207

Тираджията до 222

преди 2 години

Да разбирасе.Всеки който е Против Русия заслужава или разтрел или доживотен в карцера

206

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 217До Анонимен 208 "представи си да 1975г служил съм 2години и 5 месеца ами ти?" 78ма. Ракетни войски. Ти си срам за БА, щом подкрепяш Путин. В БА не подкрепяме диктатори4-ти танков батальон.А ти къде видя да подкрепям Русия?Клел съм се пред Майка България да я защитавам, а повечето драскачи тук ще избягат при първа възможност.

205

Тарък Мустафа

преди 2 години

Зелената Зделка -> 33 -> най-висока степен в Масоните -> 3+3 -> 6 * 3 -> 666 -> числото на Сатаната

204

Анонимен

преди 2 години

ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВА ВИСОКА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ,СИЛНО РАЗВИТО ЧУВСТВО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И САМООТВЕРЖЕНОСТ, ЗА ДА ИЗРАЗИ ПРОТЕСТА СИ ПО ТОЗИ НАЧИН, ВЪПРЕКИ НАКАЗАТЕЛНИТЕ САНКЦИИ!!! НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ АКО ИМА ПРАВОЗАЩИТНИЦИ В РУСИЯ,ЩЕ Я ЗАЩИТЯТ УСПЕШНО КАТО ПЪРВО НЕ ДОПУСНАТ СЪДЕБЕН ПРОЦЕС С ОБВИНЕНИЯ ЗА "ФАЛШИВИ НОВИНИ",А СЛЕД ТОВА СРЕЩУ ВСИЧКИ ДРУГИ ВЪЗМОЖНИ ОБВИНЕНИЯ!!! ГОСПОДИН ПУТИН,СПРЕТЕ ТАЗИ ПОЗОРНА ВОЙНА И ОСВОБОДЕТЕ МАРИНА ОВСЯННИКОВА!!!

203

Анонимен

преди 2 години

До Тираджията Виждам, че това ти прави някакво удоволствие.

202

Тираджията

преди 2 години

Ще има достатъчно време в затвора за да преосмисли нещата

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 218 "С изключение на фашизоидите, хранени обилно отвън" Кой храни Путин отвън?

200

Калеко Алеко

преди 2 години

Така е в Раша, ако изразиш мнение различно от доктрините на товарищ путин, те грози затвор до 15 години, ако пък си по твърд в убежденията си може и да те отстрелят като Политковская и Немцов или да те заточат в Гулаг, като Навални ... може и с новичок да те почерпят както повелява КаГеБейската традиция ... нашенските путинофили трябва да поживеят там за да се порадват на путиновият рай и да заобичат още повече Матушката си, а ние ще се погрижим билетът им да е еднопосочен ... !!!

199

Анонимен

преди 2 години

И българите не са против руснаците, нито против украинците.С изключение на фашизоидите, хранени обилно отвън.Военните действия са крайна мярка.Мен никой не ме пита дали се срамувам, че хиляди и хиляди много добре образовани българи бяха изнудени да слугиват на юг и на запад, защото"богатият демократичен запад"ни обра почти до шушка и ни унижава непрекъснато.Даже закони за тираджии направиха, да не сме им конкуренция.Аз също се срамувам от ншите управници. И медии. Зашото са пихтиести подддцлеци

198

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 208 "представи си да 1975г служил съм 2години и 5 месеца ами ти?" 78ма. Ракетни войски. Ти си срам за БА, щом подкрепяш Путин. В БА не подкрепяме диктатори.

197

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Русия в момента е крайно дясна олигархична държава" Русия в момента е фашистка терористична държава.

196

убийруснакспасидете

преди 2 години

Цяла нощ офицери на Путин са се гаврили в някое мазе на ФСБ с тази смела жена.

195

Гиб Мелсън

преди 2 години

Внимание, внимание. В чешките медии пише:Трима премиери на НАТОВски държави пътуват с влак към Киев. Прекосили са полско украинската. граница с влака в 8.30 средно европейско време. Това са премиерите на Чехия Петър Фиала, на Полша Матеуш Моравецки и на Словения Янеш Янша. Молете се, някой да не ги застреля, с цел да обвинят Путин, че тогава сме на крачка от трета световна. Все пак това са трима премиери на Натовски държави.

194

Анонимен

преди 2 години

Русия в момента е крайно дясна олигархична държава, като управляващата я плутокрация не се интересува от хората в нея. Има и други така устроени държави... светът не отива на добре. Ако на Зеленски му пука за народа ще направи всичко за да има мир или поне примирие, но на тоя човек не му пука защото не е украинец... той има поставени очевидни задачи, които не спира да изпълнява.

193

Анонимен

преди 2 години

Искам да ви питам тн цветни революции кой ги създаваше? Вътрешни или външни сили? Искам да ви питам, като английски фирми точат нефта и газа на азерите, защо азерите са крещящо бедни в огромните си маси?

192

мнение

преди 2 години

Направо си е лъжа за изгорените живи хора в Одеса, те са се греели на огън само...

191

Анонимен

преди 2 години

Олег Тягнибок, лидер на партия "Свобода" казва, че трябва да се разстрелят всички украинофоби без съд и присъда и че рускоговорящите са био-маса, "ходещи търбуси". Психари като този подпалиха Украйна с помощта на Запада.

190

Анонимен

преди 2 години

До 201 представи си да 1975г служил съм 2години и 5 месеца ами ти?

189

Анонимен

преди 2 години

До 200 ето го и втория бежанец които ще избяга за да не оцапа гащите.В казарма май не си ходил сополко преди 75г народа и републиката преди всичко.Няма руси няма немци няма турци, ще вардиш няма да се криеш, като ще умираш ще умираш за родината не д ми умираш като плъх в някоя страна където ще те експлоатират по зле и от най нишата класа хора.

188

Анонимен

преди 2 години

а цензурата на запад как е, я направете едно сравнение, за да видим кой докъде се е посрамил...по конституция всички българи имаме право на обективна и безпрестрастна информация и на плурализъм в мненията... тука има ли някой журналист да протестира или всички са доволни от 112 то място по медийна свобода и обективност?