337

Определено

преди 2 години

Трета световна война може да се избегне ако Путин бъде убит, а Русия да се разчлени на 5 части. Една за Китай, една за Северна Корея за комунистите, една за Чеченските и татарските народи и една за Украйна. Москва трябва да бъде изравнена под земята

336

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

РАЗБИВАЩИ НОВИНИ ОТ ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ /// Вече се знае, че горивото на превозните войскови средства е свършило, борш нэту, водката е на привършване, боеприпасите кът, моралът върви към падение и дезертиране.... и всикчо върви по план. Ако не вервате, изпратете някой имейл до КГБ в Масква и те ще ви кажат истината. А може и да питате ботоксният зaпъpтъk.

335

Ние сме на всеки км

преди 2 години

Ела бе пиле шарено ела платен АМтроле ела ми не ми се прави на смел зад клавиатурата ела нали знаеш къде съм . Не се крия като тебе страхливецо!

334

Анонимен

преди 2 години

Мир е отсъствие на каквито и да е военни действия, страх от насилие или ожесточени конфликти. Мирът осигурява както личната, така и обществената безопасност. Мирът също така предполага наличието на здрави или заздравели междуличностни или международни отношения, просперитет в областта на социалното и икономическото благосъстояние, създаване на равенство, както и работещ политически строй, който служи на истинските интереси на всички. Не виждам еврочиновниците да се опитват да го постигнат.

333

Анонимен

преди 2 години

Войната във всичките форми е ужасяваща. Нито руснаците, нито украинците я искат. Мародерите и психопатите свързани с определени икономически кръгове имат нужда от нея, но обикновените хора НЕ. Стига противопоставяне. Народите трябва да се обединят с искания и протести за МИР, а не за въоръжаване и подпомагането на изтреблението на милиони невини хора.

332

До анонимните

преди 2 години

НАТО е тук! Има и 30 хиляди украинци, бесни за разрушената им родина. Мислите че сте анонимни? Пак си помислете! А руските роби в България намаляват. Как ви се отрази почти разстрела на групата от Възраждане на украинската граница. Юнаци, ще се криете пак както беше след 10'ти.

331

Мдаа

преди 2 години

Кога ще се види края на войната не се знае но ясно е че когато това безумие свърши Русия ще се е върнала толкова назад че не е ясно каква ще е точно съдбата на руската федерация.

330

Бай 100ян

преди 2 години

В момента в който Путин усети че нещата излизат от контрол ще нареди масирана ядрена атака по САЩ и Великобритания . Тогава всички Българи дори и най-големите Русофоби ще се молим да не могат да отвърнат !

329

Анонимен

преди 2 години

Бриксел, Масква и Фашингтон си пият кафето заедно, а балъците *** и се бият за олио :D Ше има 3та световна, работи се по въпроса

328

България над всичко

преди 2 години

АМтролове ще висите на въжето със страшна сила! И САЩ няма да ви помогне!

327

Даааа

преди 2 години

Без заложници. Никакви заложници. Русия и без това няма подписан и 1 договор който да спазва. Няма причина с изрооо да да се държиш човешки.

326

Хефес

преди 2 години

Най-доброто оръжие, по време на война е дезинформацията. Четейки коментарите ви виждам колко сте заблудени и как попивате това което медиите излъчват. Злото не е на изток ,а на запад !! И не, не съм русофил!!!

325

БРАТЯ РУСНАЦИ

преди 2 години

Убивайте Укрофашистите на място! С Българските американски слуги ние сами ще се оправим!

324

До БРАТЯ УКРАИНЦИ...

преди 2 години

Украйна..............такава държава вече няма...................има само Русия!!!Македония.................такова животно НЕМА..............има само България!!!

323

Анонимен

преди 2 години

На Запад е пълно с едни гадни, мръсни, долни лицемери...............с двойни и тройни стандарти!!!

322

БРАТЯ УКРАИНЦИ...

преди 2 години

... НЕ взимате пленници---УБИВАЙТЕРУСКИТЕ ГАДОВЕ НА МЯСТО!!!!

321

Тука някой

преди 2 години

Май прави проучване на къде духа вятъра ааа. От запад ли или от север. Западния принципно е по топличък от северняка.

320

РУСИЯ ДОКАЗА...

преди 2 години

... НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЗАЩО ТРЯБВАДА УМРЕ....!!!!

319

Не на Руския ботуш.

преди 2 години

Тази страна на злото, трябва да замълчи завинаги. Не ме интересуват загубите и лишенията. Този брутален хипер човеконенавистен народ, трябва да има своя край. Преди това искам Путин да изпее в ООН " искат ли руснаците воина" (не искам да знам как се пише на руски!)

318

Анонимен

преди 2 години

Копирайте в лентата на Гуугл:/ UK troops demonstrate weapons being sent to Ukraine /и гледайте - всеки изстрел, всеки ударен рашистки танк казва сбогом заедно с екипажа му.