184

dakotabg

преди 2 години

Зеленко,вземи гледай ,,Мъжки времена''!И най-вече,проумей,какво каза един наш велик актьор-Григор Вачков/мир над праха му/Има още,какво да научиш!

183

Анонимен

преди 2 години

Украйна вече спечели тази война и е въпрос на време, това да се обяви официално...

182

Анонимен

преди 2 години

Аз харесвам opкитe. При тях поне всичко е честно! Тъпите елфи са лицемери и джeндapи!

181

В БИИОЛАБОРАТОРИИТЕ

преди 2 години

Са открити уникални вирусни носители които могат да заразяват само определено човешко ДНК, определен Геном ,определена раса .За тези които не са запознати човешкото ДНК е 99.5% еднакво навсякъде по света. Но останалите 0.5% определят цвета на кожата , географския регион който обитаваш ,дръпнати очи и прочее. !!! Сами си отговорете на въпроса за какви хора са направени тези вируси?!

180

Анонимен

преди 2 години

Големите началници са решили да фалират Русия и после да я нарежат на парчета. Толкова много ресурси има там че просто няма как да я оставят да съществува повече.

179

Независим

преди 2 години

На този много му порасна работата, почна и акъл да дава. Не е луд който яде баницата,а който му я дава. Писна ми да го слушам всеки ден, сякаш е света вода ненапита.

178

Анти Тяло

преди 2 години

Само ти, Зленски...само ти продаде родината си на САЩ, а сега си щял да стоиш докато не умре и последния украинец!!!

177

Анонимен

преди 2 години

"... най-новите самолети СУ-35 ... явно живееш доста назад във времето." Старите, които ползват в тази война са Су-25. И от тях има свалени доста.

176

Demonaz

преди 2 години

Защо не носят маски? Героите носят массскиииииии. Жалък цирк дано всички отиват на съд.

175

Зеленски е п... а

преди 2 години

Не спря да реве. Кой те уважава бе шапшал? Лидерите на едни държави докато ги съдеха и бесеха един път не се о плакаха, тоя не спря. Слагай пак рокличката поне да хваща декиш. Президент бил, лукова глава не си. Странична дъска за *** не става от теб. Кой та избра като си кух като празна градинска лейка?

174

Анонимен

преди 2 години

Чудя се дали същите които сега тук го играт евроатлантици, са същите които слагаха минуси в коментарите против Бойко преди 3 години

173

УКРОНАЦИСТИЯ

преди 2 години

Ще се разпадне на 4 държави като най-западната ще се казва Бендеровия по името на Степан Бендера виден УркоНацист който е помагал на Хитлер при нахълтването му в СССР !!!

172

Анонимен

преди 2 години

Pyсия трябва да бъде унищожена икономически, а българските путинофили да бъдат изпратени и използвани в Украйна за възстановяване на всички жилища в

171

Анонимен

преди 2 години

намерените данни в американските биолаборатории в украйна показват че са разработвали био оръжие срещу славянския етнос. Беларус, Босна и Херцеговина, България, Полша, Сев. Македония, Русия, Словакия, Словения, Сърбия, Черна гора, Украйна, Хърватия, Чехия - Това е славянския етнос ! Колко от тях са си дали г..а на собствените си убийци ?

170

УКРОНАЦИСТИЯ

преди 2 години

Директора на газопреносната мрежа на Укронацистия се казва Хънтър Байдън който е единствения жив син на Джоузеф Байдън който е президен на Съединение Английски Дърважи. През Укро газопроводната мрежа преминава Северен поток 1 който захранва Европа с газ. Целта на "Biden and son LTD" е да контролират Руския газ към Европа .!!!

169

Анонимен

преди 2 години

До 180 "Братья Цыцько - Игра без штанов | Вечерний Квартал на Концерте Юрмалето от 24.09.2016" --- Погледнах го тоя клип... Боже... Мислех си, че у нас се шири про.сто.тия, ама като гледам изявите на тоя комик, то наш Слави е направо интелектуалец в сравнение с него! Хора, сега разбирам колко добре сме всъщност в сравнение с други подчинени на Запада страни!

168

Анонимен

преди 2 години

Те са ни окупирали без бой. Имат си верни *** - БСП, ДПС, ГЕРБ, ВМРО, Атака, Воля, Възраждане. Няма друга държава, която да е позволила Лукойл, Газпром и тнт да държат монопол на пазара ѝ. За 30 години нищо не се направи да не е така.

167

Анонимен

преди 2 години

"Русия с новите си военни технологии е абсолютен военен хегемон" - Хаха. поне 10 от най-новите им самолети Су-35 вече са свалени от старата ПВО на Украйна. Най новия им боен кораб го потопиха от старата брегова охрана на Одеса. Затова вече не смеят да припарят до там с кораби. Постоянно падат руски дронове от най-ново поколение. Специалните им части нищо не можаха да постигнат, даже някой от тях ги плениха.

166

анонимен

преди 2 години

Путинофилчетата се пукат,че Украйна върна Съветската армия в Първи клас.20 дни едно и също.Сега бомбят жилищни блокове под предтекст,че там имало нацисти:):)

165

Fallschirmspringer

преди 2 години

НАТО планировала согласовать ввод сил на Украину летом 2022 года, к концу года спровоцировать конфликт с Россией с ядерным оружием.Е, няма да го провокират този конфликт на територията на Германия или Франция.На НАТО му трябва евтино пушечно месо,няма да жертвуват своите граждани,като в Източна Европа има милиони за нази цел,та нали за това бяха приети в НАТО