216

Анонимен

преди 2 години

BRAVO

215

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименТи си ***, това са исторически истини, които бяха скривани от българският народ в продължение на 45 години. 45 години народът чества Сталин и Ленин, а не български герои като ген. Иван Колев, който освобождава Добруджа и разгромява изпратената от Русия армия, и като ген. Вазов героят от Дойран, за който трябваше шведска група да прави песен, за да научи младежта за своите герои. Стига антибългарщина и рософилство, долу Русия и нейните мюсолмански изверги.

214

Българин

преди 2 години

От Родния 24 . Дават директно.

213

куку

преди 2 години

Щом тука всички пишат, че в Украйна са фашисти, тогава защо Израелските доброволци който ненавиждат фашизма се бият на страна на Укрйна

212

Анонимен

преди 2 години

И тебе ще те ровим скоро, *** примитивна.

211

Анонимен

преди 2 години

До Българин ОТ КЪДЕ ЧЕРПИШ ИНФОРМАЦИЯ В МОМЕНТА ПО БНТ ПРЕДАВАХА УБИЙСТВАТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ПУТИНОВАТА АРМИЯ В КИЕВ.

210

Анонимен

преди 2 години

ПОМНИТЕ ЛИ БАСЛАН, А ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО КАЗА ПОЛИТОВСКА И ЗАЩО Я УБИХА, А ЗНАЕТЕ ЛИ КОГО ОБВИНИ ЗА ЗАГИНАЛИТЕ НАД 300 ЗАЛОЖНИЦИ И 180 ДЕЦА- ТЕ НЕ СПИРАТ ПРЕД НИЩО, А ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ПИШЕ НА ЦЕНТЪРА НА УКРАЙНА-"ПУТИН *** НА Х%Й"

209

Българин

преди 2 години

В момента в центъра на Донецк има 20 загинали мирни жители след обстрел с ракета с касетъчни заряди от страна на укронацистите.

208

US Embassy in Warsaw

преди 2 години

Има ли нов епизод от сериала "Зеленски - кока и зеления екран" та да ни напомнят, че е в Киев?

207

Анонимен

преди 2 години

До r3v0lv3rТази русофобия,лъжи и омраза, които насаждахте в Украйна, сега и тука ли троловете налазиха и започнаха да я насаждат? Хайде стига!

206

r3v0lv3r

преди 2 години

До уточнениеРуснаците не са ни братя, северна Добруджа продадена на Румъния, за да лапнат Молдова. Съпротива за опита за обединение и освобождаване на Тракия от турско робство, изпращане на сръбски войски към София. Северните покрайнини дадени на Сърбия, 40 хиляди убити българи от комунистическата власт, Пиринска Македония почти откъсната и продадена на Сърбия.

205

Анонимен

преди 2 години

До ПитърГледах кадри снимани от българи, над хиляда българи са убити само като войници,като са вкарвани насила да воюват на украинска страна в тази война ,други са били убити от укро-нацистите, а трети са умрели от глад, да - от глад, това разказаха местните българи в Украйна.

204

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, вие укро-нацистите, убихте над десетина журналисти от различни държави, вчера гледах как хората на Донецк благославяха един италиански журналист, който е показал убийствата на укро-нацистите в Украйна и над Донецк и са го убили. Ти трябва да се оттеглиш и никой не трябва да преговаря с вас, колко пъти убивахте украинци, само защото са поискали мир? Стига вече с тази руска рулетка, ела да се биеш лично отпред на първа линия, а не да буташ украинци и руснаци в братоубийствена война

203

Питър

преди 2 години

До Приятел --- Преател, толко си т-ъ-п, че е странно как въобще можеш да вдишваш и издишваш.... Никакви "извращения на бандеровци върху българите в Болград не е имало"... За цялото време на конфликта е имало три инцидента с българи, като никой не е пострадал сериозно.... Тия измишльотини, дето русофилистическата с-г-а-н започна да тиражира, за да оправдае подсъдната агресия на джуджето са руслямска пропаганда

202

niki

преди 2 години

Този му е крайно време да го заровят 2 метра под земята. Няма общо с човешкия род... ***.

201

haha

преди 2 години

Чух, че са му подготвили една самобръсначка в Киев.

200

Дедо Либен

преди 2 години

Що не кажете, че украинската армия е в "котел" или в "чувал", както армията на Фелдмаршал Паулус по време на ВСВ при Сталинград. Сега се готви подобен "чувал" и за ОДЕСА и те така УкраИна от много акъл и слушкане на САЩ скоро НЯМА ДА БЪДЕ ЧЕРНОМОРСКА ДЪРЖАВА. На изток от Днепър всичко ЩЕ БЪДЕ СЕКВЕСТИРАНО от Русия!

199

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен253 не изметай се с приказките да не разтегнеш. тва не е да седиш на кафето и сервитутката да ти вика че си голем мъжага за 20 стинки бакш. понял, сукин турка?

198

Срам за Русия

преди 2 години

Някой по-надолу го кефят чеченците като избиват православни братя украинци ?!

197

Анонимен

преди 2 години

Кефят ме чеченците ! При приближаването им към пункт на укрофашисти бандеровци става паника и бандеровци бягат на всички посоки като забравят даже оръжието си да вземат