319

Анонимен

преди 2 години

купувайте купувайте оръжие кой ще ви войува на вас и заради вас директно ще предадем оръжието на руснаците

318

ВЪН ОТ НАТО

преди 2 години

е за пари идва черния и хърсев приглася бюджета да се преправи за отбранителни действия за олио , за горива ток пределни цени няма за оръжията на нато има

317

ВОВА ЧУКА НА ВРАТАТА

преди 2 години

НАТО ДА НИ ЗАЩИТИ ОТ ОБЕЗЧЕСТЯВАНЕ!

316

Я, па Я

преди 2 години

Ето за това този човек не беше назначен за министър на МО. В БГ командва про-руската. Има една определена партия която си е нацвъкала путинчета навсякъде. Има и едни други про-руски партии който от 70 г. са на власт и от 32 г. ни дърпат назад като ни обясняват, че за всичко е виновен запада. Тази руска банда никога не прекъсна връзките с Кремъл. Ако не бяха те, днес щяхме да сме като Чехия, Полша и Унгария, средноевропейска държава, не само географски но и по стандарт на живота и по БВП.

315

Зоро

преди 2 години

Ако не си навираме там където не трябва няма да имаме проблеми. От тези политици които се опитват да правят дивиденти България стада.Не би мирно сериал не би чудо видиал.Забравиха българските поговорки.Преди да се изказват би било хубаво да си припомнят народните мъдрости.

314

Анонимен

преди 2 години

Жалко наистина.Една малка част от българската държава бе независима. Небето.Но и то вече не е.Идните поколения ще проклинат този предателски акт.

313

Страхливец!

преди 2 години

Тагарев, не бий барабана, а просто се запиши доброволец и беж към Украйна. Омръзнаха ни такива лаладжии на чужд гръб. Организирайте се с Паси, Плевналиев. Радев да ви качва в един самолет и УСПЕХ!!! Генерал до генерал, а войници - НЯМА!

312

Дървен Шоп

преди 2 години

А бе кой ни заплашва бе , нещастен натовски lizач !

311

Анонимен

преди 2 години

България е вече колония.Честито на всички които мечтаеха затова.

310

Ф16:Ф16-?

преди 2 години

А аз си мислех че изтребителите от САЩ ф16 ще ни защитят.Само че братята американци не са скицирали още завода.След това ще ги сложат на чертожната дъска и чак накрая ще ги сковат с *** и теслата.

309

Анонимен

преди 2 години

Мамааати пр.оста.та дър.т.деге.ерат евро.атл.ан.тич.ески . Ф16 ти имал радар нали ? А ти и мо.зък нямаш. Не трябваше да продаваме старите танкове. Сега руснаците ги ползват като примамка за джевалините и напредват. Да пук.на.т в мък.и всич.ки дърт.т де.ге.нер.ати евроатлантически и техните фесове от герб - дпс.

308

Гроби Таласомо

преди 2 години

Не забравяйте, че този го гласиха за военен минситър на мястото на Янев и че същият изказва позиции и изречения, каквито са публикувани на страницата на Атлантическият клуб на Мамандру Паси;)))Колко време сме в НАТО? А, така... Дефицитите в БА са вследствие НАТО! Нарочно! Защото те знаят, че ние, ако имаме силна армия, можем и сами!;))) Както по соца, СССР не искаха д аимаме нападателна армия, а само отбранителна, тези искат да имаме само санитарни батальони, за да могат да се разполагат тука!

307

П.К.

преди 2 години

Още един гадател за войната. Тоя дали не го чукат по чутурата някои мартенски ледени топки, та така сериозно се е сетил и замислил за нас, най-обикновенните хора?

306

Анонимен

преди 2 години

Heгрите от НАТО чyккат Тагарев по газа

305

Анонимен

преди 2 години

А ЕС да ни пусне в Шенген!

304

Fallschirmspringer

преди 2 години

"Тодор Тагарев: Войната *** на вратата, НАТО да ни защити!""*** на главата му.Да не би да е повярвал на евроТейските,неолиберални и демократични мантри

303

До Днес бг

преди 2 години

Абе ***, що не пишете, че Украйна и Русия преговарят. Или не знаете или не пишете. Чини ми се второто.

302

истина

преди 2 години

Ееее А дано войната се пренесе на българска територия ТА ДА СЕ ПРОЧИСТИМ С ОРЪЖИЕ И И И ДА СТАНЕМ ИСТИНСКА СПЛОТЕНА НАЦИЯ АМИН АМИН АМИН

301

Ястреби

преди 2 години

Ей тъй навремето както сега нашите ястреби управници се присламчиха за келепира към губещата кауза на Хитлер... и после олеле, та Русия трябваше да ни спасява пак!!!!

300

Народеее!!!!

преди 2 години

Все продажници и предатели но да вкараш родината си във война за да угодиш на американските интереси и такова чудо до живях да видя!Ставайте българи недей спа народе да сваляме тези изедници!