51

Анонимен

преди 2 години

Никой нормален човек не вярва на нищо, идващо от Русия

50

Анонимен

преди 2 години

ООН ще сформира екип и започват проверки на всички лаборатори в НАТО и САЩ

49

Анонимен

преди 2 години

Сочат се с пръст един друг кой направил белята като първолаци. Яхвайте танковете и да се свършва по-бързо. Сега и вашта сага ли трябва да я слушаме още две години.

48

До как се гърчат

преди 2 години

Ами не, не се гърчат, а и г-жа "фук тхе ЕУ" го призна публично, като единствената и тревога беше, да не би руснаците да се доберат до разработките. Защо ли?

47

Асан

преди 2 години

Хохлите развъждат антракс и спин а ний ги хрантутим 40 лв. на ден :)))

46

Анонимен

преди 2 години

До Много големи лъжци Ами то се вижда от кадри, кой кого е атакувал! И освен това -бомбардировки не е имало. Нещо повече, украинската охрана е на обекта заедно с руската такава! А сега и Беларус осигурява елзахранването, защото нацитата спряха тока! Хайде -къш!

45

как се гърчат

преди 2 години

миличките. Първо освобождаваха Украйна от фашисти. После ги атакували защото Украйна разработвала атомни бомби, сега биологично оръжие.Тия в Кремъл се оказаха невероятно *** парчета.

44

Анонимен

преди 2 години

Единствената точка която може да се разисква е как Русия да бъде изхвърлена от ООН.В обществото на народите няма място за средновекова Русия.

43

Анонимен

преди 2 години

До serh 22. Ако не вярваш на "руските свинье", повярвай на американските. Оня ден те казаха същото. Защо сега отричат, не знам.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "Тази военна операция е съглъсувана с цял свят." ООН осъди със 141 гласа срещу 4 започването на Война от Империята на Злото срещу Украйна.

41

Анонимен

преди 2 години

До Факт 8. Но когато американците повторят една лъжа 100 пъти, тя става на истина. Защо руснаците да не могат?

40

Новите нацисти

преди 2 години

Нацистите са с новата свастика - смешното З на Латинка Z , което никой не знае какво означава, освен, че ги е срам да са с руското знаме !

39

Анонимен

преди 2 години

До Лъжци "Като знаем какви изпечени лъжци са руснаците - няма да нападаме Украйна, това е само учение, няма новобранци на фронта," Буквално всяко изказване на руските терористи е лъжа.

38

Много големи лъжци

преди 2 години

Руснаците бомбардираха и запалиха постройки в Чернобил, но виновна е Украйна

37

Juls

преди 2 години

Нали Бай ви Гейтс откога се напъва да ни предупреди че скоро ще ни удари още по-зъл вирус.Ами те ти там е заровено кучето - в Украйна.

36

До34

преди 2 години

05.02.2003 година реч придружена с размахването на шишенца на Колин Пауъл Пред съвета за сигурност на ООН!Толкова за твърденията придружени с"обвинения"на Империята на "доброто"за притежание на химически и биологични оръжия!!

35

Апокалипто

преди 2 години

Западняците стигнаха дъното на своята пропаганда,скоро очакваме да обяват,че Путин яде украински деца...по жалки от западните манипулатори са само тези,които им вярват!

34

Krom

преди 2 години

До Анонимен 30 - но пък корко красив и одухотворен е Ботоксовия Джуджан с кървясалите очички който смело е застанал на водещия танк от руската колона пред Киев? Направо ти идва да протегнеш ръчица надолу и да масажираш спаружения русофилски инструмент докато не стигнеш до "Ден победы"?

33

В.

преди 2 години

В Съвета за сигурност са РУСИЯ, КИТАЙ, САЩ, АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ - победителите от ВСВ. Или нещо промениха състава?

32

Анонимен123

преди 2 години

Прибината??????????????? е разработването на биологични оръжия в Украйна.