208

nina

преди 2 години

# Дежурен артелчик Да стерляш и убиваш хора не е записано в конституцията на Украйна,или бъркам? Значи изборът е на индивида,тоест не могат да те задължат да не напуснеш страната.

207

247

преди 2 години

Не само грузовик,но и хамали да товарят рублите,сам едва ли ще се справиш

206

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 247 -- Най-доброто нещо, което мога да те посъветвам е, да не ги обръщаш. Ако не вярваш, питай някой, който живее в Русия какво му се случва на банкоматите и в банките, ако има долари. За сега "денги нету".

205

247

преди 2 години

В рубли,но ще ти трябва грузовик хахаха

204

242

преди 2 години

Нали знаеш,че това което си написал няма как да е на 100% хахаха

203

Анонимен

преди 2 години

Някой да даде съвет доларите в какво да ги обърна.

202

Дедо Либен

преди 2 години

Вярно е, че Сталин не моза да се справи с ШОФЬОРИТЕ, но пък маршал Иван Конев се справи с Берлин !!!!

201

Анонимен

преди 2 години

Русофоб,това не е руска армия а платени формирования.Ако беше редовна войска и наистина война,нали ти е ясно за колко щеше да приключи?И какво щеше да остане?

200

САДГЕ

преди 2 години

Като гледам на какво инфантилно ниво са всички "световни лидери" и т. нар. "елит", почвам да вярвам във всякакви конспирации.

199

Анонимен

преди 2 години

Ама кааак,бее?Според украинското информбюро украинските части са притиснали уплашената руска армия в околностите на Москва,руската авиация е разбита (на ден по 50 самолета свалят)Путин е в бункер и всенародни въсрания в цяла Русия,че няма Мак Доналдс и Евровизия.

198

231

преди 2 години

Русофилик, да си ме чел да говоря против България и да съм казал,че Украйна е по хубаво място от България? Пиша,че путин е агресор, путин започна война,прехвалената руска армия е само в вашите глави,руския народ е под диктатура,вие сте предатели на България (малкото българи живеещи и пишещи от Бг) и че на Путин фалира Русия и края му е близо. И мога да ти докажа лесно и бързо дали съм такъв,за къфто ме мислиш и то на сухо,без да ти слагам гел,,,знаеш къде

197

анонимен келеш

преди 2 години

Никой не иска с Русия.Цял свят ги мрази:)

196

Компотьо

преди 2 години

САЩ създадоха ковид разбира се, но не сами. Споменете си когато Китай не искаше да дава никаква информация на света за първите ковид пациенти, САЩ заявиха, че започват собствена операция с хакери и след няколко дни пробиха системата и взеха цялата информация за ковид. Превеждаха я и кво ли не и накрая МЛЪКНАХА! 100% има американска връзка, може би не само американска, ама те фармаците националности не е*ават...

195

До последния

преди 2 години

Ако НАТО беше приятел на Окрайна би ги посъветвал да се предадът за да се спре разрушението и жиртвите, ....но Нато ще се бият ДО ПОСЛЕДНИЯТ цивилен украинец.... ЧЕСТИТО на печелившите!!!!

194

Дежурен артелчик

преди 2 години

До nina --- Душа, това е война. Всеки трябва да защитава родината си. В България имате много странен начин на мислене и тълкуване думата ПАТРИОТИЗЪМ.

193

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

ВАРИАНТ за мир: Единствен разумен!!!! Зелински мисли за народ и държава вдига белото знаме дава безусловна капитулация и иска мир!!! Принуден вече байизкукуригал прави преговори с Путин и приема условията му от преди операцията!!!! Е защо ги ручаа жабетата!!!

192

nina

преди 2 години

Много демократично на мирното население от мъжки род 18 + не им е разрешено да напуснат Украйна..

191

Rrr

преди 2 години

как киев возьмем, отдохнем, и будем пиздить пиндосовских союзников, ну, там гдне базы нато. так что скоро огребете пиздюлей, придурки

190

Мдааа

преди 2 години

Божеее... всичко е ясно, всичко е било подготвено!!! .... Война Русия Украйна няма, ВОЙНАТА е ФАЩ РУСИЯ ...... Хора гледайте в ютуб и се събудете... отворете си очите какви са ги мислили, планувани и свършили братята" американци!!!! ..... Сянката на ЦРУ" и политиката на САЩ 20 в.....ДЖОРДЖ ФРИДМАН... в ютуб.... https://youtu.be/aR4qa4SsMSc

189

СССР

преди 2 години

До:До Анонимен 209 Боже че ди т.ъ.п Армията на Паулус няма нито една маст на СС а и допде се придаде за всеги шваба ликвидира Трима пияндуристанци ...Впрочем напомняш в тапомняш ми че Точно РККА извърши воено престъпление тогава отказвайки да извози Цивилнште от града и накрая ги изведе Вермахта ФАКТИ рашизма е по горам бок..лук и от хитлеризмОтговор: не се и надявай за бендеровците ой айдар, Азов и Домбасс няма да има прошка.. те си отиват директно в гроба