15

Анонимен

преди 2 години

За 33 години (до 45 има още малко) избраните уж от нас управници успяха да съсипят армията, а заедно с нея и икономиката, образованието, здравеопазването... Но пък създадоха перфектните крадци.

14

идиот

преди 2 години

Радевци какво могат да кажат, освен това. Те са абсолютно неадекватни към ситуацията. И на ли Радев е инсталиран от Решетников, изпълнява поръчка, за което му е платено.

13

Гроби Таласомо

преди 2 години

Още по-голем срам е приходната част на бюджетя на държавата ти, да зависи от това дали ЕС ще ти даде пари. Оттук и липсата на възможността със свои самолети да пазиш небето си, оттук и липсата на собствена национална държава и заменката й с губерния, щат, протекторат;)))

12

До мужик

преди 2 години

Ти си функционално неграмотен, той точно това каза, че е допуснато от всички правителства до сега армията само да се реже

11

Turk silahli kuvveti

преди 2 години

Не може да си нарежеш самолетите и ракетите, после 30+ години да не правиш нищо и накрая да искаш сам да се опазиш. Това са илюзии. Както преди 150 години сте си внушавали, че с четници и вдно черешово топче ще свалите империята. Същите глупости с бг батальони и сами ще се оправим. Вместо да признаете, че няма как и да приемете помощ. А руснака е ранена мечка сега. Вас ще ви смачка най-лесно. Да не би някой да търси това, а?? Това ще е предателство.

10

мужик агент

преди 2 години

Руските агенти в действие, срам било... А не е ли срам да сме на най-слабото звено на Нато на източният фланг и да сме зависими от стари руски тенекии, който ги виждаме как закъсват в Украйна!???

9

Анонимен

преди 2 години

Купувайте дронове бе, то е ясно, че хора няма, вие летци търсите. Като не искаш да свършиш нещо оправдания винаги се намират..

8

Инж+

преди 2 години

Тъй като по-голямата част от висшият офицерски състав на БА са "путинофили" - "резултатите" са налице!!!! ВЪВ ВСИЧКИ РОДОВЕ И ВИДОВЕ ВОЙСКИ!!!

7

Асан

преди 2 години

Срам срам ама само 1-я път после свикваш като у Симитли :)))

6

Евала

преди 2 години

А дали е вярно, че на обучение в Щатите , нашите кандидат-летци за Ф16 са били скъсани? Ако е вярно, кой е изпратил екскурзианти там?

5

Анонимен

преди 2 години

Не можеше ли по рано да се купят Ф16...до сега щеше да имна поне 2 ескадрили.Ама..то един медицински хеликоптер не се купи за тези години та изтребители.Всички управляващи през годините са виновни за сегашната ситуация...

4

от небето

преди 2 години

Срам е че виновника го избирате два пъти за президент

3

HeinrichHimmler

преди 2 години

Ами срам е, докато Министъра на отбраната на САЩ идва да дава заръки, а държавата ни се управлява от улица Козяк така ще е. Нагледахте ли се какво се случи с Българи за повече от 30 госини атлантизъм, че искате и още мазохисти ?

2

Чокумба

преди 2 години

Срам не срам това е положението.С прашка не може.Нали купихме на зелено самальоти.Това е колективната отбрана.Ако сме сами ни трябват ракети, щом сме в схема - каквото решим в схемата.

1

Момо

преди 2 години

Срам е, но 20 години покупката на нови самолети все се отлагаше... Затова сега сме в това положение.