12

Анонимен

преди 2 години

Страхлив, помолен и национален предател - радеф.

11

Анонимен

преди 2 години

Абе до джендърите фенки на Киро дето все освен дилдота, и путински тр0л0ве им се привиждат:. Бойко доколкото помня също беше с вашия тъпкач или вожд САЩ? Мазнеше и той на ЕС повече от вашия лидер Киро? Така, че вземете си намерете работа най-сетне в бюрото по труда

10

Анонимен

преди 2 години

До До 6/14 "Против ваксинирането - путински тр0л0ве; против американски бази - путински тр0л0ве, против правителството- путински тр0л0ве." Ц, путинските тррролове сте ЗА Радев. Това дали сте за "правителството" на Кирил Петков зависи от това в коя фаза на плана на Кремъл се намират политическите развития. Докато Кирил Петков служеше на ДС, за да постигат целите си, бяхте за него. Сега преминавате в следващата фаза, когато трябва да го смените, и полека започвате да сте за Възраждане. Очевидно е

9

Анонимен

преди 2 години

До Невероятно дали? "Пропутинските *** ревът за Бойко.Какво съвпадение." Пропутинските тррролове се радват на ареста на Борисов, но това е нормално. Ареста се провежда от хора, които са подчинени на Кремъл.

8

До 6

преди 2 години

Против ваксинирането - путински тр0л0ве; против американски бази - путински тр0л0ве, против правителството- путински тр0л0ве. Джендър, я ходи се... Сещаш се какво нали?

7

До 8

преди 2 години

И? Полша даде ли си самолетите, когато Америка ѝ ги искаше? Каза - "да", ще ви ги дадем на вас и вие ги дайте. И изведнъж Америка забрави, че ги е искала. Понеже те много обичат да тикат друг да мре, а те да са на печалба. Така че трай!

6

Анонимен

преди 2 години

Очакват се много арести. По всяко обвинение лицето Бойко Методиев Борисов ще бъде задържано отделно. Понеже полицията изпитва трудност с натикването му в стандартна патрулка е преправено специално камионче за тази цел.

5

Анонимен

преди 2 години

Кризата е световна, *** такива! Кризата е благодарение на 5 млрд., които Америка напечата за борба с КОВИД. Благодарение на Америка, която пръсна 1 ТРИЛИОН за войната в Афганистан.

4

Анонимен

преди 2 години

"а по този начин и въвличане на България във войната, трябва да може да се изправи пред обществото и да обясни какъв е риска, защото цената винаги се плаща от гражданите, а не от политиците", каза още Радев по въпроса с войната с Украйна." Задайте му на тоя въпроса "България член на НАТО ли е, или не е?" Следващия въпрос е , другите членки на НАТО предоставят ли помощ на нападнатата от Русия държава или не? В тая държава има ли още журналисти?

3

Анонимен

преди 2 години

Виждате, че на територии на съседни държави вече падат дронове със заряди в тях.""Там е проблемът, че няколко държави ги "видяха" чак като паднаха. ***!

2

Невероятно дали?

преди 2 години

Пропутинските *** ревът за Бойко.Какво съвпадение.

1

Вьзмутен

преди 2 години

Запомнете човека довел отново гладьт в бьлгария