оценя. Получава се ненужно и излишно. Американците ако така пазеха японците и иракчаните и виетнамците и афганистанците.

79

Много

преди 2 години

Много офицери,полковници,генерали бря в армията на путин,на войник 2 офицер. Вече ми стана яснооо,ми то повече офицери от войници бря и явно украинските бойци не стрелят по солдатите руски,а дебнат само офицерите и спечелете им и я някой офицер решил да се надигне и хоп олово. Въпрос: дали на руските солдати им е мъчно за убит офицер?? Ще си седят на място и ще чакат нов. И на него ще му кажат да се надигне и погледне де са украинците и него хоп,олово. Бе тактика

78

Анонимен

преди 2 години

император Путин има още много-много генерали така че загубата на един генерал не е кой знае кво.

77

Анонимен

преди 2 години

Най-големият цирк ще стане, ако украинците съберат някаква солидна ударна група в западната част на страната и преминат в контранастъпление. Току виж върнат Вовата в морето и в Беларус. Лошото е, че на него му трябва победа на всяка цена и току виж метнал атома или най-малкото заповяда масирани бомбардировки на градовете със стратегически бомбардировачи. Така съвсещ ще разсипе държавата.

76

Анонимен

преди 2 години

Украина Македония един дол дренки, лаещи кучета, колкото макеьонците са македонци толкова и украинците украинци. Само че на някой му изнася старото правило Разделяй и владей, важи и за нас и за украинци с руснаци. 5 милисрда за преврат как се дават.... не е даром

75

Анонимен

преди 2 години

Те всички руски бойци са добри ама писахте ли за най добрия уж снайперист как спец частите го ликвидираха

74

Сан Чопанса

преди 2 години

Честно казано, съжалявам че не само украинците, но и руснаците дават жертви заради тънкото и късо пик*ло на Вовчо. Някой да отиде да го прегърне това момче.

73

Samo minavam

преди 2 години

Жужето, да си прибира ордата, че няма на останат, за парада.

72

До 80

преди 2 години

Според твойте руски работодатели война няма

71

Хахахаха

преди 2 години

Щом са го убили, явно не е бил толкова "добър". Бих перифразирал онова за мъртвия индианец, ама ще кажете че съм расист.

70

Анонимен

преди 2 години

Така е на война загиват хора, ама като сте тръгнали да пишете за загуби я напишете как американските наемници от частната армия базирана в Невада панически бягат от Украйна след удара по базата им в Яворов. Тези които са останали живи, щото 180 от тях са довиждане.

69

Анонимен

преди 2 години

Война е - загинали са. На *** които се радват на това ще кажа, че им желая да пукнат след дълго и тежко боледуване, след като преди това са погребали всичките си близки....