392

Анонимен

преди 2 години

На *** му го натаковаха с 200. Още нищо не са усетили от санкциите. До юни-юли ще са в пълен фалит.

391

FMC

преди 2 години

*** бе. Путин може да има грешни възфледи, но е важно, че и украинските са грешни, Щатските са грешни, европейските са грешни...защото ако не бяха, поне един *** щеше да ни подкрепи за Македония!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ, ДОЛУ НАЦИСТКА УКРАЙНА, ДОЛУ НАЦИСКИЯ СВЯТ!

390

FMC

преди 2 години

...като по тоя начин българите от мнозинство са вече 45% или бяха допреди войната? Къде отидоха десетките БГ училища преди 2014-та? Сега има само ЕДНО!!! Осъзнайте се кого подкрепяте и защо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

389

FMC

преди 2 години

425, ако още си 425 след прочистването на коментарите, властите в Украйна може да са избрани демократично, но това не им дава право да променят българските имена там. Нали се сещаме за "Възродителния процес". Какво е това от страна на Украйна, да променя имената на българи и от владимир да става Володимир, от Андрей Андрий, от НИкола Микола ( то нали и посланика им преди в БГ се казваше така, хаха)? Какво им дава основание на тия демократично избрани власти да обединяват Болградския район?

388

FMC

преди 2 години

Ко сте ги сложили в кавички думите на Путин. Ами като си е прав, прав си е.

387

Езоп

преди 2 години

Мантрите на Путин са взети от баснята на Езоп за вълкът и агнето

386

Анонимен

преди 2 години

Путин допуста грешка с тази ,,операция,, или по- точно геноцид.,, И на старуху бывает проруха,, казват за такива президенти в Русия

385

Анонимен

преди 2 години

Защо всичко приписват на властите в Киев,но те са официално избрани по демократичен път,за тях са гласували,имало наблюдатели международни и вътрешни как за многопартийна система на управление,само главния прокурор сякаш беше сменен по препоръка с/у заплащане с наверно обезщетение заради съкращението му на договора не поради негова вина,а новия поел службата според дългия му мандат на държавна служба сякаш от сегашните власти не са го сменяли поради неизтекъл срок,но и той обвинява пред съда.

384

Анонимен

преди 2 години

Е, това ако не е цирк. Путин обвинява жертвите си в наеушения :)

383

ТТ--

преди 2 години

До справедлив--Сектата "Русофили от седмия ден" вече реве на умряло Мама расия свърши рублите-мъкаааа

382

Анонимен

преди 2 години

"Големите герои" се крият зад жени и деца, избиват, а тези, които не искат да ги пазят с телата си, биват убивани. Зверство на притиснат до стената хищник. Това не са хора.

381

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Ako спецоператорът не е доволен и се оплаква от защитата на Мариупол, може да изтегли войската си от там

380

Анонимен

преди 2 години

С други думи, лъжите на Касапина от Кремъл се припокриват с това, което четем от путинофилите тук. Хмммм. СлучаЕност? Не мисля.

379

Санде,

преди 2 години

До СандиПредсавяш ли си какви глупости говориш?

378

българин

преди 2 години

Според новините бежанците щели да ни донесат холера и чума. Пълни глупости! Нали самите те щяха да се натръшкат. Значи в момента във ВМА боцкат нашите с чума и холера да си прави американската лаборатория експеримвнтите. Е,поне казаха нещо да ни предупредят.

377

Добре де

преди 2 години

След мумификацията на идола и вкарването му в стената на Кремъл, за кой ще сте?

376

Наблюдател

преди 2 години

За сетен път се убеждавам,че Путин само приказва измишльотини и се оказва най-голе мият лъец на света !!!ЖЗалко,че толкова дълго му вярвахме и го имахме като... еталон за политик - сега вече е паднал доста под ... нулата !

375

Тръмп

преди 2 години

Путин е велик държавник.Може да носи отговорност!

374

българин

преди 2 години

Това не е от вчера или днес. Възможно е същите да са разработили kovid19 и сега да са били на път да открият нещо друго. Да се махат и от България!Не сме опитни зайчета!

373

Кога

преди 2 години

ще има , , избори "в Русия, а извинете , обърках се!