73

Анонимен

преди 2 години

Дайте камшик на Нинова! Тя ще ни вкара в правия път!

72

Гроби Таласомо

преди 2 години

Мустафа домъкна Киру от Канада, а масонката ложа "Слънце" конструира правителство с него от партийни остатки и люспи като смяташе, че ще векува с този модел на управление и че той ще е успешен. Само в едно не позна;))) времето;))) Прогнозата за Времето бе най-важното в случая, а тя беше, че предстои много лошо Време за много дълъг период от време;))) Та, който не гледа Прогнозата за Времето, след това си пати;)))

71

ПП Правителство Пада

преди 2 години

само Другарката още не го е Разбрала, а също и че повече до Власт - няма да се докопа, не само тя, но и никой от 4-ната Ламя, Съсипъла България само за 3-4 месеца!

70

Анонимен

преди 2 години

Лидл ли ще проверва тая? Хахаха!

69

Анонимен

преди 2 години

Бензиностанциите като проверихте какво стана,,Нищо'',та нали всички тези вериги са на някой от вас..Радевата зима няма да отмине ще е продължителна...

68

Анонимен

преди 2 години

то и телефоните бяха спекула, ама плащам от 1 месец повече, време е да си ходят.........

67

Анонимен

преди 2 години

Оставка др.Импексова!Или си тръгвайте или народа ще ви издуха,ситият на гладният не вярва а станахме вече много,това не се издържа..

66

А ЧЕРВЕНИТЕ СА:

преди 2 години

ОФ-РАДЕВ =БСП.. ДБ.. ИТН.. ПП.. ДС /БКП............... КОГАТО СА НА ВЛАСТ =ОГРАБВАТ НАПЪЛНО ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ....... .... ЛУКАНОВ =ВИДЕНОВ =РАДЕВ............

65

Аз промяната

преди 2 години

Нинова от БКП с никакви депутати управлява Българи опомнете се Защо позволявате да ви лъжат за кой ли път Оставка Подмяната Назначени с венецуелските машини Служебни превратаджии Оставка Върнете бюлетините и на избори Оставка разрушители

64

Анонимен

преди 2 години

Виждам един политически труп.

63

Анонимен

преди 2 години

А до сега къде бяхте?Сега ли видяхте спекулата? Когато докарате хората до просешка тояга.Вчера гледах,как една пенсионерка,след като си изтегли пенсията от банкомата се разплака.

62

Анонимен

преди 2 години

Нинова е престъпник, с това изказване нагнетява още повече напрежението върху народа и още повече ги разделя и настройва срещу упраВлението, като се надява на предсрочни избори и коалиция с червените ГЕРБ или самостоятелно управление като тя да бъде на върха ! Подлостта на червените е пословична вижте Путин какво направи, уж нямаше да напада, само учение имали около границите, какво стана......?????

61

Анонимен

преди 2 години

Не е спекула изобщо и сега ще жи обесня защо - от олиото се прави чудесен биодизел, за направата на 1 литър биодизел са необхоодими 1 литър олио и 200 грама метилов алкохол (метанол) + 10 грама натриев хидроксид. При смесването на веществата се отделя глицерин, около 200 грама, който е отпадъчен продукт. Биодизела по правило се прави от отпадъчно олио след пържене, така че си направете сметка ако дизелът е 3 лева за литър колко трябва да е 1 литър чисто олио.

60

Анонимен

преди 2 години

5 лв олио и 5 лв гориво ) оставки на ПП и коалициите

59

Анонимен

преди 2 години

Вие какво си мислите, че няма картел между чуждите вериги ли? Колеленцата, които изнасят парите извън България и дават смешни пари на работниците. Кой ще им работи в Германия, на тези заплати. На ви див капитализъм.

58

Анонимен

преди 2 години

Нищо и половина само приказки и обещания ,оставка

57

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЕВРЕИТЕ В БГ БЕСУВАТ. КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА НАЛИ ИСКАХТЕ ВЛАСТА ПЪТЕКИ НАПРАВИХТЕ ДО АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ДОКАТО ДОЙДЕТЕ НА ВЛАС

56

Пян_Гъ

преди 2 години

"5 лв. за литър олио в магазините е спекула": Той и Виденов навремето разправяше (в "Панорама" на Кеворкян), че 3000 лв. за долар е спекулативна цена, но нито знаеше защо става така, нито можеше да направи нещо. Отиде си и нещата взеха полека-лека да се нареждат. Та и сега така ще стане... Няма как иначе... По лесния или по трудния начин...

55

Анонимен

преди 2 години

Ревете ли бе к"ом'уняги гербопитеци, като магистрални специалистки сте, ду'хайте яко с'о'поли и се надявайте комплексите ви да ги спасят Тиквата и *** !

54

Анонимен

преди 2 години

Ядем на бойко кражбите и продажната му политика още