53

Анонимен

преди 2 години

Въобще не е сигурно че Кабаева е приятелката на Путин.По скоро е дезинформация за пред света.Като се има предвид колко е потаен надали всички ще знаят че е с него.Друга му е спътницата.

52

Анонимен

преди 2 години

Мдааа...рашистки ракети в Швейцария няма да кацат. Затова кръстоносците си натискат парцалите и няма да ги изгонят обратнов СССР.Големи тарикати.Украинците да не се заблуждават.Това,което им се случва е благодарение на алчността на запада.Русия е отвратителният инструмент.

51

Анонимен

преди 2 години

Швейцария не беше ли във списъка на вражеските на Русия държави?

50

Анонимен

преди 2 години

И сега какво трябва да направим? Да отидем да ги избием? Това ли са европейските ценности? Наистина не разбирам какво става с цивилизацията ни, с ценностите ни, с всичко в което вярваме. В последните 2 седмици се държим като чудовища. Вместо да покажем, че сме различни от тях, правим същото. Не знам защо ми беше важно да прочета за децата на Путин, нито къде са, нито как са. Но ми е гадно като си представя как някой отива и ги избива или арестува. За какво? Че имат грешния баща и мъж? Гадно.

49

Анонимен

преди 2 години

Няма да завърши като *** Браун явно. Жалко че Путин е нацвъкал няколко деца на белия свят, които с нищо не са му виновни! Адолф Хитлер е постъпил по-благородно от Путин. Попитан веднъж не иска ли деца, той заявил че децата на такива зли гении като него се раждат идиo.тчeта, тъй че не искал да причини и това на света!

48

преди 2 години

Колко ли войни щяха да бъдат избегнати ако едното от условията беше децата на всички генерали и управляващи които са наредили войната да водят офанзивата на фронта. Така да нареждаш нападение докато си стоиш в бункера а семейството ти е извън държавата е доста страхливо, направо КГБиско да си го кажем.

47

Анонимен

преди 2 години

Е защо в Швейцария другарю Путин , защо в този подмолен запад ,в прекрасната Русия не се ли чувства в безопасност?

46

Анонимен

преди 2 години

Крият се,патриотите в бункери

45

Петров

преди 2 години

Аз пък разбрах чея е скрил в къщата в Барселона с мис Бикини на Бойко

44

Анонимен

преди 2 години

Руският наци патриот Путин, направи децата от любовницата си швейцарци, а заблудените руснаци му вярват, че за него, Русия е над всичко.

43

А БЕ ПУТИН

преди 2 години

ЩО В ШВЕЙЦАРИЯ А НЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ, В КУБА ИЛИ В ЕРИТРЕЯ?

42

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен /48/ :-Вземи пищова натъпкача си и се гръмни !..Така ще се освободиш най-после отбезумието,което те е обзело !..Друг изход нямаш..Защото "Тенекето бакър не става"..Колкото и да са напиняш..

41

Анонимен

преди 2 години

Тия нека де киснат в лукс. А тука тролята да броят купейките Хаха

40

Мисира

преди 2 години

Няма как да са от него децата той е вече на години а и там има много ***.

39

Анонимен

преди 2 години

Алина Кабаева е срам за световния спорт. Вместо да бъде еталон за подражание и вдъхновение, за много млади спортистки, тя прие ролята на любовница, с няколко извънбрачни деца, на един диктатор, агресор и масов убиец, който анексира чужди територии, и разширява територията на Русия, в 21 век. Която се крие от света, в златната си клетка и харчи заграбените пари на руския народ.

38

нАучен сътрудник

преди 2 години

Чак пък: "Спътницата на Путин" хаххаха, тоя едва ли вдига друго освен енгейжмънта на собствените си (а)социални канали!

37

Анонимен

преди 2 години

В Швейцария ми, те путниярите са много устати ама в северна корея не се крият.

36

Анонимен

преди 2 години

В Испания вече не може, защото са дискретизирани! Ние имаме опит и сме го предали по нататък, за да знаят и в Русия! Швейцарците са и както знаем много дискретни, а не са като испанските клюкарки! Който е разбрал метафорките да дава глас, а тези с едноцифреното IQ да си траят! Да видим!

35

Така правят

преди 2 години

крият си близките, па другите руснаци да *** в ядренна война

34

Анонимен

преди 2 години

И на Боко спътницата/мата хари е скрита, дали е случайно съвпадението?