37

Анонимен

преди 2 години

троловете на Боко са същите които подкрепят войната в Украйна. Изглежда от едно място им плащат.

36

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден, Зеленски размени няколко руски войника за кмет на окупиран от партия "Десен сектор". Въпроса е защо не разменя войници за войници?Ей тъй тема за размисъл всред самостоятелно мислещите.

35

whistleblower

преди 2 години

Всички митове за "великата" руска армия лека по лека ще бъдат развенчани. Русофилите ще бъдат жестоко разочаровани и ще обърнат палачинката понеже са фypнaджийcки лопати корумпирани.

34

Кличко

преди 2 години

Унищожихме към 880 чеченци в покрайнините на града. Търсиме Рамзанчо ?!

33

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е замразено. Минимизират щетите в техника и жива сила. И въпреки това по 10 15 км. на денонощие, в ситуация на системно омаломощаване на нациукрите, не е паритет.А останалата пропаганда и информационна война цели все повече жертви всред украинците.Намесата на запада в конфликта води неизбежно към трета световна. Ресурсно САЩ и ЕС могат да я обезпечат, но това трябва да стане с огромни загуби в качеството на живот и в двете общности. Проблема е с мотивацията на живата сила.

32

Анонимен

преди 2 години

О, щом Пентагона на инсталираната тоалетна чиния в Белия Дом го казва, няма начин да не е вярно!

31

Мишо

преди 2 години

Нацистите от Азов съвсем скоро ще бъдат избити в Мариупол. 25000 войници и техника веднага ще бъдат пренасочени да дозатворят блокадата на украинската групировка около Донецк и Луганск и тога катастрофата ще е пълна ще има маково предали се деморализирани украински войници, защото ще разберат, че са ги лъгали!

30

Бяло знаме

преди 2 години

Жужето се предава....подал е глава от бункера

29

Русия губи

преди 2 години

Нещата вървят към позорна загуба за Русия. За нанесените щети и убитите хора ще трябва да изплащат десетилетия репарации на Украйна

28

Глас от изток

преди 2 години

Русия си действа по плана. Дали не се движат а? И да стане ясно на всички, че повече няма да видите държавата укрофашия в миналия си вид. Европа също е дестабилизирана икономически и кризата ще се задълбочи.

27

Кики

преди 2 години

Започнахме с високомерно за 4 дни , додоха нова версия 14 дни.Не става и не става ,пълен резил за всичко останало българската руШофилия ще измисли оправдание.

26

аз да ви обадя

преди 2 години

Не ми били английски експерти , най ми били английски учЕни. Скоро не бяхме чели вицовете им.

25

Лента.ру

преди 2 години

Руски безпилотник вчера е унищожил война колона идваща от Полша с наемници и оръжие...има и видео.

24

Анонимен

преди 2 години

Явно е че населението на Украйна отхвърля контрола от страна на руската окупажионна армия и ФСБ. Явно че колкото и Кадировцсймета и сирийци да пратят, Украйнците искат да живеят в тяхна държава. Поради тази причина, руската окуапционна армия не може да поддържа окупираните градове. Сега е явно че няма да окупират вечно - в такъв случай ще е по-добре Русия да обяви отбой и да върне в нейните граници.

23

Мишо

преди 2 години

Това е като с нацистка Германия, само че в лицето на Гебелс сега е безумната и натихуманна политика на САЩ. Същото е като през 1945 когато немската армия уж успешно се отбраняваше и нанасяше успешни контраатаки! Целта на САЩ е само една да се затегне войната колкото може повече и да умрат колкото може повече славяни - източно православни.Сащ = Терорист и Убиец!

22

анализатор

преди 2 години

Руските солдати гинат по плодородните украински ниви и ги наторяват! Реколтата ще бъде добра тази година!

21

Рашков е комунист !

преди 2 години

Веднага ОСТАВКА !

20

Путлет

преди 2 години

Слава на Украйна.

19

анализатор

преди 2 години

До: номер 30 Ти си бил голям експерт бе! Накъде искаш да се движи украинската армия? Към Москва ли? Зеленски не е Сталин! Армията на Украйна е на своя територия, която отбранява.А руските солдати *** като мухи!

18

Анонимен

преди 2 години

Днес .бг пишете стара и вероятно невярна информация ,забравихте Ирак ,Либия , Югославия, Авганистан ,Сирия ,Виетнам ! Някъде да спечели война вашите благодетели