39

Истината

преди 2 години

България е единствената държава в ЕС от бившия източен блок, която не проведе чистка на соцкадрите. България е държавата в ЕС с най-много русофили на глава от население. България е най-бедната държава в ЕС. Откривате ли взаимовръзката и съответно решението на проблема?

38

Анонимен

преди 2 години

Най-доброто за България би било разпадането и унищожението на руската държава, подобно на Югославия.

37

Анонимен

преди 2 години

Стефан Радев Радулов. Роден на 20 март 1919 г. в село Яна, София. Завършил е "Право" в Софийския университет през 1943 г. Прокурор от 1945 г. в София. Член на БКП от 1948 г. Народен представител (1960 - 1965). Адвокат от 1967 г. Почива на 28 май 2010 г.

36

До Анонимен 19,

преди 2 години

"Ало, нямали сме самостоятелна воля. Моля? Каква е тази робска психика. Аз не се чувствам роб на ЕС и НАТО!" - - - Нопмално е да не се чувстваш - робът рядко осъзнава положението си. Затъпели са му сетивата и мисленето.

35

Всичко

преди 2 години

...хубаво Радулов, ама какво търсиш при Чалгата, който също е "свързан" с бившите структури! Обществена тайна е , че е поръчков и знаем в чий хор пее! Или вече се е събудил и е станал "патриот"?

34

Мими921

преди 2 години

Ще бъде задължителна ваксината Някой изобщо интересува ли го това ! Глупав народ

33

Анонимен

преди 2 години

Аз бях асистент в СУ през 1987-*** година, ама моят научен ръководител ме беше извикал един ден и ми вика - защо все още не подавам молба за прием в БКП, понеже него тормозили, заради моето бавене, казах му, че нямам желание и той ми вика -тогава ще те уволня, щото така аз ще пострадам, а пък всеки си варди хляба. Ем, хубаво, напуснах...

32

Мими921

преди 2 години

Глупав народ давайте негативни коментари вярвайте в каквото си щете заради такива като вас ще сме лишени от свобода

31

и ..?

преди 2 години

Аз който съм завършил преди 40 години в СССР в областта на земеделието и мен ли трябва да че изгонят от работа? Специализирал съм в доста, доста учебни заведени на бивши Съветски съюз и се смятам за един добър специалист. И така, какво правим? А може би да не признаваме и немските постижения поради факта, че Германия в 30-40 години е управлявана от националсоциалисти? А може би и да вземем да пренапишем историята поради действията на Путин и бездействията на Света около войната в Украйна? Питам

30

Анонимен

преди 2 години

Само със САЩ ли трябва да са свързани?

29

не са

преди 2 години

До Анонимен 2 Средна възраст около 45-55 години!

28

Мими921

преди 2 години

Вън от ЕС!! Ще бъдем лишени от свобода ако не сме ваксинирани !!!!

27

До Анонимен

преди 2 години

Абе СеСеСерето се срина но на негово място изникна путинският олигархичен капитализъм със старият имперски комплекс и пъпната връв на нашенските *** и отцепродавци си остана свързана с него ... !!!

26

Мими921

преди 2 години

След 30 юни 2022г. : Европейският съвет измени резолюция 2361 и вече не възразява срещу задължителната ваксинация. От 1 юли 2022г. ЕС обяви законодателството за задължителните сертификати на ЕС за COVID 19, които ви лишават от всякакви свободи, ако нямате QR covid сертификат. Ако има мнозинство от страните членки, които подпишат законодателството, ще бъде въведена задължителна ваксинация!

25

Сержант

преди 2 години

А армията. Тези 'експерти' за какво са там. И тук да напомня на онези безделници от военна полиция да не ми се занимават с кокошкарски дейности, ами да си вършат работата. Че и там са едни кахъри.

24

Анонимен

преди 2 години

Приятели защо критикувате човека, та и рода му?! Нима не помните, че, за да просперираш в ония години, да имаш хубава кариера, трябваше да си член на БКП, дори агент на ДС. То беше задължение! Иначе нямаше да видиш израстване. И няма как, трябваше да се впуснеш, колкото и неприятно да ти беше.

23

Анонимен

преди 2 години

Този себе си ли визира?

22

Анонимен

преди 2 години

То СССР няма, те хората били свързани с него.

21

Точен

преди 2 години

Сигурен съм, че Радулов има приходи от Изток и от Запад. "Бивш" агент на ДС и сегашен на ЦРУ. Точка.

20

Калеко Алеко

преди 2 години

И в армията ни също ги има, генерали като радеФ и янеФ, които са се клели във вярност на Родината по времето на СИВ и Варшавският договор и кълнейки се са имали предвид Матушката си на североизток, която тогава е била обсебила цялата им военна доктрина ... да после са се титулували и за "натовски офицери" но винаги при споменаване на сакралната за тях думичка рассия, лазят толкова ниско че чак минават под килима ... На практика това са троянските коне на путин в организациите на ЕС и НАТО .....