23

пияница мистик

преди 2 години

Да не мрънкат, че и това им е много. Нали постоянно съм по заведения и виждам какво става с цените. Плащал е 6 000 лева, сега плаща 13 000. Двойно повече. Точно толкова, да не кажа и тройно някъде са вдигнати цените. Шопска салата като я направи от 5 на 10 лева и е готов с новия ток. Същото и с ракията и останалия алкохол. Качват цената и са готови. Даже тези 100 лева дето са им дали са много

22

Анонимен

преди 2 години

Износът трябва да бъде незабавно спрян. Производителите ще го поемат за отбора известно време, както всички останали, по време на пандемиите.

21

Анонимен

преди 2 години

Без тва много заведения има

20

:-)

преди 2 години

20 хил КВ/Ч - това не е заведение с 3 маси. Намалиха им ДДС, вдигнаха цените. Ако криеш обороти предполагам не усещаш намаленото ДДС. Ако е от отопление - има климатици, ако е от готвене - доста клиенти са минали и оборота не е зле. Рев за помощи - като му кажеш, че много скъпо ще ти отговори ами частник. Иска помощи за ток - ОК, но без други помощи и да свали цените като преди 2 години - ама не може нали. Откъде накъде държавата ще се меси - може ама само да дава.

19

Анонимен

преди 2 години

от Киро и помощ ай сиктир бе

18

Анонимен

преди 2 години

До тъ пунгера 7, тебе Боко те клати у халката 12 години, ама на теб ти харесва нали, а сега искаш Петков за три месеца да те отучи , ми няма как да стане, трябва време, пак да се върнеш на *** и така...

17

2

преди 2 години

Теб кво те интересува колко оборот е укрил. Що не са го хванали. И нали НАП работи.А си плаща и данъците бе борсук.

16

ГЕРБ

преди 2 години

Който гласува за Кирчо да му е честита промяната .Другия път пак да гласува против ГЕРБ

15

14К? Бааго у тока

преди 2 години

Какъв е този ток от заведение??? Да са се акумулирали задължения? Едва ли. Обикновенно като не си платиш тока и до месец два ти го спират.

14

Анонимен

преди 2 години

E, те ви казаха - продължаваме промяната. Ама казаха ли в коя посока? Сега няма да плачкате. Ако не ви изнася - протест. Ако се търпи - тихичко си търпете. Демокрация е.

13

Анонимен

преди 2 години

ЕС са крадлива шайка, която ни кара да си изнасяме евтиния ток. Като ни крадът шиб. аните ерп та,пренос превоз на гръб ли го носят. Вашата кожа мародерска

12

Анонимен

преди 2 години

Българина дали си дава сметка, че правителство не трябва да се прави само и само за да има редовно правителство? За кво им беше БСП в цялото това уравнение на Кирчо и Асенчо. За толкова години трябва всеки да е проумял, че най-голямото зло на България е именно тази червена "столетна" секта наречена БКП/БСП. Амиии, прави са от ГЕРБ да заговорят за предсрочни избори. Ръкостискането с Корнелия е пагубно и смъртоносно. Сбогом Кире, мястото ти е в Канада.

11

ВБЗ

преди 2 години

Не мога да кажа ,че вие сте си го избрали защото много малко от вас са. Лошото е ,че хората извън граница повярваха в Продължаваме измамата и ето това е резултата-няма промяна даже става много по-зле.

10

Vlady

преди 2 години

Да подаде жалба до архиепископ Датев Акобян.

9

Анонимен

преди 2 години

-Здравей промяна!

8

Анонимен

преди 2 години

Бойко, да се пържи в казана, за този свободен пазар. А тези да загряват до него. Те са следващите.

7

Кхуфу

преди 2 години

Споко, държавата спря всички кражби и чекмеджета, помощ ще има! (ама друг път)

6

Анонимен

преди 2 години

Искахте Промяна, искахте без ГЕРБ, НА ви сега Промяната на Киро Харвардс - палъчът на българския народ!

5

Анонимен

преди 2 години

Като сте гласували за имамници да сте мислили, дори честно казано и на тези 100 лева се радвайте .

4

Анонимен

преди 2 години

Моята е 390,помощ от държавата 90, това е, а миналата година по същото време 120. На Баце свободния пазар и тези мунчовци, още да слушат ЕСи да им козируват