145

Зелленски

преди 2 години

Нали разбирате че да се докара руски газ и петрол до Европа трябва да премине през бившите СОЦ страни. Трябва да се плаща. А другаря путин неще. Е поради това води войни. Иначе какво да го прави този газ. Всъщност може да го транспортира за Камерун. Сигурно ще спечели яко.

144

Анонимен

преди 2 години

До Амундсен 149 - Ами при положение, че цената на нефта вече се вдигна с 20% - колко е намаление с 16%? А?

143

Пепи

преди 2 години

До Зелленски То пазар пазар ама пазара като не плаща . По добре режеш и търсиш други пазари .

142

Анонимен

преди 2 години

Ще приемаме ли еврото и ще се вдигат ли имотите през следващите години, господа? За един приятел питам!?

141

питам

преди 2 години

русия е хванала в клещите си цяла европа, ПЕТРОЛ и ГАЗ, без тия ресурси всички икономики загиват....за какви санкции говорим, кой срещу кого!

140

Анонимен

преди 2 години

България трябва да махне еврото и се върже със злато и рубли.

139

Анонимен

преди 2 години

Долара и еврото ще се сринат защото ще трябва да купуват петрол с рубли и трябва да продават долари и евра за рубли при 1 еубла за 10 долара или 100 евро. Ако няма петрол извън Русия няма откъде. Петрола може да скочи на $1000 и повече., кпето е 15-20 лева в България за 1 литър бензин

138

Пълен смех, баце

преди 2 години

Киро, Ицето Хазарта, Нинова и компания с едно олио дето стана 6 лева литъра не могат да се оправят, санкции на Русия бистрят. Кире, баце айде по-бързо сваляй мораториума на тока да видиш колко бързо се изтрелваш за Канада.

137

ни са знай

преди 2 години

Ах,как само се е размечтал авторът на тези прогнози!

136

анонимен

преди 2 години

Геополитик,много селски разсъждаваш. Русия няма интелект за да се развива сама икономически. Мужиците ще газят в тинята,както преди 150 години. Русия се прости с цивилизацията,която успешно въвеждаше Петър Първи.

135

Зелленски

преди 2 години

До ПепиЕропа е най големия пазар и за китай и русия. Като врътнат кранчето значи да си срежат вените. Олигархията в пекин и москва ще го зацикли яко. Европейците са умни.

134

За Русия не знам

преди 2 години

Но България какво я чака, не ми се мисли. 4 хиляди долара хиляда куб. мет. газ борса, само за ден цените скочиха с хиляда долара. Нефт ще стигне 300 долара барел. Русия има ресурси газ, нефт, жито. Какво има България. И като нямаме нищо, защо не се въздържахме в ООН. Вече сме в списъка на неприятелските държави в Русия.

133

Геополитик

преди 2 години

Явно има нещо в Украйна, което и САЩ и Русия силно искат, просто Русия се оказа по близо и понеже има неща които не могат да се купят. Ядрения арсенал и богатсвото на природни ресурси на Русия им дава пълна независимост. Да вярно няма да карат мерцедеси, ама няма да умрат от глад, колкото и да се иска на някои хора. Единствено се надявам обикновените хора да получат по голямо парче от баницата.

132

анонимен

преди 2 години

Русия отива в небитието.

131

Nogo_si-malak_jalak

преди 2 години

ДВоен стандарт, срам е ме от българнските слугини, медии! Всички са в час, че трябва да се свърши с фашизма. ЕС най добрият защитник на ФАШИЗМА подкрепян от ФАЩ, да не САЩ, толкова войни и народи срази този САЩ, а сега сички се изправиха срещу правилната Русия, ако е БОГ е взел решение,чакаме ядрената война, Русия е ВЕЛИКА

130

Анонимен

преди 2 години

Хахаха СССР се разпадна заради продажника Горбачов, сега ситуацията е различна. Начело на Русия стои човек който няма да пусне никаква аванта на запада. А и сащ губят позиции навсакъде една едничка продажна Европа и остана.

129

Анонимен

преди 2 години

По-скоро Европа я грози тежка криза след тези санкции. А Русия има природните и човешките ресурси да се справи и с тази криза. Защото тя винаги е била и ще продължава да бъде фактор в световната политика.

128

Амундсен

преди 2 години

До Анонимен 133, ти знаеш ли колко е 15%? 1/6 все едно наведнъж всеки 6ти да остане без работа.

127

Анонимен

преди 2 години

до БСП Фалит Имам чувството, че Герберските отпадъци живеят на друга планета. Радев ли е виновен за високите цени на всичко в цилия свят ?

126

Анонимен

преди 2 години

В България има икономичен растеж само че в отрицателни посока.То ти стига да видиш държавата как е процъфтяла от икономически и как тези умни наши икономисти.Явно Скалата за икономическият процент на другите държави е грешен.Единственото нещо което процъфтява тук са кражби от евро синдикатите.