147

Подкрепям

преди 2 години

Подкрепям Украйна, защото само наличност на ядрено оръжие, може да окаже възспиращ ефект върху Русия! Ако Украйна навремето не беше предала ядрения си арсенал Путин нямаше да посмее да вземе нито Крим, нито да признае независими републики, нито пък щеше да им мине през ума да правят инвазия! САЩ и Великобритания които са уж гарант за териториалната цялост на Украйна, не направиха нищо нито 2014 година с анексирането на Крим, нито при инвазията затвориха небето на Украйна! Как да им имаш вяра!!!

146

Прав си

преди 2 години

До Иван 137.....Руснаците живеят в по-добри условия, защото основните неща - горива и отчасти храна с в пъти поевтини от нашите!!!!! Това е!

145

До 162

преди 2 години

Ватенке предполагам, че имаш предвид, че Украйна е засужавала по-добра съдба от Зеленски, а имнно да си беше останала сателит на кремъл и да беше продължила да изпълнява тяхната политика??Да, знаем какво мислите за украйна.Докато е слуга на кремъл е много хубава, в момента, в който пожела да е в ЕС и вече станаха врагове и нацисти?Даам...

144

Анонимен

преди 2 години

До 154. Не спираш, просто намираш заобиколка. В Ибица например руснаци продават имотите си като банката ги ипотекира и отнема уж че са спрели да плащат и става собственост на банката и тя ги продава. Друг въпрос е че войната започна вчера пък вече спряли да плащат вноски. Така че винаги има начин санкциите са за медиите да раздуват как яко наказват Русия

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 152 ".а за биологичните лаборатории и САЩ признаха" Вие русофилите сте по откачени от Путин. САЩ просто се присмяха на руските твърдения и заявиха че това е абсурд който не си заслужава да се коментира. Само че ТАСС каза че Виктория Нуланд не се присмяла а била си признала просто лека грешка в превода. И сега руското население и българските русофили които се инфармират само от ТАСС са твърдо убедени че САЩ си били признали. Така че сменете си източника на информация г-а русофили.

142

Дракул Ганев

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КЪРВИ УСЕЩАМ ГО! ДОСЕГА НЯМАХ ТАКОВА УСЕЩАНЕ ЗА ТЯХ! ОТИВАМ ДА СЕ НАПИЯ!

141

АнонимеН

преди 2 години

ВЧЕРА МОРДОР ОБЯВИ КАПИТУЛАЦИЯТА СИ В УКРАЙНА КАТО ЗАЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!

140

цц

преди 2 години

За руснаците е важно че болниците са военен обект

139

Анонимен

преди 2 години

Управлението на Зеленски , беше един цирей за Европа и много опасен прецедент в най-новата история на Европа, един водопад на агресия, нацизъм, изтезания, фанатизъм, убийства, грабежи, кражби, беззаконие, ад под небето, където невинни хора страдаха, хората от Украйна не заслужаваха това, те заслужават по-добра държава и по-добро съществуване от агресивната,нацистка държава на Зеленски и украинските злокобни олигарси!

138

Анонимен

преди 2 години

Тези почнаха да лъжат от първия ден след като казаха, че нямало да атакуват цивилни. Даже лъжат своите граждани за жертвите.Никой не им вярва.

137

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КЪРВИ УСЕЩАМ ГО! ДОСЕГА НЯМАХ ТАКОВА УСЕЩАНЕ ЗА ТЯХ!

136

Анонимен

преди 2 години

Московската борса ще отвори ли днес?Само питам.

135

хахаха

преди 2 години

И изведнъж, когато се видя че не могат да спечелят тази война, изведнъж им просветна - ако кажем, че има ядрени оръжия в Украйна, лапнишаронковците българи-п*тинофили биха защитили всичко. Дори и когато използват ядрено оръжие върху техния братски народ.

134

Анонимен

преди 2 години

Руснаците си търсят вяче всякакви оправдания за ппрростотията, която направиха.Но, няма да се измъкнат от репарациите и санкциите.

133

Titi

преди 2 години

Русия санким матршки само разработва... Ай сиктир! да си оправдаят инвазията, какво ли още ще измислят комунистите

132

7

преди 2 години

Ако развивам частен бизнес с руски компании кой и по какъв начин бии ме задължил да го прекратя.Значи Просто Киро е решил ,че трябва да фалирам ли .

131

Анонимен

преди 2 години

Новичока разработван от Украйна в огромни промишлени количества кога ще бъде открит от братята на българските русофили?

130

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха, ама е верно. Изпотрябвало им е иначе на руснаците в Украйна. Защо първо завзеха Чернобил и другата АЕЦ..а за биологичните лаборатории и САЩ признаха. Медалът има две страни. Не само руснаците да лошите.

129

Анонимен

преди 2 години

руски тАлупи, на Украйна не и трябва да го разработва, едни от най-добрите учени в СССР беха украинци, те още тогава го разработиха, и въобще ако Украйна е искала да произведе ядрено оръжие е могла да го направи за 3 месеца, има учените, индустриалната база и материалите за това, ама Украйна не е Русия, Украйна е подписала договора за неразпространение и го спазва, за разлика от Русия, която нито един договор не е спазила досега

128

Анонимен

преди 2 години

Я виж ти какво стана! Дали пък не е спонсорирано от Америка случайно