202

Анонимен

преди 2 години

А ФАЩ и Канада български области, кога, драги ми Котьо, ох Котьоо?

201

Анонимен

преди 2 години

кога - като си оправят териториалните сорове със съседите..тоест никога

200

Къде са?

преди 2 години

Къде изчезнаха мирните протестиращи с торбички урина, павета и горяща слама? Защо не хвърлят риба, яйца и домати? ИТН на Слави изигра пъклената си роля за лъжливите машини, подкрепи ПП, които така и не правят партия, но всички си получиха огромните държавни субсидии!

199

Анонимен

преди 2 години

Играем го лаещи пинчери. Това правителство е пълно недоразумение! Това, което ни се "готви" с Янев и Мая общата ще бъде за замитане на следите и пак не е за добро.

198

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

To Украйна няма, Киро и гласи място. Простооооо. И кой се интересува от мнението ти бе Киро ?

197

Протестиращ

преди 2 години

Намирисва ми вече тоя ЕС на разпад...що не приемете и Ирак Афганистан Бряг на слоновата кост ! И те са закъсали ...англетата не току така се ометоха от тоя хан !

196

Анонимен

преди 2 години

Франция, германия и Полша трябваше да задължат Украйна да спазва Минските споразумения. Сега Русия и САЩ чрез проксито си Украйна се бият на територията на Украйна.

195

Пълна НУЛА си Киро!

преди 2 години

Украйна ще определели къде да е. Твойто място не е където си!!! Не говориш и не разбираш български език добре, не знаеш българска история и литература.

194

волк

преди 2 години

От кого те е страх бе кирчо

193

Васко Далаверата

преди 2 години

Аз съм Васко Далваерата тираджия гастарбайтер и ежедневно предавам моите новини и моята гледна точка в Chalga Party International където имам 25 хиляди зрители и съм като телевизия. Украйна има фашистко правителство и аз съм на страната на Русия. Яшааааа ве. Lets go brothers.

192

Анонимен

преди 2 години

нацистка украйна и масовите убийци, нямат място в ЕС. Изтрили са филма ''Донбаска пролет'', но ето какво казватhttps://youtube/watch?v=ZJlgQuG0CT4

191

Анонимен

преди 2 години

Донбаска пролет, един филм от 2017г. Толкоз за нацистката хунта в Укропия и техния главатар наркомана евреин Зеленски! И предишния Порошенко- Вайцман беше същия евреин нацист. Между другото нацистката идеология на Хитлер си е взета от ционизма, та не се учудвайте, защо на пръв поглед изглежда окциморон евреи и нацизъм. Който чете и мисли логически знае!

190

твърдо - не

преди 2 години

До АнонименУкрайна е изключително опасна държава, гледах достатъчно видеоматериали в Тубата, опасна е с нацизма и фанатизма си, с хаоса и кръвожадните,алчни олигарси с частни армии, с лабораториите, сеещи смърт, беззаконие,с банди,грабители,крадци, с убийства и разруха,унищожават и домовете на хората, това не е държава,а бандитска територия на която всеки нацист или имащ някаква сила и власт - ограбва,тероризира и убива населението, отделно и създават умишлено конфликти със съседите си и Русия

189

Анонимен

преди 2 години

Не може да му стъпите на малкия пръст на Киро! Овце заслужавате си да ви дерат живи парче по парче

188

Анонимен

преди 2 години

Киро, искаме да знаем, кой предател е нарочил Коцето от Възраждане и е излъгал украинските власти, че Коцето бил "руски човек" и се е разминал на косъм от смъртта в Украйна? Кой предател го насади на пачи яйца и се опита да го убие? Искаме отчет в парламента за този случай!

187

до 197

преди 2 години

Не ми се привиждат комунисти, а ги виждам с очите си. И синчетата им и дъщеричките им виждам. И бившите им ченгета виждам. И какъв Нов Световен Ред, Херо и работодаделите и искат да правят- също виждам. Но с нашите комунисти сбъркаха. Те са Троянския Кон на Русия, каквито и театри да играят.

186

Анонимен

преди 2 години

Петков, ти започваш да вредиш и на България, като я поставяш в риск и следваш чужди интереси, които противоречат на българските интереси, надявам се, Радев и Нинова, заедно с другите партии ДПС, Възраждане и други, да те разкарат! И между другото, кажете на "Възраждане" да си махнат видеото с огъня, това е знак, че някой иска да ги изгори, кажете им, да махнат веднага тази анимация с огъня, това са знаци, с които силните си говорят!

185

до 195

преди 2 години

Ха ха ха на гламарите все комунисти им се привиждат. До кога мислите, че тая мантра измислена ще върви? Интересно като ни управляват комунисти защо Рада пагона,и Кирчо Простуту барабар с цялото правителство се изреждаха да правят шпакли на Херо Мусака. Може би американците обичат да слагат комунистически правителства в протекторатите си. А Мадуро комуниста и него ли САЩ го сложиха? Опа, сигурен съм, че Ким Чен е агент на Херо.

184

Анонимен

преди 2 години

Петков, не знам каква муха са ти пуснали, но нали разбираш, че ако Украйна бъде приета в ЕС, ще започнат големи проблеми и конфликти в Европа? И ще ги предизвикат хора, които не са от Европа или са от другия край на Европа и не им пука! А ще страдаме ние. Ако искате предложете на Русия, ако желае да влезе в ЕС, но не и цирея Украйна! Защо сами предизвиквате конфликти в Европа и смъртта на славяни, след като това е вредно за нас и за Европа?

183

до 191

преди 2 години

Не ЦРУ а КГБ създаде полическата класа в България след 1989г. И не се заблуждавай че щото нашите комунисти влязоха без проблем в ЕС структурите и НАТО, не бе планирано от КГБ като Троянски Кон на Русия там и да се отслаби ЕС.