51

МЗ ПРЕДУПРЕЖДАВА

преди 2 години

Русофилията е вредна за вашето здраве!

50

Анонимен

преди 2 години

Путлеристките дивизии ще претърпят крах. Все още не могат да се справят с доста по-слабата украинска армия и търпят огромни загуби. Важното е на всеки да му е ясно под шапката, че путлеристите са агресори, империалисти и подпалвачи на кървава и братоубийствена война. *** е психясал и кървав диктатор. Изходът за него е само един- нека да бъде оставен в тясна стаичка със зареден пистолет с един патрон. само така войната ще свърши и много хора ще запазят живота си.

49

Българин

преди 2 години

Видяхме какво стана с жизненото пространство и Хилядолетният райх на Хитлер. От 1933 година, когато идва на власт до 1945 когато се отравя в бункера минават едва 12 години. Психопата Путин се зад ржа повече, но и той и маниакалната му идея ще св ршат по същият начин. А след това след дълги години депутинизация ще видим дали от руснаците може да стане нормални хора!

48

Истината

преди 2 години

Путин се нареди до кървавите диктатори Хитлер и Сталин и ще свърши като тях. Или сам ще глътне цианкалий в бункера като Хитлер или като Сталин ще пукне в локва от собствената си урина от инсулт причинен от приближените му. След това ще има период на депутинизация, която ще засегне и доста симпатизантите на диктатора в страните от ЕС.

47

Анонимен

преди 2 години

Че той и Хитлер искаше да разшири жизненото пространство на истинските арийци. Каква е разликата между Хитлер и путин?

46

Само питам

преди 2 години

Някой вече съмнява ли се, че Путин е психопат а Русия е държава агресор и терорист, чийто армия извършва военни престъпления? Ако някой се съмнява то той или е ментално болен или русофил!

45

Анонимен

преди 2 години

Всеки диктатор (Хитлер, Путин, Мусолини, Садам Хюсеин) тръгнал срещу целия свят... стига бързо до едно и също място... на 2 метра под земната повърхност... Нещо подобно ще се случи и на Русия...

44

Анонимен

преди 2 години

Жален вой на аналлизатори. Срещу дребни центове от едно посолство.

43

Анонимен

преди 2 години

И Хътлър така мислеше за това си приличат с ***-лер.

42

Ватенка проста

преди 2 години

Няма по-гнусно същество от блядофила, който с примитивния си мозък съдържащ единствено безкрайното му чувство за непълноценност, вижда единствения вариант за собствена значимост като слуга на струващия му се силен, арогантен и брутален ***

41

ПроСоТо

преди 2 години

смешници !..Русия искала да "търси жизнено пространство" ?!?!?!...При условие,че е най-голямата по територия държава и едва успява да администрира и сегашното си "жизнено пространство"..Абе не е дори и смешно,просто е тъжно....Що се отнася до "примката",ами той и Хитлер я беше "стегнал" чак до Москва,но...нещо май нещата там не се получават така,както мераклиите си мечтаят.Впрочем,цялата ФАТАЛНА ТРАГИКОМЕДИЯ идва от Щатите..Те не могат да преглътнат,че ако ЕС и Русия си партнират,Кравария угасва

40

Анонимен

преди 2 години

разбираш но отричаш и изпълняващ заповедите на своят кукловод ако иамаше пронстрансто русия ще ше да си стои мирно но такива като вас започнаха да я душат не издържа и ви изрита защо давате оръжие на укрите --да има повече жертви после да я обвинявате за мирните граждани укрите рано или късно ще си предадат

39

Анонимен

преди 2 години

Добър писател е Толстой. А в отрязъка намери точно описание на твоето чувство на омраза. Добре. Разбрахме те колко струваш. Но в о ези години, за същите които силно мразят руснаците, не е било проблем да нападнат по гранично население и които не избият, да оковат и продадат на пазара за роби. Да много време и кръв и отне на Руската империя да ги отучи от тази без човечност.

38

Анонимен

преди 2 години

По-късно през декември 2014 г. в интервю за руски вестник Джордж Фридман от Стратфор, частна фирма, консултираща Пентагона и ЦРУ, наред с други, каза за водената от САЩ смяна на режима в Киев през февруари 2014 г.: Русия нарича събитията, които се случиха в началото на тази година държавен преврат, организиран от Съединените щати. И това наистина беше най-откровеният преврат в историята." Той се хвалеше в интервюто.

37

Анонимен

преди 2 години

Nа 21 ноември, Арсений Яценюк, човекът, избран от Вашингтон Виктория Нюланд и посланика в Киев Джефри Пайет, заедно с тогавашния вицепрезидент Джо Байдън, започнаха така наречените протести на площад Майдан срещу режима на Янукович, подкрепени от американски неправителствени организации. На 20 февруари 2014 г., след като организирани от ЦРУ снайперисти, за които се твърди, че са вербувани от близка Грузия, убиха десетки студенти, протестиращи, а също и полицаи.

36

Анонимен

преди 2 години

че то Русия ако няма жизнено пространство егати, сигурно Люксембург имат, в общи линии когато един диктатор губи почва, прави точно тези неща, които Путин прави, 30-те години на 20 век се повтарят в момента, запада почти не реагира при нападението на Русия в Грузия през 2008, както и не реагира на аншлуса, после Крим слаба реакция, и сега продължава да си мисли че може нещо с мир да се постигне, както между другото Франция и Англия са си мислили през 39-та когато Германия напада Полша

35

Анонимен

преди 2 години

Е колко жизнено пространство им трябва на тия иддииоти, 17 млн. кв. кмне им ли стигат?

34

жизнено пространство

преди 2 години

Това е основният постулат на Хитлер, а сега на Путин...дали е случайно?

33

Незнайко

преди 2 години

Да довършим изречението:Идеологията на Путин: Русия има право на жизнено пространство, дори и най-вече за сметка на жизненото пространство на другите народи.

32

Истината

преди 2 години

До Краварофилството.......... Русофил=национален предател = българофоб!