76

Анонимен

преди 2 години

Тео, да - Киев ще чака. Най-накрая. Окупиран и изнемощял, това е целта.

75

Анонимен

преди 2 години

Украйна си върви по план. Херсон, Мариупол паднаха. В Донецка и Луганска республики все идет очень хорошо. Руснаците напредват бавно, но сигурно.

74

Teo

преди 2 години

Пилците ще се броят на есен. В едно съм сигурен, обаче. Путин не очакваше толкова жестоки санкции от ЕС и САЩ. Ако не го е предвидил, рано или късно Русия ще имплодира, като това ще нанесе щети както на ЕС, така и на САЩ. Сигурен съм и също, че каквото и да става, цената я плаща украинския народ. Колкото до Киев ... руснаците няма да го превземат до края на войната. Нецелесъобразно е! Представете си да командвате 3,5 милионен град, в който на всеки ъгъл ви чакат снайперисти!

73

българин

преди 2 години

На мен това от самото начало ми беше ясно! Аз бях убеден, че тази война ще бъде кървава и дълга, като тази на СССР в Афганистан! Девет години продължи "военната операция" на другаря Леонид Брежнев там, и това доведе до разпада на Съветския Съюз! Не Горбачов го разпадна, Горбачов само беше последният съветски президент - Съюзът сам се разпадна, поради финансов колапс. Но тогава нямаше такива световни санкции като сега.Значи, сега какво да очакваме да стане с Русия? Страх ме е да си помисля!

72

Анонимен

преди 2 години

В Литва, Латвия и Естония с право очакват "гости". Родените в тези стани рускоговрящи са обявени за "неграждани". Какво е това, ако не дискриминация. Значи, хем сме за ЕС и засвободи, хем при нас неместните са шкарто, отнася се и за хора от други страни. Но ако си спомняте, бяха уличени като голяма пералня за мръсни пари. Има какво да се каже относно тяхната "невинност". А благодарение на победата на СССР във втората св свет. в. Полша увеличава територията си с една трета.

71

Разплата

преди 2 години

До Дедо ЛибенРуснаците освен да рушат друго не могат.междувременно гордо изчезват и Китайците кротичко си вземат Сибир.Сега вече ще го вземате целия и то евтино.Украйна обаче и със земята да я изравнят няма да могат да контролират а тоталния фалит идва с бързи крачки!!

70

Има начин разбира се

преди 2 години

Европейският съюз да обяви война и да наложи санкции на Украйна за ядрените реактори, оръжията които има и лабораториите за масово унищожение с био и химическо оръжие в Украйна. Да бъдат осъдени в международен трибунал хората от украинското правителство.

69

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера какво търси Путин в Украйна. Смяташе че ще превземе Киев за три дни. Не му се получи. Когато се оттегли руската армия, ще се приеме, няма да е страшно Путин да отстъпи. Иначе хем ще умират неговите войски, хем пак ще трябва да отстъпи.

68

Лавров венец

преди 2 години

Русия никога не е нападала Украйна, скоро няма да нападне и Грузия, Латвия и Естония !

67

Анонимен

преди 2 години

Бързата работа срам за майстора

66

do 114

преди 2 години

Днес в полски медии има интервю с високопоставен укрански ръководител, който казва, че от НОЕМВРИ са на границите, но не са очаквали, че ще има сражения откъм Беларус. От НОЕМВРИ. Ако нашите средства за ДВЗинформация са превзети от САЩ, освен кухи глави е трудно да се очаква друго като масово съзнание.

65

Дедо Либен

преди 2 години

Бедна им е фантазията на укрите ако руснаците решат да направят "ОГНЕН ВАЛ" в Киев. От високата температура бетон, тухли, желязо и стъкло се затапят в монолитна маса, която само с микровзривове се разбива за да се товари на камионите и извози. Вижте какво остана от град Алепо в Сирия - НЯМА ГО! За да капитулира УкраИна безусловно, руснаците дано не ударят жилищните райони на Киев, а само министерствата и административните сгради в центъра.

64

Глyпакът

преди 2 години

Путин за 1 седмица направи Зеленски национален герой... Украйна ще спечели войната и ще си върне всички територии отпреди 2014 година.

63

Анонимен

преди 2 години

До 104 Гражданин: това НАТО, голямото лошо НАТО. Да те светна че Русия нападна Украйна не зареди НАТО, а поради това че не смятат Украйна за държава. Ако Русия приеме че Украйна е независима държава и Украйна има право да избират своята съдба, тогава всичко ще е по-добре. В своята свобода, украинските граждани няма да отстъпят. Путин трябва ДС приеме че Украйна може да е в ЕС, Украйна може да има самостоятелна външна политика, Украйна има контрол над границите си, и че Украйна не е Русия.

62

Анонимен

преди 2 години

краят на войната не зависи от украйна или русия, а от сащ и корпорациите им. т.е,. да се откажат да слагат марионетни правителства и да внедряват свои корпорации там. което американците няма да направтя никога. гледали сме го този филм навсякъде по света,.

61

Гиб Мелсън

преди 2 години

В чешките медии пише че: Американския конгресмен Madison Cawthorn, който е изгряваща звезда на Републиканската партия в САЩ и "златно момче" на Президента Тръмп е заявил във видео, че "Украинския президент Зеленски е бандит а украинското правителство е невероятно корумпирано и зло и използва вредни идеологии". От републиканската партия на САЩ са заявили, че се разграничават от мнението на американския конгресмен представящ Северна Каролина.

60

Додо

преди 2 години

Имаше един филм за руски танк в арабистан - Звярат.Май и Zвирът в Украйна ще има неговата съдба.

59

Дедо Либен

преди 2 години

Абе вчера "Сенатът на САЩ одобри помощ от 13,6 милиарда долара за Украйна, а ден по-рано Кристалина Георгиева им отпусна 1, 4 милиарда долара". Та се питам, ТЕЗИ ПАРИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ЛИ СЕ ОТПУСКАТ, или укрите ще трябва да ги връщат един ден????

58

Анонимен

преди 2 години

До 102 българин: други военни конфликти са продължавали с месеци, даже и с години. Руските окупационна войски не могат да вземат превес и има голям отпор срещу тях. Руската бюрокрация затъва повече, тъй като не искат Русия да се оттегли. Това е рецепта да продължи месеци наред, без да се знае кога ще спре. Ако свърши до края на годината и Русия се оттегли, пак ще е добре

57

Гражданин

преди 2 години

Зеленски трябва да се откаже. Заради него загиват невинни. Запада го предаде. Да влизат в ЕС и толкова. За какво им е това НАТО ? При една война между НАТО и Русия, те са гранична зона - ще бъдат изпепелени.