55

Анонимен

преди 2 години

Според украинското разузнаване: 13 батальонни тактически групи (БТГ) на противника са разгромени, други 18 БТГ са небоеспособни. Руските сили вкарани в Украйна се оценяваха на 120-125 БТГ (от общо 170 БТГ в руската армия). Всяка БТГ наброява 600-800 души механизирана пехота, с 40 танка и 10 единици артилерия.Това значи 25% небоеспособни или разбити

54

Анонимен

преди 2 години

Ели Юрукова я знаем от Югославия. Остава въпросът кой Пламен Юруков. Дали е наследникът й.

53

АТАКИСТ

преди 2 години

Така е. Брюкселските чехълчета от първия ден на войната питаха из сайтове и телевизии: "сега какво ще кажете путинофили?" Казваме че обичаме Русия още повече и подкрепяме Путин! Давай вова смачкай ги тия украински пс3та!!!

52

РУСИЯ =ИДИЛ

преди 2 години

ПУТИН =ОСАМА БЕН ЛАДЕН...

51

До 53

преди 2 години

И как точно Русия ще се превърне в страна от 3 я свят, след като цяла Европа е зависима от газта, петрола, зърното и метала, които идват точно от Русия?

50

Анонимен

преди 2 години

стига сте писали простотии. Един страната причина, все още Путин да не ги е смазал, в че не иска да пострада мирното население, което в момента го ползват като щит. Така наречените бежанци бягат не от войната а от Зелленски. И това го казват самите те. Не вярвайте на медиите

49

Защото

преди 2 години

самите руски войници нямат мотивация, не желаят да се бият, броя на убитите е голям! Имайте предвид,Руската Армия не е безропотен слуга на някой в Кремъл! Правили са преврати! И пак могат!

48

Анонимен

преди 2 години

Министерството на отбраната на Руската федерация широко използва високоточно оръжие. Пентагонът преброи общо (към 8 март) изстрелвания на повече от 670 крилати ракети, които нанесоха най-тежки щети на военната инфраструктура на въоръжените сили на Украйна. Важно е да се отбележи, че няма нито един случай на отклонение от целта. Американците считат, че в Киев действат руски военни, които насочват Калибрите към военната инфраструктура.

47

Анонимен

преди 2 години

Наемници се използват за убийства в малки населени места с цивилни , това са ***, кадировци и сирийци,...просто отвратителна работа! Срещу хора които те считат за руснаци?

46

Експерти, сър!

преди 2 години

Някакъв общественик изказва мнение за некоординирано мятане на бомби. Завалията нито е бил там, нито разбира нещо по темата, но да се изока и той, нали затова е там. А американски експерти изказват мнение, че калибрите много точно поразвали целите се. Допускат, че има групи, които ги насочват. Но какво ли разбират америкаците от война.

45

Анонимен

преди 2 години

ако дойдат руснаците бг къде ще се криете това не мие ясно

44

Анонимен

преди 2 години

Дните му са преброени. Няма шанс. А Русия я върна в каменната ера.

43

Ххх

преди 2 години

Много смело е да се криеш зад неовърежения народ! Чудесна подготовка от нато! Вие като пишете статиите четете ли какво и как пишете?

42

Щирлиц

преди 2 години

За да пишете небивалици,затова.

41

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя няма ли кой да го гръмне!

40

До 47

преди 2 години

Специалната финансова операция на богатия свят няма да приключи с края на войната. Видяхме, че и Китай се подчини и следва санкциите. От това следва, че единствения начин за край на операцията е връщане на Крим и всичко друго към Украйна. Ситуацията е ако искаш пари връщаш Крим, ако не Русия ще се превърне в страна от 3тия свят, с БВП по- ниско от на африканските държави и тотална изолирана. Ако не, твой си проблем.

39

Санкциите

преди 2 години

Няма да бъдат вдигнати, дори и руснаците да се изтеглят в Русия. Оттук нататък Русия трябва да разчита единствено на себе си и някои близки съседи. Най-добре да се регистрира като отделна пранета.

38

Анонимен

преди 2 години

Защото руския войник не става за нищо, но те вече пратиха чеченци, които явно също не стават. И новите също няма да стават, срещу себе си нямат араби. Пълна безизходица за пудинг. Надявам се да го гръмнат по-скоро.

37

Анонимен

преди 2 години

Позицията на Украйна,ината й за членство в НАТО,и стремежа да задържи вече изгубени територии е нелеп.Но така става като обслужваш чужди интереси.Жалко за всички жертви и от двете страни.Ще имаме огромна икономическа криза,ако войната не спре веднага и не вдигнат тъпите си санкции.В резултат на кризата,която идва от санкциите,в близкия изток и Африка се очаква нова арабска пролет,породена от допълнителна мизерия,нови войни,нови бежанци.Познайте дали тези бежанци ще отидат в САЩ

36

Мишо

преди 2 години

До ЗЕЛЕНСКИ=ЛЕВСКИА сега искам да цитираш пример от хората, които изброи. Давам бас, че не си чел и фраза от произведенията на тези велики личности!Ако въобще можеш да четеш.