61

Мухаха

преди 2 години

Блокирали са му IP-то щото е пссувал и се е заканвал през някой от "другите" си профили за да имитира "масов интерес" и "народно недоволство към Рашата" за някоя от публикуваните си статии ...... Дрът ***...... И сега се чуди що другите пишат каквото си искат а не ги блокират ... Ами знаят как да си прикриват IP-тата, дядо. Сега плачи на Зуки да ти позволи да пишеш отново, ама само ако обещаеш че ще си послушен . хахаха

60

Анонимен

преди 2 години

Даже и на най-глупавия му е ясно,че в БГ Путин управляваше с години

59

Анонимен

преди 2 години

До Фашизма няма да мине - каза един фашист! У нас са много, не търпят конкуренция!

58

Анонимен

преди 2 години

На тоя професор, децата едвам му изтърпяват лекциите, ако има свободни места багат при други преподаватели, сина след второта му лекция не искаше да чуе за него!

57

Анонимен

преди 2 години

Когато Ви махнат шефа Путин всичко ще се изясни.В БГ махнаха Боко диктатора и на някои хора започва да им става ясно.Направете сравнение на медиите преди две години и сега .Журналистите защо не излезнат и да си кажат публично за разликата.За страха ,за цензурата.

56

Тоз Май Още не е

преди 2 години

Разбрал за Кого работи, как ще иска спиране на Войната, като за Шефовете му ЮдеюСемит-Банкер-Лихвари по-сладка печалба от тази по време на война - няма!

55

Гроби Таласомо

преди 2 години

Гаварит Масква, гаварит Масква, передайом сведение об река Дунае в сантиметрах;)))

54

Всъщност

преди 2 години

Всъщност призиви за убийstва и смърт отправят висши американски политици като Псаки. Други обещават милиони за главата на Путин. Нашите иzklesавци пък плащат да иztrебят русофилите.Сайтовете са пълни със шоroшни заклинания.

53

Анонимен

преди 2 години

Социалните медии са частни. Собственикът може да прави каквото си иска.

52

Анонимен

преди 2 години

Готов съм да заплатя немалка сума, за да докопам бг ***, налагащи цензура във Фейсбук!

51

Анонимен

преди 2 години

Всички свързани с Путин ще ги последва това,което се случи в Русия.А това е изолация и бедност.Неизбежно е.Няма как да убиваш и да призоваваш за убийства и да живееш добре.Путинисти вижда Ви се края.Европа се събуди.Само тук Си има в Сърбия и Унгария.В Русия полицията и войската Ви спасява.

50

Ламята

преди 2 години

Питайте го Дайнов на каква тема е защитил дисертация.Кажи си бе Дайнов.Гледам ги флагманите на "цивилизованият свят" Паси и Инджов,изглеждат сякаш извадени от гр.об.Лукавия дава,лукавия взима.

49

Анонимен

преди 2 години

Изчистването на русофилите от България . Може да стане по мирен и по военен начин. По мирен като се предопредят за всяване на напрежение , и после се експлоатират, ако не са с българско гражданство. Това е било няколко пъти в Царство България 1911г 1923г.. По военен от е в балканската война. Българи , румънци , турци . Срещу сърбите за кратката междусъюзническа война . Може още да се каже

48

Фашизма няма да мине

преди 2 години

Правилно не може нацисти да пишат глупости,който иска да мре ,куфара и Украйна, ясно.

47

Байдън

преди 2 години

ама тоз не разбра ли, че ще се Бием до Последният Украинец - какво спиране на войната иска?

46

Зелен Шебек

преди 2 години

Сещате се какви глупости е Писал Дайнов , за да го блокират , така без нищо не е

45

Анонимен

преди 2 години

България ще фалира при това много скоро.Ще бъдем по-зле от Русия.Това е защото има много Путинисти.ЕС и САЩ няма да Ви простят Путинисти.Аз Ви го пиша това от преди две години .Няма как с Президент Путинист и с само една партия срещу Путин да сме добре.Само Петков е анти-Путин и ДБ(единствените демократи и България в България).Вижте как ГЕРБ и ИТН се опитват да спъват процеса в парламента.Нека Ви светне лампичката.

44

Ами Така е

преди 2 години

щото ЮдеюСемините Ционисти от САЩ са за Войната, така че кви са тия дето ще се изказват против Войната?!

43

Анонимен

преди 2 години

Подмазвачите като Дайнов, се заредиха, но с известно закъснение. Какъвто дисидент е бил по соца, такъв и сега. Плюнчи пръст и проверява откъде дуе ветъро, да си завърти гъ зо и да го отдаде под наем.

42

ИнХП

преди 2 години

Русия я оставиха да прави каквото си иска и това е грешка на запада. Русия изгуби войната в Украйна с помощта на запада,ще изгуби и войната на троловете си. Руския народ затова е с нисък стандарт, защото путин плаща от техния стандарт на ***,пропаганда и кибер война. Конеца се вижда,ЕС и НАТО са в час и тотално ще бъде путин разгромен