122

запознат

преди 2 години

До Анонимен 128: Синвол е на социалистическото строителство! При декомунизация, се ликвидира всичко построено преди 1990 г. И трябва да се смени мястото на столицата. Щото София е била столица при НРБ и затова тя е тоталитарна столица. Трябва да се избере нова демократична столица като Пловдив или Стара Загора.

121

Анонимен

преди 2 години

Ако няма паметник, не трябва да има и НДК!!!" И защо да няма НДК? НДК на кое е символ, та не трябва да го има?.....НДКто ..... Национален Дворец на Културата е чисто и просто български национален символ който няма нищо общо с КПСС и сталинизма!!!

120

Анонимен

преди 2 години

123, Опитваш се да сравняваш две несравними неща, Шефе.Памерника на СА просто да го преместят в подходящ музей със себеподобни, няма нужда да го разрушават. Който го харесва в ист. план, да ходи там да му се кланя без да дразни несъгласните. И още - става въпрос за най-новата ни история, към която хората са доста по-чувствителни Ай ся ми кажи, че и с Мадарския Конник трябва да направят съшото по първичната ти логика.

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 "Ако няма паметник, не трябва да има и НДК!!!" И защо да няма НДК? НДК на кое е символ, та не трябва да го има?

118

Анонимен

преди 2 години

Ако няма паметник, не трябва да има и НДК!!! Разрушете паметника, но разрушете и НДК и АЕЦа и магистралите на бай Тошо и панелните гета също! Така е справедливо нали. Нарича се декомунизация!!!..... Паметникът не е част от инфраструктурата! Той е символ на КПСС и трябваше отдавна да бъде премахнат!

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 "Само като видях "В България хитлерофашистките войски са прогонени от Трети Украински фронт" и онемях. Такива не е имало в Бг през 44-та. Само за 1 ден болшевиките стигат от Силистра до София." Защо мислиш, че руската пропаганда сред българските власти е спряла? 2/3 от тях продължават да ни я пробутват като държавна и местна политика. Откровени лъжи се предлагат като "истина". Безогледно, нагло и право в лицето на българите. Това е една от тях.

116

Анонимен

преди 2 години

Самоубийте се че и вие сте правени по комунистическо

115

запознат

преди 2 години

До До Като сте тръгнали: Същото се отнася и за този паметник. Ако няма паметник, не трябва да има и НДК!!! Разрушете паметника, но разрушете и НДК и АЕЦа и магистралите на бай Тошо и панелните гета също! Така е справедливо нали. Нарича се декомунизация!!!

114

Анонимен

преди 2 години

Нали Джуджешвили ни обяви за вражеска държава барабар с целия ЕU+GB+US, кво да се консултираме за некви си камъни. Пълен нонсенс .

113

запознат

преди 2 години

До Анонимен 122: Мадарския конник е също паметник на несъществуваща държава или тракийските могили също! Дай да ги махнем тогава! Едва ли ще се сърдят построилите ги!

112

Анонимен

преди 2 години

Само като видях "В България хитлерофашистките войски са прогонени от Трети Украински фронт" и онемях. Такива не е имало в Бг през 44-та. Само за 1 ден болшевиките стигат от Силистра до София. Отделно, съветска армия отдавна няма, т.е. паметника е на армия на несъществуваща държава.

111

До Като сте тръгнали

преди 2 години

да не са го строили въртоглавите, обикновените хора го направиха, или ще кажеш, че Бай Тошо с основно образование е строил АЕЦ

110

Анонимен

преди 2 години

Кога пак ще направим такъв мащабен монумент? Това си е гигантско и в стил Кристо и е по- добре да го опаковаме, но не и да го махаме! Това е символ срещу тоталитаризма. Това е интересно за чужденците и особено западняците- има нещо неповторимо- духа на едно абсурдно днес време!

109

Анонимен

преди 2 години

До Като сте тръгнали Русофилите пак ли ще плашите България с руските атомни бомби?

108

Анонимен

преди 2 години

Само да ни заплащат с бомби ?!! Че май с друго не могат!

107

Анонимен

преди 2 години

Аз даже мисля,че и на Мао и на Дън Сяо Пин,и на Хоши Мин паметници трябва да вдигнем,щото те първи съзряха какви мошеници и лъжци са на ЗАПАД и какви"стойкаджии"са американците.Два трилиона похарчиха във войната срещу талибаните и най-накрая едва свариха да избягат от там,като от Виатнам.Сега и с Китай се дърлят,ама ще го ядат забелен чак до вълната.Никога не са печелили война в Азия.

106

Анонимен

преди 2 години

първо решете какво ще има на негово място, ако някое наше си вдигне една хубава сграда на 34 етажа, по-добре да стои

105

Като сте тръгнали

преди 2 години

да правите декомунизация, я направете изцяло и махнете всичко построено от комунистите като АЕЦа, магистралите Хемус от София до Правец и Тракия от София до Пловдив. НДК и панелните квартали на София. Да не стане така, че Путин с помощта на атомни гъбки да ви помогне с декомунизацията?

104

Анонимен

преди 2 години

как така се консултираме с чужда държава за такива неща, ние съвсем безгласни *** станахме..... Така ще е докато не ритнем русофилите между краката!

103

Анонимен

преди 2 години

как така се консултираме с чужда държава за такива неща, ние съвсем безгласни *** станахме