44

Анонимен

преди 2 години

Грехота.

43

Анонимен

преди 2 години

Защото ,АКО ИМАХТЕ МОРАЛ, трябваше да сте по площадите на цяла Европа и да протестирате срещу войната. Хипи движението въпреки идеологическия товар върху му е достоен протест на едно поколение срещу войната. А КЪДЕ СА СИЛИКОНКИТЕ И НАЦЕПЕНИТЕ БАТКИ или филантропите, ГРАЖДАНИТЕ, хората на изкуството, на науката?!Ай стига, морал?!

42

Анонимен

преди 2 години

Путин няма нищо общо с ГЛАВИТЕ НА КОНФОРМИСТИТЕ.Коя война е допустима? Тази в Донецк, Сирия,Афганистан, Украйна? Коя смърт е по- допустима: на афганистанско дете, сирийско, украинско, донецко? Кои куршуми са добри: изработените в Сопот, Русия или Украйна? Злото е в средно- статистическия човек, онзи, който винаги си намира оправдание да защити комфорта си. Не вярвам в морала ви независимо и без значение от Путин.

41

Анонимен

преди 2 години

Не знам колко сбъркан в главата трябва да си за да си путинофил. Аз може да се каже , че съм русофил. Чета книги на руски, пея руски песни, имат приятели руснаци. Но никога, за нищо не света не бих защитила, одобрила, приела,... това, което направи Путин.

40

Фашистът

преди 2 години

Жужак изтрепва своите братя и братовчеди - съседи и бута собственото си население на дъното на мизерията.Скоро няма да видим риски туристи най- вече заради това , че стандартът на живота им пада всеки ден от началото на войната. Няма пари за море и планина. Една рубла = 1.2 стотинки.

39

Анонимен

преди 2 години

А СССР кой го унищожи ?

38

Анонимен

преди 2 години

Украйна и Българи си приличат .Дават се на американци и те ги ползват за изтривалка .Това е жалката истина .Един народ не се ли осъзнае спасение няма .България от 22 място стандарт на живот 1989г сега е и зад африканските Руанда ,Камерун ,Ботсвана ,Сенегал .

37

Анонимен

преди 2 години

Децата също бягат от Ирак, Сирия, Афганистан благодарение на Фащ

36

До 39

преди 2 години

Пише се "на авторА и". Много ти харесва пълния член.

35

Шаши

преди 2 години

И с Гугъл да се превежда нещо, като го обработиш става перефект. Така чета бушменски вестници. И те дават убежище на украинки.

34

Анонимен

преди 2 години

39, не си прав! Да не си обратен?

33

Анонимен

преди 2 години

Превежда..чушки, знае само един език , френския а иначе гъгъл транслейт...поне да указва източника от който е приписала

32

Анонимен

преди 2 години

Русофилите се правят на много грамотни и за да отбият вниманието от написаното в статията, намират кусури на авторът й! Абе не се правете много на книжовни, бъдете човечни и не е лошо да вдигнете бяло знаме като руски солдатин пред украинец.

31

Шаши

преди 2 години

До 30: Тук си прав. Има хляб в това дете. Само да не държи толкова често молива откъм гумата. Че, някой път се развихря.

30

Анонимен

преди 2 години

Еми пък да са мислили навреме за тия деца, преди да отварят бази на НАТО и да водят преговори за влизане. Нима толкова години не им щракна за днешната опасност? Че те ще излезнат пълни балами в тоя случай.

29

Объркан

преди 2 години

Когато отказвахме да се ваксинираме всички западни медии казваха че сме фашисти и нацисти. Сега казват че тези които подкрепят Русия били фашисти и нацисти, а Русия казва че Украйна се управлява от нацисти и фашисти. Аз вече незнам какъв съм, като неваксиниран българофил, нито Украйна ме интересува нито Русия, нито ЕС., нито САЩ - навсякъде матриала е цъфнал и вързал. Богатите стават още по богати а бедните още по бедни - това е проблема, всичко друго е дезинформация.

28

Абе,

преди 2 години

Вие погледнахте ли си заглавието? В мн.ч. се пише "които", а не "който"!

27

Анонимен

преди 2 години

За децата на ЕСССР от България кога ще пишете?

26

Анонимен

преди 2 години

Мачкай укрите, Владимире!

25

Анонимен

преди 2 години

Трагедията е огромна, Джуджето разката дружбата между два славянски народа и хвърли на бокл ука цяла Русия.Остави това, ами така подлъга и облъчи горките български русофили, че и те не знаят коя лъжа първо да покриват от идващите лоши новини от майка им Русия.