118

Анонимен

преди 2 години

Тоя клоун като нашето Просто Киро, чете монолози докато хората ***

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 "Гледай си работата, българите винаги са обичали Русия и сме твърдо против тази братоубийствена война!" Само един роб може да обича мъчителя си.

116

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГледай си работата, българите винаги са обичали Русия и сме твърдо против тази братоубийствена война!

115

Анонимен

преди 2 години

Г-н Президент, продължавайте да избивате руските окупатори! България ви подкрепя! Слава на Украйна!

114

Украинец

преди 2 години

Тоя лош цирков па.....лячо лъже;!!! Не е в Украйна изобщо!! В Полша или Германия е !! Остави като заложници украинците,за да спаси собствената си еврейска кожа!!!

113

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, махай се, остави Украйна на истинските украинци и руските им братя, ти съсипа цяла Европа, а този коментар е много точен -,,, "Опеленце долно, запали цяла Европа. 3000 Евро газ вас ще ви компенсират, а нас? Загивам е, но важното е, че сме солидарани. Как ще издържиме българите на тези цени?"

112

Мишо

преди 2 години

Наркоман!

111

Анонимен

преди 2 години

До въпросТакава нагло-лъжливапропаганда върви в Украйна от години, че украинците са зомбирани яко, нашите служби трябва да ги следят на всяка цена как се държат в обществото украинските граждани!

110

Анонимен

преди 2 години

До Заслужил гражданинАбе тази война срещу украински граждани върви вече над осем години, сега ли я забелязахте? Около петдесет хиляди души са избити и това е дело на Зеленски и нацистките банди, а не на Путин, Путин дойде да спаси славяните от този геноцид, Господ здраве да му дава! И тази операция е съгласувана, не е самоинициатива! По същия начин французите пък убиха ислямистите, като приключи арабската пролет, явно и на нацизма е дошъл края, слава Богу!

109

Анонимен

преди 2 години

Днес БГ да вземете да забраните ИП адресите от русия да коментират, че тук ни заливат постоянно с пропаганда.

108

въпрос

преди 2 години

Клоунът такава каша забърка, че не знам украинците как не са го подгонили

107

Хибридните творения на придодата с български паспорти и руско самосъзнание продължават да дълбаят дъното на своето падение, след това което сътвори кремълският военнопрестъпник най-ясно може да се разграничи, кой кой е, за какво се бори и на чий господ се кланя ... тези които възприемат путинистите за свои братя, да видят какво причиняват тези техни братя на украинските си братя, да не дава господ подобна любов да ги залее и тях с пълната си сила ... !!!

106

Анонимен

преди 2 години

До Българин Не, трябваше Русия да влезе в ЕС и вървяха подготвителни процедури на Русия с НАТО и т.н., но изведнъж започнаха да обругават, унижават и мачкат Русия и руснаците без никаква причина и Русия се обърна обидена, това е истината! Но не е късно, отново да се върне, още повече сега и ще им паднат бариерите в центъра на Европа!

105

Българин

преди 2 години

Ех, робе български... радваш се ти на поробителите, искаш руски ботуш да те гази и да живееш в мизерия и нищета... ех българино жалък, злобен, дребен, завистлив не разбираш свободата искаш другите като теб да живеят в робство, в клетката на твоето ограничено и озлобено съзнание.Пиши си коментари жалки тук, от тъмнината на своята нищета и бленувай твоя господар да дойде и да унищожи света защото за теб в него място няма.

104

Анонимен

преди 2 години

Мюре! Самата лъжа в действие. Мимика, жест, реч - измама. Нямаме шанс. Това, което ще последва, го има описано подробно в книгите, които спряхме да четем. Невежеството е сила. Лъжата е истина. Свободата е робство. Войната е мир.

103

Анонимен

преди 2 години

Щом надписа и фона на президентството е зад него и вече го показват три пъти, значи Зеленски няма да е повече президент на Украйна. Свърши се, Слава Богу! На Киро също пуснаха три снимки вече с българския герб зад гърба и една с напис "Република България" зад гърба, което означава, че той не служи на България, а една и с половината знаме на ЕС зад гърба!

102

Анонимен

преди 2 години

Не случайно е Зеленски... Опъва от зеления матРиал

101

Анонимен

преди 2 години

"Не се крия, от никого не се боя, в Киев съм" В едно изречение три лъжи. Този ако каже добър ден, погледнете небето дали вали.

100

Анонимен

преди 2 години

Американците винаги слагат на важни постове в марионетните им държави такива като този, актьори, музиканти, мутри, мафиоти общо взето хора които нямат грам идея от политика, но пък са лесни за купуване и използване пред камера

99

Кривондел

преди 2 години

Като чета каква дисциплинирана и организирана злоба се лее - все едно Зеленски е атакувал Русия, а не обратното. Интересното обаче е, че войната май зацикли. Две седмици станаха вече...