531

Глух Пор

преди 2 години

"САЩ: Украйна има биолаборатории"...Какво става тук бе!!? В другата статия тук пишете че това било путинова дезинформация и лъжи!!! За да нападнел Путин Украйна с химически оръжия. На четвърти бустер ли сте вече!

530

Евроатлантик

преди 2 години

Войната е за тия лаборатории,които с помощта на САЩ са създадени.

529

Анонимен

преди 2 години

Вики Ню, какво се притесняваш за разработките? Нали патентите са у вас? Вашето си е ваше.

528

Рамбооо

преди 2 години

Тези лабораторий са създадени от САЩ. По непотвърдена информация именно те се страхуват тези тайни помещения да не попаднат в руски ръце. Там са скрити отговорите на много тайни......

527

Анонимен

преди 2 години

Да почакаме...И за Ковида ще излезе истината. Искаха да ударят Китай, а направиха сериозен проблем на целия свят. А може и да беше целенасочено, защото техните фармацевтични фирми спечелиха милиарди!

526

Анонимен

преди 2 години

При тази ежеминутна възхвала на демократичен САЩ с над 50 войни срещу суверенни държави след 1945г, премълчаване на зверствата на улраинските фашисти и този лай срещу Русия постигате обратен резултат.

525

Глух Пор

преди 2 години

И с каква цел са тия биологичмнилаборатории в Украйна? С толкова много разработвани опасни патогени Кой ги е финансирал? С каква цел? И каква е разликата дали са в ръцете на Украйна, Русия или Фаучи или братския му Китай ?

524

Cocor

преди 2 години

Четейки коментарите, непредубеният остава с твърдото убеждение, че военната операция е правилна и крайно необходима за спасяване на човечеството. В глобалната война за ресурси се стигна до недопустими крайности.Винаги съм бил фен на свободния свят, но последните няколко години показват, че западните ценности девалвират. Демокрацията е превзета отвътре и децата го разбраха.

523

АнатемаНаСулюПаситто

преди 2 години

Бас държа,че краварете ще пуснат някоя Чума, създадена в краварските лаборатории,за да обельосат Путин,акто направиха в Китай и както направиха и в България,пускайки СДС-Чумата,които ни морят до ден днешен.

522

Типично

преди 2 години

Тука има,тука нема. Тая касапка Нюланд вика ива,а пък другата трътла от САЩ - Псаки, вика нема. Типочно по англосаксонски - лицемерно и лъжливо.

521

Интернационал

преди 2 години

Интелигентността на политици, банкери и корпорациики в битка за пари и ресурси Е под въпрос щом позволяват в 21 век, цивилизован свят да стигне до тук- първична джунгла за оцеляване. Може би е от произхода им- Африка. Генетично не са умствено надарени, съвет и тактика напълно липсват..Вижда се отдалече.

520

Гост

преди 2 години

По действията ще ги познаете..

519

Янки хуманитарци

преди 2 години

Само оръжия за смърт и разруха, че даже и БОВ(признаха си янките) предлагат байизкукуригал и ***, туй им е хуманитарната помощ... . А по добре да бяха посъветвали зелений да се предаде... Нищо срамно няма да дигнеш белия байрак, плащаш или се саможертваш за родината. Колко повече ум е имало преди. През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. Еееех зелений имаш ли топки за да станеш герой или друг ти ги държи здраво!!!

518

Мдааа

преди 2 години

Това е добре, че ЯНКИТЕ си признават за БОВ, щото утре ще обвинят руснаците...

517

ФАЩ плаче има БОВ

преди 2 години

Ами значи рашаните са невинни и прави за да правят операцията, щом са намерили БОВ... Защото в Ирак ЯНКИТЕ показаха шишенце с газирана вода вместо БОВ и никой не ги вини и съди дето разораха целата държава и избиха сума ти невинен народ, жени, деца.И ако НАТО беше приятел на Окрайна би ги посъветвал да се предадът за да се спре разрушението, --но Нато ще се бият ДО ПОСЛЕДНИЯТ украинец.... ЧЕСТИТО на печелившите!!!!

516

Васалитет

преди 2 години

САЩ нападнаха Ирак заради флакон с бял прах, а самите те разработват биологични оръжия на територията на трети страни. Най-жалкото е, че има васали и фашисти, които не виждат нищо лошо в това. Дали същите не реваха, когато беше тоталният локдаун заради ковида, който беше изпуснат от лаборатория на САЩ в Китай?

515

Анонимен

преди 2 години

След разпръскването на такава грозна дезинформация от Русия е ясно че блатните замислят атака с биологично оръжие. То дотолкова им стига пилешкия мозък на руснаците. Днес пускаме фейка за някакви биолаборатории равномерно разпределени в 30 точки на страната а след 3 дни в подходяща точка пускаме биооръжие и казваме че е дело на Украйна и най-важното САЩ. С един куршум два заека. Тази *** държавица Русия трябва да се разруши.

514

Анонимен

преди 2 години

но трябва ли цяла Европа да страда енергийно+икономически+да умират хора, защото някой е решил да гради кариера на русофобията и на гърба на Европа? Още преди две години писаха в "Да булгариан таймс", че сте наобиколили цяла Русия, включително и с лаборатории и убивате по двеста хиляди граждани от РФ годишно! Защо? Просто оставете Европа и европейските граждани сами да решават бъдещето си, престанете да се месите и мачкате европейците по различни начини, включително и славяните!

513

Анонимен

преди 2 години

Французите казаха, че Нюланд е човек, който работи срещу Русия и с това се занимава, но трябва ли цяла Европа да страда енергийно+икономически и да умират хора, защото някой е ришел да гради кариера на русобията и за сметка на населението на Европа, което плаща жестока цена за това и умира? Госпожо, вие душите Европа, цяла Европа, моля ви, от цялото си сърце, просто се отдръпнете от политиката, за да може Европа да диша свободно и изтеглете всичките си лаборатории от Европа, които убиват хора!

512

Ковид

преди 2 години

До Анонимен Какви сте ? Та лабораториите на демократите ,са работили за нашето щастливо бъдеще ,за нашето здраве ,за просперитета ни с чума ,холера !