273

Анонимен

преди 2 години

Няма никакви санкции! Има специална финансова операция!

272

Анонимен

преди 2 години

"Западът свали маската си на цивилизованост и започна да се държи войнствено. Това навява сравнение с антисемитските погроми на нацистите" И това го казва ******, който наглува вероломни в чужда държава.

271

шопендар

преди 2 години

ПУТИН ГО ЗАКЪСА КАТО...ПУТИН В УКРАЙНА,С ТАЗИ ВОЙНА РАЗСИПА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ УКРАИНЦИ,И ЩЕ БЪДЕ ЗАПОМНЕН С ТОВА ЖАЛКО И ЗА РУСНАЦИТЕ тъкмо опитаха от благинките на белия свят и пак ще се върнат зад желязната завеса.ДАЛИ ЩЕ МУ ПОЗВОЛЯТ ДА СИ ИЗБЕРЕ ДЪРВОТО НА КОЕТО ЩЕ БЪДЕ ОБЕСЕН

270

Анонимен

преди 2 години

До: NNN Ми то рублата се обезцени...

269

NNN

преди 2 години

Като чета коментарите мисля че има надежда. Май русофилските *** нещо забуксуваха също като армията на сатрапа Путин!

268

Браво!

преди 2 години

Първо беше SWIFTDOWN, а сега имаме РЕКЗИТ - Русия беше изритана със шyтове от Съвета на Европа! Браво Путин, дерзай още, и Русия ще се приравни икономически със Сомалия и ще се смали до град-държава - Москва!

267

Куку

преди 2 години

Както казват в Перник,най добре се е..е болен човек на легло!!! Чака те съдбата на Садам,Кадафи и недоправения фюрер

266

Р

преди 2 години

Като не са успешни санкциите, защо толкова се пали...

265

Марта

преди 2 години

Основният интерес на САЩ,заради който са водени ПСВ,ВСВ и Студената война са отношенията между Германия и Русия.В свят,в който Германия и Русия са приятели и търговски партньори,няма нужда от американски военни бази,няма нужда от скъпи оръжия и ракетни системи,произведени в САЩ,няма нужда и от НАТО.Също така няма нужда да се сключват енергийни сделки в щатски долари или да се натрупват американски облигации за балансиране на сметки.Войната е стратегически инструмент на международния елит.

264

Тангра

преди 2 години

Ще го вкарат на обикновенните хора. Щото сте големи разбирачи от информация и анализ.Ще извиете на умряло съвсем скоро.

263

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно жужи, цял Китай е зад теб. Т'ва че ще ти го вкара до макарите не е важно. Важното е че е зад теб.

262

Анонимен

преди 2 години

До Долу САЩ Руснаците вкараха паравоенни и нелегални военни в Донбас, за да радикализират населението, и включиха целия арсенал от фалшификации на които са способни - от фейк нюз, през фейк материали, през саботажи, през военен конфликт на територията на двете области. Целта беше ясна още със превземанет на Крим - отнемане на достъпа на Украйна до Черно море и "усвояване" на индурстриалното сърце и ресурси на държавата. Лъжите за "заплахата" идваща от Украйна личат отдалеч.

261

отец Нафърфорий

преди 2 години

Медведья е на четала в удобна поза кой ще е първи .

260

Тангра

преди 2 години

Абе какво значи за теб олигарх? Къде живее и от колко години ?Има ли законен бизнес? Парите къде ги държи?Закупил ли е собственост и тогава били ли са му мръсни парите ? От наркотици или трафик на хора ли са? Или експлоатация на деца ? За теб богатите хора олигарси ли са? Или и ти си един беден хейтър който освен сляпо да мрази друго не може.

259

Лъже Путин

преди 2 години

Путин говореше че санкции не са важни и Путин говореше че не иска да работи заедно с останалата част на света. Ами ето - ако Путин не иска да работи с други държави, те бе работят с него. Каквото повикало, такова се обадило. Явно е че Путинстрашно, ама страшно лъже.

258

Долу САЩ

преди 2 години

Наглите въоръжаваха Украйна.Марионетното правителство на Зеленски изпълняваше заповедите и от както Байдън дойде на власт поднови геноцида над несъгласните източни райони.Зеленски почна да говори за НАТО и ядрено въоръжаване.И какво Русия да чака ,да и опрат пистолета на челото?

257

Абе,

преди 2 години

До Tangra При народния съд не е било баш така! Тогава някой , който не ти симпатизира, отива и те докладва, че говориш против властта и на другия ден си с куршум в главата и отнето имущество! И да не мислиш, че отсъждащите са били с юридическо образование? По скоро са били неграмотни, но верни на новата власт!

256

Анонимен

преди 2 години

До 477 "ТИ глух ли си, сляп ли си, Путин изби хиляди хора. " Само в театъра на Мариупол са загинали няколкостотин човека само вчера. Тоя *** ако не лапне ампулата ще бъде съден да лежи 1000 години, но не вярвам да дочака - всички диктатори са страхливци. А на олигарсите им се конфискуват активи, за които не могат да докажат откъде имат парите за тях. То няма и как. Няма как да обяснят откъде имат милиардите - защото трябва да покажат, че са ограбили руснаците с помощта на Путин и КГБ.

255

Тангра

преди 2 години

Да против вийната съм.Но да конфискуваш пари само защото някой е руснак това не го разбирам.Даже няма дело съд нищо.И то на хора които с гражданство???Утре ще почнат да конфискуват пари на който си решат по същият начин.Точно така е правил Хитлер с евреите

254

Анонимен

преди 2 години

Ами ако наистина Западът иска да разруши Русия е време да я мята. Всеки ги мрази, никой не иска Русия да му душа във врата. Айдееее