403

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А могат ли да бъдат съдени ,Буш, Обама ,Байдън ,Блеър за измамата с оръжието на Садам ,за смъртта на бебета ,деца ,жени ,старци ,цивилни ? За войната срещу Сърбия и смъртта на хиляди невинни ,вкл. и албанци ,убити от ,,приятелски огън,,?

402

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Между другото и много от Афганистан ,Ирак желаят да бъдат доброволци срещу урките ,7000 хиляден контингент ,които са извършили много зверства в тия страни на страната на окупаторите .

401

Анонимен

преди 2 години

Когато осъдят Толупа,тогава ще осъдят и Путин.

400

До руските тролове

преди 2 години

Ходете си в руша и чукайте камъни, яжте картошки и "правете като вятъра" на путюнкин и компания. Аз като нормален човек обичащ свободата ще си стоя тук и ще отстоявам основната човешка ценност - СВОБОДАТА и ЖИВОТА!!!

399

Сатир

преди 2 години

Адиоти, можетели да напишето името на Президента наредил смърт и разруха в Югославия? После си задайте въпроса "За какво може да бъде съден".

398

Анонимен

преди 2 години

Първо някой трябва да го хване.А джендърите могат да го хванат само за ...

397

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин! Истински държавник!

396

смешници

преди 2 години

Може,ама на някоя снимачна площадка в Холивуд.Лично аз ще дам сто грама патоки да гледам тоя филм.

395

Хайде стига сте

преди 2 години

циврили за тия украинци, те не са невинни, лицемерни ***.

394

Украинското

преди 2 години

посолство в София ( жк. Овча купел, ул. Боряна,29) що не приеме и помогне на своите си украини, а не да кряка против Руското Посолство? За какво българите дават помощи на украинските бежанци? Последните да правят протести пред Руското посолство? Акоп тия неблагодарни укри не престанат да обвиняват и обиждат Русия и Путин, то не си заслужава да получат помощ от България. Не "слава" украини и "мати" украина тук!

393

Анонимен

преди 2 години

Няколко рублофили защитават дебелото жуже тулупа Путин.

392

Анонимен

преди 2 години

Четете световните медии: светът е изправен пред много тежка икономическа криза; малко остава до Трета световна война! Г-жо Христова, ходила ли сте скоро на преглед на лекар за изследване на психическото си състояние?

391

Анонимен

преди 2 години

От както почна войната само глупости се пишат по медиите. За да го съдите Путин трябва първо да го арестувате. Кой ще отиде в Москва да арестува Путин?

390

Заплашвате ли?

преди 2 години

Срещу оръжие да излезеш с международен съд не е ли малко екстравагантно?! Изпуснат ли политиците дипломацията , което си е тяхна вина от висша класа, заплахата на агресор със съд може да го доведе доста бързо до крайни мерки. Американците извършиха големи зверства във Виетнам, свалиха престъпно правителствата в Ирак и Либия и убиха като кyчeтa техните президенти, разориха Сирия и Ирак, а вие ще плашите Путин с Хагския съд?! Светът вече е изправен на нокти!

389

АнтиПутин- ПроРусия

преди 2 години

Очаквам , малкото, подпухнало тяло да се самовзриви и да ни освободи от присъствието си. Няма нужда, да го правим телевизионен герой.

388

Стефан

преди 2 години

До АнонименКакви престъпления в Сърбия бе другарю....Сърбите избиха много хора в Босна, Херцеговина, Хърватска,,,,,, какви ги плещиш / пишеш /.

387

Мдаа

преди 2 години

Руските генерали много обли.

386

Анонимен

преди 2 години

Александър Литвиненко се опитваше да обясни на света какъв е путин- фашизоид, престъпник и убиец. Светът не му повярва, а путин му изпрати солидна доза полоний 210. Ако и сега светът остане ням и сляп за престъпленията на кремълския негодяй- свършено е с със света и с нас.

385

Анонимен

преди 2 години

Koй *** измисли името на тази публикация и коя жена е решила да се хване с дискусията на тази просташка изцепка? Мигар и двамата не знаеха, че Русия държи в ръцете си такива козове срещу Хагския съд като природния газ,нефта,добива на редки метали,доста необходими за микроелектрониката, и с GaN, с който само тя и Китай господстват в 5G Интернет съобщенията,без които светът не може! Ега ти жълтината!Тези от Хага искат да се изпарят и да литнат в небесата за урок на другите магистрати!

384

Анонимен

преди 2 години

Когато осъдите американците и англичаните за военни престъпления в Сирия, Ирак, Либия, Сомалия, Сърбия и т.н , тогава можете да съдите и Путин. Неща.стници с промити мозъци!