95

Има ли учудени ?!?!?

преди 2 години

Дразнихте мечката....и кат се размърда с една военна операция , цяла Европа в колапс !!! При така стеклите се обстоятелства , един бърз референдум в държавите членки на ЕС и НАТО , и ще видите колко бързо напускат , и са или с Русия или неутрални!!! НАТО ще остане да си оперира само в третия свят ...

94

Анонимен

преди 2 години

Путин де ги *** ЕС де се пука.

93

Анонимен

преди 2 години

ЕС няма суровините за да интегрира вертикално компаниите си от там идва и руската зависимост. Япония да не би да не е зависима суровинно от Русия?

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "Новата дестинация за гастербайтерите ше е Русия, колкото и да ви е странно, съвсем скоро." Тъппотиите на русофилите винаги са ме изумявали, но от известно време всяка новина, която им дава и капка "надежда" Империята на Злото да се окаже фактор, ги карат да започват с фантазиране посред бял ден. Ами, хайде бе, другарю, защо не заминаваш за там? Или ти си по-тарикат от "гастарбайтерите"?

91

ЕС подкрепяйте Зе-то

преди 2 години

Ама след две седмици сами ще го търсите да го утрепете!

90

До 104

преди 2 години

Абе че в рубли няма да продават е ясно, но ще бъде в китайски йени. Наще умни глави мислеха, че ще ги свалят като ги изключат от СУИФТ, но Москва и за това беше подготвена. Още на следващия ден Китай ги включи в тяхната платежна система и всичките им депозити бяха прехвърлени в йени, както и дебитните им карти МИР станаха валидни за целия свят.Какото каза един по долу: изглежда всичко е било планувано отдавна

89

Макрон

преди 2 години

За стари баби гумите са здрави за млади украинки са взимат други мерки.

88

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че ЕС се троши от нема нищо. Този конфликт дори не ангажира никоя страна от ЕС.

87

Сега разбрахте ли?

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо Русия забави ход на фронта? Един куршум - два койота!

86

Анонимен

преди 2 години

За стари западнячки гумите са слаби за млади украинки са взимат други мерки.

85

Анонимен

преди 2 години

мене ме топли победата на радефям зелен сертификати глеадам комика зеленски

84

Анонимен

преди 2 години

Новата дестинация за гастербайтерите ше е Русия, колкото и да ви е странно, съвсем скоро. Това щее така, защото там основните неща ще са почти без пари, храна, отопление, горива. Може да карат по-нисък клас коли, но ще карат, докато в ЕС всичко ще е батак с изключение на 10-15% от богатите, които ще плащат над 10 евро за литър бензин или дизел.

83

Джендар ЕС

преди 2 години

ЕС застрашава бъдещето на Европа. В Брюксел останаха само джендари и корумпета. Не остана кой да взема икономически обосновани решения.

82

Анонимен

преди 2 години

Odi pesh v eu, receptata na bulgarskata otkrivatelka cecka karayancheva protiv benzinovata kriza.

81

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш,на самодоволните и оядени западни лицемери май почна да им светва ламБата,че тоя път играта загрубя!Разпадът на ЕС и последващият хаос май почва да чyка на вратата!

80

Анонимен

преди 2 години

Абе когато Руснаците почнат да продават ресурсите си само в рубли, ще има реплики от рода: Абе пич намери ми 1000 рубли, да купя мако волфрам.. Ето ти 10 000 долара дано стигнат, че много ми трябва волфрама и то бързо.

79

До 77

преди 2 години

Ти се бъзикаш ама в момента верно в рублата е истината. Купувай сега и след време ще спечелиш много. Тя няма да седи вечно толкова евтина

78

Анонимен

преди 2 години

Хюстън, имаме проблем!

77

ЦРУ

преди 2 години

До ПРО СИАКазаха че не само няма да връщат самолетите на лизинг ами и няма да плащат ни в долари ни в евро ни в рубли, който смее да ходи да си ги търси в Русия!

76

Анонимен

преди 2 години

Не искам тази Европа .Тя унищожи бг предприятия ,унищожи зеленчуците ни,плодовете ни,животните .Пикаяяяяя на тази Европа ,че ми дава 430 лв пенсия и заплата 800 лв .