47

Анонимен

преди 2 години

След първия самолет с Уиски Джони Уокър за Русия за руския елит, европейският съюз ще наложи санкции на Сърбия.

46

Анонимен

преди 2 години

Сърбия е петата колона на Москва в Европа. Санкциите ще обхванат и Сърбия. Няма друг начин за спазване на санкциите.

45

Анонимен

преди 2 години

Вечната Титова политика - и към тези, и към тези... Е да, ама не.

44

антиПендал

преди 2 години

До 49 АнонименТи си в напреднал стадии болен отПедерастия но аз имам доста дози антиПедерастол та ще те излекувам

43

Ястребител

преди 2 години

Сърбия иска да си има мъж, и едновременно да си има и любовник. Накратка иска бракът да е на рамената на един, докато краката и са на рамената на друг. Изглежда това да е доминиращата традиция при тези мижави балкански народи.

42

Анонимен

преди 2 години

До 45 ЕвалаИ да не го видят ЕС пак си живеят по добре от нас. *** и виж.

41

Анонимен

преди 2 години

Путинофилията е болест. Трябва да се впише в регистрите.

40

Анонимен

преди 2 години

Сърбите могат почти всичко! Доказали са го многократно! Ние пак ще им дишаме прахта, защото имат политици, а не Харвардци!

39

Анонимен

преди 2 години

България празнува сръбският съюз с Путин. Ще ги смачкваме още. Ембаргото ще обхване и Сърбия, защото ще се разбере, че Сърбия извършва контрабанда на западни стоки към Русия чрез самолетни полети.

38

Евала

преди 2 години

През кривия макарон ще се видят в ЕС. Беларус2, само малко по на запад. На Македония също ще и мине меракът за Европа, поне за тях няма да се тръшкаме скоро. Всяка коза за свой крак. Така де, всеки има право на лош избор.

37

Пич

преди 2 години

Щом са могли при соца, ще успеят и сега. Сръбските управници не са такива смотльовци като нашите. Това е страна победител в балкански и в световни войни. После и след войната с Щатите излязоха в по-добри позиции от "мирна" България. Да му мислим ние с нашата "ясна и предвидима" политика.

36

Анонимен

преди 2 години

Агресорът Русия нападна не само Украйна. Агресорът Русия нападна и наруши суверенитета и териториалната цялост на независима Турция и откъсна стратегическа територия от Османската империя като създаде от тази територия нова държава.

35

Що за не може

преди 2 години

Нарича се полигамия.

34

Ангел

преди 2 години

Турция как може хем да е в НАТО, хем да не заема страна и да не подкрепя санкциите срещу Русия. Израел как може хем да командва НАТО , хем също да не заема страна.Ако си добър политик всичко може .По нашите земи обаче ,не са управлявали такива чак от 1912 г !

33

Анонимен

преди 2 години

В Сърбия имаше голямо шевствие в подкрепа на Русия в на повечето сърби съзнанието още са бомбардиранитемостове, телевизии и болници.

32

11

преди 2 години

Ша може ами, да не са ттъпии кат нас.

31

До Анонимен 32

преди 2 години

Мда, добре! СФРЮ е проект на СССР. Винаги са били патерица на съюза на полуострова

30

Анонимен

преди 2 години

Договорът с Газпром изтича. Ще имаме най-ниската цена на газа в Европа, всички ще ни завиждат. газпром дава същата цена като на Сърбия, или спираме кранчето на Балкански поток за Сърбия и Унгария.

29

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз съм в прекрасни отношения със Сръбската Националистическа Партия ,в частност представителството й в град Боговаджа. Аз съм в прекрасни отношения с онези честни родолюбиви Сърби,които не криеха сълзите си от странната политика на Вучич в градинката срещу Скупщината. Аз защитих Честта на Сърбия ,без да губят Българската си такава. Българи и Сърби сме Един Тракийски Народ !

28

анонимен

преди 2 години

Руснаците са нямали и няма и да имат футболни клубове като Динамо Киев,Цървена Звезда и Партизан Белград.Стяуа Букурещ също покори Европа.