6

До 3:

преди 2 години

Как няма да се пише Кличко на украинец. Според украинци, техния първи министър-председател след Майдана Яйценюк, който именно започна войната срещу Донбас, сега се намира в САЩ и притежава около $5 Милиарда. Става въпрос не за пари, а за изключително много пари и слугите на Сатаната са украинците.

5

Анонимен

преди 2 години

Ще го бие ли ? Тоз е с мозъчно развитие като ряпа.

4

До Herr Muller:

преди 2 години

Едва ли някой ти чете пpocтотиите докрай, така че си спести усилията за пояснения. Ти си един предател-безродник, който се хвалеше как се е отказал от българско гражданство.

3

Анонимен

преди 2 години

Първо се опитаха да лъжат евреите, че руската армия е разрушила свещено еврейско място, но евреите отидоха спешно в Украйна и след като разбраха как укрите лъжат им препоръчват единствено да се предадат. Удавниците се опитват да се хванат за сламка. Най-достойното е като мъже цялото ръководство на Украйна да се предадат и да спасят човешки животи.

2

Анонимен

преди 2 години

И на арменския поп да се обади.

1

УКРОНАЦИСТИЯ

преди 2 години

ОТНОВО ПЕЧЕЛИ ВРЕМЕ . Или искат ПАПАта да даде фира!!! Зелите са 2 . Или Русия да спре атаките с което да спечелят време , или да гъкнат папата ,за да може всички католици да се обърнат против Русия !