466

М*лоумници

преди 2 години

Не използват авиация като първа ударна сила защото такава е тактиката при сериозна война, война за пълно унищожение. Самолетите трепят наред, не гледат военни и цивилни. След това минават сухопътните сили да доубият ако някой случайно е оцелял. Руснаците по този начин показват че искат да причинят възмижно най - малко жертви сред цивилното население. Вие какво искате? Да сринат Украина до основи ли?

465

Капитан

преди 2 години

Защо не владее небето?Защото 40 милона цивилни ще отидат под земята.Що за глупости пишете.

464

Анонимен

преди 2 години

защото целта на глобалистите е геноцид. на тях не им пука за техниката, а за това че трябва да се избият повече цивилни. путин е основен играч глобалист. ако беше националист, щеше да се грижи за собствения си народ. русия тъне в мизерия заради санкции, заради политиката му. само тръмп беше националист и патриот, всички останали са слуги на ротшилд. освен това ашкеназките евреи искат да се върнат в украина и затова сега се разчистват бившите хазарски територии. путин изпълнява плана им.

463

do 543

преди 2 години

То това е в световен мащаб, виж кво станА с последният пътнически бойнг, то не бяха софтуерни грешки, не бяха проблеми с комуникация, със сензори, ами великият и прехвален Ф-35 - отново пълен провал.

462

Анонимен

преди 2 години

До Хасанчо Да напомня, че в Сирия само за шест месеца руската авиация занули всички милиардни вложения на американците в тази война....

461

Анонимен

преди 2 години

Абе що руската газ и нефт се продават в долари?Нали запада беше зло. Бе продавайте в рубли бе.

460

анонимен

преди 2 години

До Свети Унуфри 546 Лилипутин не само е гламав,но и е параноичен,тираничен,деспотичен,самовлюбен и е напълно откъснат от реалността.

459

Зеленски умолява ...

преди 2 години

...НАТО да затвори небето на УКрайна, тук ни убеждават, че руската авиация я няма в това небе.....Цирк, пропаганден цирк!

458

Свети Унуфри

преди 2 години

Нацистка пропаганда от Дойче Веле.Цялата ПВО на нацистка Украйна беше унищожена още в първите часове от началото на специалната операция. Путин не е толкова гламав, че да остави Русия без ПВО, като го премести в Украйна.

457

Анонимен

преди 2 години

Ами Соломон Паси каза, че е неизбежно руснаците да окупират Украйна... това не значи че е агент на Путин диктатора или пък руски ***. Хубавото е, че няма да излезе прав, явно са решили да сключват мир.

456

Хасанчо

преди 2 години

В Сирия се видя колко струва руската авиация. От парния им самолетоносач капеха като круши в морето. От ценители на водка и сельодка толкоз. Само в главата на родните ватняци цари мита за невижданата руска мощ.

455

Анонимен

преди 2 години

За мен не е загадка. От 15 години следя отблизо руското самолетостроене и знам че е абсолютно гола вода. Нямат нито конструктори, нито инженери, нито материали, нито свястна електроника и в крайна сметка се получава това което имат руснаците в момента. Изненадани могат да бъдат само тези които черпят информация само от рунета и вярват на всички сказки, приказки и анимации на путинската пропаганда. Никога не се информирайте по военни въпроси от руски източници.

454

Анонимен

преди 2 години

Шубе ги е руските окупатори че ще останат без самолети, затова си ги държат на земята. Мъдро решение.

453

Анонимен

преди 2 години

НАТОкак бамбеше мостовете на Сърбия - курвачкатаа от съседна територия с ракети. Иначе си изложиха стелта на риск и сърбите го свалиха.

452

руска манивела

преди 2 години

Бутат ги и не могат да запалят руските каруци..ха.ха.ха

451

Анонимен

преди 2 години

До историкСПРИ СЕ С ТИЯ ЩЕНИЯ ЗА РУШЕНЕ НА ПАМЕТНИЦИ И МОНУМЕНТИ. Построй паметник а не руши паметник. нА ЕДНА ПОЗНАТА ДЯДО И Е ТЕПАЛ КОМУНИСТИ И ЦАРА БОРЕТО МУ Е ДАЛ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ЗЕМИ НА ЖЕРТВИТЕ, СЕГА ТЯ Е ПСИХИЧНОБОЛНА И БЕЗ ИЗГЛЕД ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА РОДА. БЪДИ ПО-СМИРЕН И ЧОВЕЧЕН

450

Reagan

преди 2 години

Путлеристите надушиха бахура - НАТО чака да се поизтощят и ще ги удари. Затова пазят авиацията си.

449

историк

преди 2 години

Тук съм ужасен как всички пишат, че руснаците както винаги ще се справят,защото разбираш ли във всички войни са се справяли.. За съжаление от 45 години като сателитна държава на СССР и постсоциализъм в който никой управляващ не посмя да разкара грозния паметник на Червената Армия в центъра на София, армия ,която нищо добро не е направила за България та да и посветим монумент, може да си направим изводите сами- за съжаление, май наистина като гледам сме петата колона на всеки режим в СССР и Русия

448

войната в иракЖЕРТВИ

преди 2 години

4417 (САЩ)318 (останалите членове на коалицията)27 (Турция)над 1300 частни охранителинад 12 000 иракски полицаи и военни~45 000 убити (докато Саддам е още на власт)между 55 и 80 000 бунтовници (след 2003)между 200 и 500 кюрди (ПКК)между 200 000 и 1 350 000 цивилни жертви

447

Чокумба

преди 2 години

То е ясно - сега вали а при дъжд трябва да да карат на смукач руските самальоти.Горивото са пропили и така...